Ki a Legnagyobb Riválisod? A Horoszkópod Megmutatja

Ezek a csillagjegyek szinte biztosan riválisként fognak egymásra tekinteni!

Kos és Szűz
A Kos merész, és akaratos jellem, nem rendelkezik kellő empátiával. Pont ezért soha nem fogja megérteni a Szüzet, hogy miért annyira félénk, és miért nem vág bele egyből az új dolgokba. Egyikük sem tágít könnyen a saját elképzeléseitől.

Bika és Bika
Ezek a személyek arra születtek, hogy felülmúljanak másokat. Nem bírják elviselni, ha valaki azt mondja nekik, hogy nincsen igazuk. Nem lehet két vezér ugyanabban a nyájban, ezért hihetetlenül nehezen viselik el egymást.

Ikrek és Vízöntő
Az Ikrek kommunikatívak, nyitottak, és társaságkedvelők. Soha nem gondolnak arra, hogy kijelentéseiknek következményei lehetnek. A Vízöntők önállóak, inkább a saját útjukat szeretik járni, egyáltalán nem empatikusak. Ez a két csillagjegy nem igazán találja meg a közös hangot.

Rák és Mérleg
A Rákok toleránsak, érzelmesek, becsületesek, de felettébb hamar megsértődnek. A Mérlegek nagyon hamar váltanak egyik hangulatból a másikba, pont ezért a két csillagjegy nem nagyon tudja megtalálni a közös hangot. Egyetlen szóval képesek bármikor megbántani egymást.

Oroszlán és Nyilas
Az Oroszlánok a manipuláció mesterei, ambíciósak, és nárcisztikusak. A Nyilasok felettébb őszinték, és nem tolerálják az Oroszlánok manipulálási hajlamait. Az Oroszlánok pedig nem tudják elviselni a Nyilasok hirtelen viselkedésváltozását.

Skorpió és Bak
A Skorpiók túlzottan függetlenek, és ragaszkodnak ahhoz, hogy az ők igazuk érvényesüljön egyfolytában. Ezt pedig a Bakok nem tudják tolerálni, nekik egyfolytában egy kis motivációra van szükségük ahhoz, hogy egyáltalán valami saját ötletük támadjon.

Halak és Halak
Hihetetlenül empatikusak, érzelmesek, kreatívak, és intuitívak. Leginkább egy olyan világban érzik jól magukat, melyet a képzeletük által teremtettek. Nehezen viselik a a többiek által felállított szabályokat. Két ennyire szabályszegő csillagjegy nehezen fér meg egymással.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn