Köss 1 Vörös Cérnát a Csuklódra, Megváltozik az Életed! – Ha Így Csinálod…

A bal csuklóra kötve, a Vörös Fonal ugyanazon az elven lapszik, mint a modern tudomány oltásai. Amikor valamilyen betegség ellen kapunk, egy gyengült vírust a vakcinán keresztül bejuttatunk a testbe.

A lelket is hasonló technikával tudjuk immunissá tenni. A Kabbala, a zsidó misztikus tanítás szerint a színeknek különleges frekvenciái és energiái vannak. A vörös a veszély színe. A Vörös Fonalat sajátos módon a bal csuklónkra kötve, megvédjük magunk a bármilyen felénk irányuló ártalmas negativitástól – ez a spirituális vakcina a Gonosz Szem veszedelmes ereje ellen. A vörös árnyalat ennek a technológiának egyik része. A Vörös Fonalat a bal csuklón viseljük. A kabbalisták felismerték, hogy az energia a test bal oldalán hatol be. A bal kar és kéz a‘kapás’ fogalmához kapcsolódik, a jobb kar és kéz pedig az ‘adás’ erejét foglalja magába. Eszerint a rossz energiák a test bal oldalán áramlanak be.

Ha a Vörös Fonalat a bal csuklónkon viseljük, a rossz energiákat a behatolás pillanatában feltartóztatjuk. A fonal gondos előírásoknak megfelelően, hét egymást követő, sorozatos csomóban van megkötve, 1-1 csomó azt a hét spirituális dimenziót jelképezi, amely a jelen valóságunkkal van összeköttetésben. Hihetetlenül fontos, hogy egy olyan személy kösse fel a fonalunkat, aki szeret minket, és akiben mi is mélyen megbízunk. Mialatt ők ezt megteszik, mi azt kérhetjük, hogy ez az erő sugározzon ránk és embertársainkra, és jóságot, kegyelmet, hálát, és a Gonosz Szem örök távol tartását kérhetjük a Fénytől.

szt
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn