Kiből Lesz Az Életed Szerelme? A Horoszkópod Elárulja!

A csillagjegyünket születési adataink alapján kapjuk meg. Azt mondják, azok az emberek, akik azonos jegybe tartoznak, rengeteg közös tulajdonsággal rendelkeznek, a szerelemben pedig meg lehet találni azokat a csillagjegyeket, amelyek jól összeillenek, és azokat is, amelyek kombinációja kevéssé van jó hatással egy kapcsolatra.


Ki illik a Mérleghez?
Az Ikrek és a Nyilas a legmegfelelőbb partner egy Mérleg számára. A Mérleg és az Ikrek lelki társak, mindketten szeretik a társaságot, a jó beszélgetéseket és a kalandokat. A Nyilas a kreatív ötleteivel kelti fel a Mérleg érdeklődését. A Nyilas álmait, meglátásait, vágyait tökéletesen támogatja egy Mérleg csillagjegyű partner.

Ki illik a Skorpióhoz?
A legjobban a Skorpió a Halakkal vagy a Rákokkal jön ki. Megfontolandó lehetőség egy Skorpió – Skorpió kapcsolat is. A Rák és a Skorpió messzemenőkig hűséges partnerével, nagyon intenzív kapcsolatot ápolnak azokkal, akiket különlegesnek tartanak. Az érzékenység és az együttérzés a kulcs a Skorpió és a Halak kapcsolatában.

Ki illik a Nyilashoz?
Az Oroszlán, a Kos és a Mérleg a leginkább kompatibilisek a Nyilas állatövi jeggyel. Az Oroszlán mellett a Nyilas legjobb tulajdonságait képes mutatni. A kreatív Nyilas bebizonyítja, hogy az élet jóval érdekesebb egy kapcsolatban. A Kos és a Nyilas kapcsolatát meghatározza az energia és a gazdagság.

Ki illik a Bakhoz?
A Bak és a Bika a realista életfelfogás miatt jönnek ki jól egymással. A Bak okos, képes jól megszervezni kettőjük életét, segít végrehajtani a Bika céljait, terveit. A Bak nagyon jól összeillik a Szűz csillagjeggyel is, szintén azért, mert mindketten két lábbal állnak a Földön, emiatt remekül kiegészítik egymást.

Ki illik a Vízöntőhöz?
A független gondolkodású Kos jó párosítás a Vízöntővel. A Mérleggel és az Ikrekkel is fantasztikus kapcsolat jöhet létre. Az Ikrek és a Vízöntő alapjáraton két különféle személyiség, viszont a kiváló szellemi egyetértés közöttük a harmonikus kapcsolat kulcsa.

Ki illik a Halakhoz?
A Rák és a Bika a leginkább kompatibilis a Halak csillagjeggyel. Jó kapcsolat lehetséges a Halak és Skorpió között is. A Rák és a Halak érzelmesek, tökéletesen megértik egymást. A közös érdeklődés segít felépíteni a kapcsolatot.

Ki illik a Koshoz?
A Kos csillagjegyű emberek leginkább az Ikrek, Oroszlán, Nyilas és Vízöntő jegyűekkel élhetnek harmonikus kapcsolatban. A legjobb párosításnak a Kos és Vízöntő kapcsolatát tartják, ugyanis mindketten nagyra értékelik az élénkséget és a szenvedélyt.

Ki illik a Bikához?
Harmonikus kapcsolat alakulhat ki a Bak és a Bika között. Az élet reális megközelítése mindkét jegyre jellemző, így tuti, stabil kapcsolat lehet az övék. Az intellektualitás és a filozófia magas szinten jelenik meg náluk. Jó párosítás még a Bika-Szűz is, és a nyugodt Bika könnyen kivívja a Rákok elismerését is.

Ki illik az Ikrekhez?
A Mérleg, Kos, Oroszlán és a Vízöntő a legmegfelelőbb partner az Ikrek számára. A lehető legjobb a Mérleg – Ikrek párosítás, mivel mindkét levegő jegy szárnyaló szellemet feltételez. A Vízöntő és az Ikrek között meghatározó a kapcsolatban a közös érdeklődési kör, és az azonos világnézet.

Ki illik a Rákhoz?
A Rák meglepően jól kijön a többi Rákkal. Jó választás lehet egy Skorpió, vagy egy Szűz is. A Skorpió és a Rák kapcsolatában meghatározóak az érzelmek, a család iránt érzett szeretet, azonosak a céljaik és hasonló a temperamentumuk.

Ki illik az Oroszlánhoz?
A legharmonikusabb kapcsolat a Kos és Nyilas csillagjegyűekkel alakulhat ki. A Kos és az Oroszlán is nagyon függetlenek, jó kapcsolatban osztozhatnak egymással. A büszke Oroszlánt ritkán kínos helyzetbe hozhatja a makacs Kos, ez azonban nem tántorítja el őket egymástól. A Nyilas mágnesként vonzza az Oroszlánt, szeretetteljes, meghitt kapcsolatot ápolhatnak.

Ki illik a Szűzhöz?
A Szűz csillagjegyhez leginkább a Bak és a Bika illik. A két lábbal a Földön álló Bikával biztonságos, megnyugtató kapcsolat alakulhat ki: támogatják egymást, és rengeteg örömet okoznak egymásnak. Az élet gyakorlati megközelítése jellemző a Szűzre és a Bakra is, ez tartja életben kapcsolatukat.

egészségtér
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn