Jobb ha soha nem házasodsz össze ezekkel a férfiakkal, a horoszkópod alapján

A szakemberek szerint az, ahogyan a házastársak viselkednek egymással, nagyban függ attól, hogy a Vénusz melyik csillagjegyben volt, amikor megszülettek. Ennek alapján érthető, hogy bizonyos kapcsolatok miért sikeresek és harmonikusak, míg a többiek kész katasztrófának számítanak.
A következőkben arról olvashatsz, hogy a szerint mely férfiakhoz nem tanácsos hozzámenned semmi szín alatt.

Kos
Szenvedélyes, lobbanékony, alkalmanként türelmetlen és agresszív is tudsz lenni. Emiatt javasolt egy higgadtabb típust választanod, tehát a Kos, Bika, Oroszlán férfiak ki vannak zárva.

Bika
Stabil és kényelmes párkapcsolatra vágysz, dráma nélkül. Kedveled, ha minden meg van tervezve és le van szögezve. Olyan típusokkal, mint az Ikrek, Nyilas vagy Halak, ezt nem fogod tudni elérni.

Ikrek
Pezsgő és társasági lény vagy, aki imád új dolgokat felfedezni. A kaland a neved. A csendesebb, szolidabb, higgadtabb férfiak, mint a Rákok, Szüzek és Bakok, nem neked valóak.

Rák
Olyan típus vagy, akinek az otthona kényelme és a család boldogsága az elsődleges az életben. Nem tudsz boldog lenni egy olyan férfi mellett, aki mindig a sikert és a munkát hajszolja, állandóan üzleti utakon és találkozókon vesz részt. Kerüld a Kosokat, Nyilasokat és Vízöntőket.

Oroszlán
Határozott és magabiztos vagy, igazi domináns típusnak születtél. Egy olyan párra van szükséged, aki hajlandó behódolni neked, de azt az Oroszlánok, Halak és Skorpiók között nem fogod megtalálni.

Szűz
Az életed minden egyes részlete meg van tervezve és ezt a pontosságot várod el a férfitól is, akit párodul választasz. Nem szeretnél olyan embert, akinek nincsenek ambíciói és világos céljai, aki a káoszban is jól elvan. Ne akarj Ikrekkel, Nyilasokkal vagy Vízöntőkkel házasodni.

Mérleg
A házasság számodra öröm, boldogság és romantika. Fontos számodra, hogy szeretve légy egy olyan pár mellett, aki érzelmileg képes nyitott lenni veled. Nehezen alakíthatsz ki ilyen kapcsolatot egy Rákkal, Bikával vagy Halakkal.

Skorpió
Nem bírod elviselni a hazugságokat és a megjátszást. A legrosszabbak számodra azok a férfiak, akik szabadszelleműek, flörtölősek és hűtlenek. Nem valószínű, hogy boldog lennél egy Mérleggel, Ikrekkel vagy Oroszlánnal.

Nyilas
A szabadságvágytól fűtött Nyilasok egyfolytában úton vannak és nem szeretik, ha le akarják kötni őket. Az olyan ellenőrzés mániás típusok, mint a Szüzek, Bakok vagy Bikák nem valók hozzád.

Bak
Céltudatos vagy és tisztában vagy vele, hogy az életben mindenért keményen meg kell dolgozni. Nem szereted a veszekedést és a drámákat, így jobb, ha kerülöd a Kosokat, Oroszlánokat és a Nyilasokat.

Vízöntő
Az egyik legnagyobb érték számodra a szabadság mind fizikai, mind szellemi, mind lelki értelemben. Nem viseled jól, ha korlátozni akarnak bármelyikben is. Az önkifejezésed egyedi és az olyanokkal, mint az analitikus Szűz, a visszafogott Halak vagy a kontrolláló Skorpió, nem leszel boldog.

Halak
Az álmodozó természeted miatt egy olyan “könnyed” realistára van szükséged, aki képes és hajlandó megérteni a te világodat. Ilyen férfiakat aligha találsz a Kosok, Oroszlánok vagy Nyilasok között.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn