Jobb Ha Soha Nem Leszel Szerelmes Ebbe az 5 Csillagjegybe! Nem Képesek Viszonozni

Nem egyszerű rátalálni az igaz szerelemre, de azért nem lehetetlen. Ha még te sem találtad meg a nagy Őt, keresd szorgalmasan tovább, és ha hiszel a horoszkópokban, akkor tartsd távol magad a következő 5 csillagjegytől, mert ők hadilábon állnak a szeretet, szerelem kimutatásában. Fontos megjegyezni hogy kivétel azért mindig akad.

1. Bika
Nagyon nehezen esnek szerelembe, emellett felettébb kritikusak a párjukkal, és tudják, hogy mikor kell pontot tenniük a kapcsolat végére. Ők ezt azzal magyarázzák, hogy a saját érdekeiket kell nézniük és meg kell adniuk a lehetőséget maguknak, hogy megtalálják az igaz szerelmet. Ahogyan a Skorpiók, ők sem bocsátanak meg egykönnyen, csupán ők nem állnak bosszút a volt párjukon.

2. Oroszlán
Az Oroszlánok kedvelik a drámát, és ez főként akkor igaz, ha veszekedésre kerül sor a kapcsolatukban. Számukra a hagyományos párkapcsolat sokszor unalmas. Mindennél jobban vágynak a szenvedélyre, az ajándékokra, a meglepetésekre. Azt szeretnék, ha a párjuk rajongana értük, elhalmozná őket minden jóval, és úgy fogadná el őket, ahogy vannak. Azonban ők fordítva már nem ilyen toleránsak.

3. Skorpió
Bosszúállóak, nem bocsátanak meg, ha valaki megbántja őket, ezért nem könnyű kijönni velük. Szenvedélyesek, de könnyen féltékennyé és megszállottá válhatnak. Nem kedvelik, ha a párjuk rejteget előlük valamit, ezért képesek kémkedni utánuk. Elvárják, hogy a párjuk imádja őket, ezt azonban csak ritkán viszonozzák.

4. Nyilas
Nem hívei a hosszú távú kapcsolatoknak, ezért gyakorta váltogatják partnereiket. Gyorsan megunják a jelenlegi kapcsolatukat, sokszor felszínesek, olyan valakire vágynak, akivel kalandokba keveredhetnek és jól érezhetik magukat, viszont ha komolyra fordul a dolog, attól megijednek, egy nap összecsomagolnak és lelépnek, mert nem szeretik a veszekedéseket.

5. Kos
Féltékenyek, nagy a birtoklásvágyuk, hamar elunják párjuk mellett magukat. Eleinte még szeretik a párjuk apróbb hibáit, később azonban már ki nem állhatják, egyszerűen nem tudják elviselni. Nem riadnak vissza a konfliktusoktól, és képesek lefárasztani a párjukat a rengeteg beszédükkel, és a pszichológiai hadviseléstől sem rettennek vissza, ha szeretnék érvényesíteni akaratukat. Pont ezért nem könnyű velük kijönni, és gyakorta egyedül is maradnak emiatt.

forrás: filantropikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn