Különleges Képességekkel Rendelkező Empata Vagy? Ebből az 5 Jelből Most Megtudhatod!

Minden empata egy hihetetlenül összetett, bonyolult személyiség. Mindannyian magas, az átlagtól eltérő érzelmi intelligenciával rendelkeznek, de hozzávetőlegesen kevés van belőlük a társadalomban. Lehetséges, hogy te is pont egy ilyen értékes kincs vagy…

1. Hihetetlenül érzékeny vagy
Ha úgy gondolod, hogy te általában tipikusan könnyen elsírod magad azt jelenti, hogy túlcsordulnak benned az érzések. Hihetetlenül megértő vagy, és azonnal el tudod képzelni, mit érez a másik. Emiatt nem csoda, hogy túlzottan érzékeny vagy. Kimondottan erőteljesen rá tudsz kapcsolódni az emberek rezgéseire, és tényleg oda is figyelsz arra, amit mondanak neked.

2. Titokzatos megérzések
Ha valóban empata vagy, rendelkezel egyfajta megmagyarázhatatlan 6. érzékkel. vagyis időnként előre látsz apróságokat, vagy nagyobb életeseményeket, történéseket. Ez egy kiváló képesség, és ha nálad is megvan, szinte elkönyvelhető, hogy empata vagy! Így nem igazán ér semmi sem váratlanul, lélekben egyfolytában felkészült vagy, és ha valami negatív történik, már előre sejted.

3. Igényled az “én időt”, feltölt a magány
Ha te is azok közé tartozol, akik igénylik az én időt, könnyen elképzelhető, hogy empata vagy. Ezek a személyek ugyanis rendszeresen érzékelik az őket körülvevő emberek rezgéseit, és erőteljes hatással van rájuk mindenki más hangulata, így csupán akkor tudnak a saját érzéseikkel foglalkozni, ha nincs a közelükben senki.

4. Magadra veszed a többiek problémáit
Ha most magadra ismertél, hihetetlenül valószínű, hogy empata képességeid vannak! Akire ez igaz, azonnal ráhangolódik a többiek érzéseire, és nem tudja elengedni mindezt. Akkor nyugszik meg a lelke, ha a gond is megoldódott, a rossz energiák pedig duplán kihatnak rá. Ezért 1-1 ilyen esemény után hetekig is érezheted magadon az utóhatást!

5. A természetben lelsz menedékre
Az empaták megmagyarázhatatlanul vonzódnak a természethez, és igénylik, hogy minél több időt töltsenek a házon kívül. Innen ugyanis speciális energiát kapnak, és fel tudnak töltődni. Már egy szimpla séta után is úgy érzed, mintha kicseréltek volna, ha pedig egész nap túrázhatsz, megmagyarázhatatlan boldogsággal térsz haza.

titokterminal.com
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn