Ki Voltál Előző Életedben? A Csillagjegyed Megmutatja

A Halak előző élete
Ha Halaknak születtél ebben az életben, akkor biztosan Vízöntő voltál előző életedben.
Igazán nagyon boldog voltál, aki képes volt a saját szabályai szerint élni és nem igazán aggódni azon, hogy mi fog történni a jövőben.
Mivel ezeket, amiket lehetett mind láttad, ezért most több lelki kapcsolat kialakítására törekszel a körülötted élőkkel.
Van valami, ami mindeddig végig hiányzott és az a lélek nyugalma, ami után örökké vágyódtál.
Kívánsz minden sebet begyógyítani, mivel már tudod, hogy milyen az a fajta szenvedés.
Az utazásod most kezdődik csupán, Halakként, hogy segíts a meggyötört lelkeknek, akik évek óta olyan valakire vártak, mint te.

A Bak előző élete
Baknak születni annyit jelent, mint már rendelkezni egy Nyilas minden sajátosságával előző életedben.
Persze rengeteg mókában, volt részed, amik eléd kerültek, rengeteg eléd gördített akadályon is túl vagy és láttál mindent, amit lehetett, most már készen állsz rá, hogy felelősséget vállalj és karriert építs ki Bakként.
Megvan minden tapasztalatod, ami a világban a helyes irányban előre vigyen csupán hallgatnod kell a megérzéseidre. Nem kell tovább kalandoznod, olyasvalaki vagy, aki odaadó a munkájában és jól viszi azt véghez már alkalommal.

A Bika előző élete
Mint újonnan formálódott Bika jelen életedben, előző életedre egy Kos sajátosságai voltak jellemzőek.
Harcos voltál, az indulatosságod a személyiséged egyik elsöprő aspektusa volt, amire szükséged is volt a rendszeres figyelemkeltéshez így nem semmisültél meg egy negatív hír legkisebb részlete hallatán.
Bikaként most esélyed van élvezni az élet apró örömeit, könnyeden kényelembe helyezni magad a jelen pillanatban és nem hagyni magad megszabadulni azoktól a dolgoktól, amiket a leginkább lenézel.

A Rák előző élete
Ha most Rákként születtél le a világra, akkor egészen biztosan Ikrek voltál előző életedben.
Mielőtt Rák lettél olyan voltál, aki aligha törődött azzal, hogy mi történik vele, felettébb gondtalan voltál és nem izgatott, hogy miféle következményekkel találkozhatsz a jövőben, amik egykori naivságodból fakadhattak.
Most már nagyobb mérvű és jobb dolgokra összpontosítod magad. Rákként megérted a család fontosságát, ahogyan azt is, mit jelent az igazi otthon.

Az Oroszlán előző élete
Ha Oroszlánként születtél, akkor előző életedben biztosan Rák voltál.
Előzőleg vélhetően a saját árnyékodtól is féltél, mert a félelem volt a hajtóerő minden döntésednél abban az időben.
Oroszlánként az új életedben a bátorságodat nem ingatja meg semmilyen akadály, ami az utadba kerül. Nem okoz problémát szembenézned a félelmeiddel és ugyanígy viselkedsz, ha a szeretteidről van szó.

A Mérleg előző élete
Ha Mérlegnek születtél, akkor előző életedben egy Szűz személyiségével voltál azonos.
Mint korábbi Szűz, olyasvalaki voltál, aki állandóan feláldozta magát a többiek jólléte érdekében, soha nem foglalkoztál igazán azzal, hogy ez a saját szükségleteid kárára történik e.
Most, hogy Mérleg lettél, képes vagy mindent egyensúlyban tartani az életedben.
Igyekszel mindenkivel összehangolódni, hogy elkerülhess bármilyen fajta konfliktust.

A Nyilas előző élete
Ha Nyilas vagy ebben az életedben, az azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel Skorpió voltál előzőleg.
Az az idő, amit az új kapcsolataidba fektettél előző életedben, mostanra azt eredményezték, hogy minden eszközöd megvan hozzá, hogy jelen életedben átadd a bölcsességed másoknak, mint kalandozó Nyilas.
Minden, amit Skorpióként előző életedben megtanultál, most hozzájárul a jelen éltedhez Nyilasként. Új és kreatív módokat fogsz találni rá, hogy kijöjj az emberekkel miközben hagyod a szabad szellemedet barangolni a végtelenbe.

A Szűz előző élete
Szűzként születni azt jelenti, hogy Oroszlánként életél előző életedben.
Oroszlánként valaha nagyon énközpontú voltál és képtelen voltál az orrodon túllátni, mivel nem láttad a lényegét annak, mit jelent másokkal nagylelkűnek lenni.
Szűzként képes vagy arra, hogy túlláss ezen a szörnyű tulajdonságon és adj másoknak, ahol csak szükséges és soha ne felejtsd el, hogy figyelj rá, hogyan is alakul ki ez a probléma, amivel szükséges foglalkozni.
Annyira rengeteg embert teszel boldoggá azzal amilyen vagy, hogy lénygében nem is kell kérniük tőled semmit.

A Vízöntő előző élete
Minthogy Vízöntőként születtél ebben az életedben, tuti, hogy Bak voltál az előzőben.
Kimerített mindaz a kemény munka és erőfeszítés, amit a Bakságba fektettél. Lényegében belefáradtál az összes képtelen felelősségbe amivel ez járt.
Vízöntőként mást sem akarsz, mint egy kis szabadságot távol mindentől és mindenkitől, mindeközben vissza is vágysz oda, ahonnan elvonultál.
Megtalálod a boldogságod a szabad szelleműségben de tudni is fogod, hogy mikor van ideje újra hazatérni.

A Skorpió előző élete
Skorpiónak születni azt jelenti, hogy egészen biztosan Mérleg voltál az előző életedben.
Minden erőddel azon voltál, hogy egyensúlyt találj, így békében voltál a körülötted lévőkkél. Időnként annyira koncentráltál, hogy bárki másnak több figyelmet szenteltél, mint önmagadnak.
Skorpióként akarod megerősíteni a kapcsolataidat és a szenvedélyed vezet, hogy egyfolytában új emberekkel találkozz és új barátságokra tegyél szert.

Az Ikrek előző élete
Ha Ikrekként születtél a jelen életedbe, akkor minden bizonnyal Bika voltál előzőleg.
A megelőző életedben olyan személy voltál, aki jobban foglalkozott a természettel, vágyakozott még közelebbi kapcsolatba kerülni minden élőlénnyel és valami lényeges másra vágytál, mint amid volt.
Ebben az új életedben mint Ikrek, szembe kerülhetsz értelmet próbára tevő akadályokkal és olyan tapasztalatokkal, amelyek igazán elgondolkodtatnak arról, hogy mi a legjobb döntés a jövődre nézve. Ne add magad könnyen, ha a vágyaidról van szó.

A Kos előző élete
Ha jelen életedben Kos vagy, akkor nagyon valószínű, hogy Halak voltál az előzőben.
A régmúltban mélyen spirituális voltál, szellemileg is igyekeztél azon munkálkodni, hogy hasznára lehess azoknak, akiket igazán szerettél és azoknak, akik téged a legjobban megérdemeltek.
Kosként újjászületve egészen biztosan túl tudsz lépni azokon a kihívásokon, amelyek kibillentenének abból, hogy másokkal szemben önzően viselkedj.
Biztosan azt is elsajátítod, milyen független életet élni, így szabadon felfedezhetsz olyan új dolgokat, amelyeket eddig még nem tudtál.

otletdivak
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn