Komfortzóna teszt – Te melyik fotelbe ülnél?

Egyetlen képet válassz csak a 6 közül, és máris megtudod, milyen vagy valójában, és hogy hol van a komfortzónád! Téged melyik fotel vonz leginkább? Melyikben foglalnál helyet?

1. Bohém és életvidám
Igazán vibráló, élénk személyiség vagy, csupa tettvággyal és életörömmel. Melletted senki nem unatkozik és te magad sem ismered ezt a szót. Meglátod a lehetőséget szinte mindenben, és igazán stílusosan, mégis felettébb egyedien intézed a leghétköznapibb ügyeidet is. Ritkán előfordul, hogy kicsit már sok is vagy másoknak, de főleg azoknak, akik nem ismerik lelked érzékeny és oldalát. Nekik inkább csupán a felszín látszik, de ezzel ne törődj, hiszen számodra úgyis az a legfontosabb, hogy a szépet fedezd fel – és jól is teszed, hogy ilyen csodálatra méltó a hozzáállásod!

2. Támogató és családközpontú
Hihetetlenül fontos neked az otthon melege, a meghittség, a biztonság. Az életedet szereted keretek között tudni, de nem mások által szabott előírások szerint, hanem a kiegyensúlyozottság és az érzelmek óvó közegében. Nem vagy könnyen barátkozó alkat, azonban akinek megnyílsz, az mindig számíthat rád, és képes vagy a végsőkig támogatni őt. Nagylelkű és támogató és empatikus ember vagy.

3. Speciális és egyedi
Ha te megjelensz valahol, akkor minden szem rád szegeződik. Nem azért, mert harsány vagy hivalkodó volnál, hanem mert kisugárzásod, különleges rezgésed egyszerűen rád irányítja a figyelmet. Kifinomult vagy, ízlésed és stílusod szinte kifogástalan. Kedveled a meglepő és váratlan dolgokat, de messze áll tőled a túl nagy vakmerőség, ahogyan a különösebb feltűnősködés is. Nyugodt, higgadt, érett személyiség vagy, szívesen töltesz időt mély beszélgetésekkel és művészettel.

4. Öntudatos és kreatív
Amit a fejedbe veszel, azt meg is valósítod. A magad útját járod, kedveled és élvezed a kihívásokat, talpraesett vagy és szinte bármilyen helyzetben feltalálod magad. Saját tapasztalataid és megérzéseid után mész, elsősorban belső hangodra figyelsz, és szívesen mélyülsz el gondolataidban. Bár szereted az embereket, mégis inkább önálló és független ember vagy, aki igényli azt, hogy meglegyen a saját tere és a saját, privát ügyei. Függetlenséged ellenére jól alkalmazkodsz és nem okoz problémát számodra kapcsolatokat teremteni.

5. Romantikus és idealista
Lelkedben még egyfolytában ott lapul a rácsodálkozásra, rajongásra és igazi őszinteségre képes gyermek, a romantika szinte lételemed, érzelmeidet pedig mélyen megéled. Hiszel a szépségben és jóságban, és bár volt már bőven részed csalódásban, mégis a happy endben, a kedvességben és a boldog fordulatokban egyaránt. Szeretsz álmodozni, szívesen fantáziálsz mindarról, amire vágysz, és jól teszed, hiszen jóval többet érsz el a pozitív gondolatokkal, mint azzal, ha ennek ellenkezőjében ragadnál, mint ahogyan oly sokan teszik.

6. Szeretetközpontú
Életedben fontos szerepet töltenek be az emberi kapcsolatok. Kiemelt helyet foglalnak el mindennapjaidban a szeretteid, és nincs semmi, aminek alárendelnéd őket. Szívesen töltöd az időt azokkal, akik igazán fontosak neked, sőt kimondottan igényled is a társaságukat – nem véletlen, hogy olyan fotelt választottál, melyen kényelmesen elfér melletted egy másik ember is. Nem okoz nehézséget számodra az intimitás, könnyen megnyílsz, szívesen és gyorsan alakítasz ki mélységet adó, intenzív és erős kötelékeket.

ripost
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn