Lehetetlen Irányítani Ezt a 3 Csillagjegyed – Egyből Elfutnak

Ezek a csillagjegyek nem tűrik, ha irányítani, és ellenőrizni próbálják őket!

Ikrek
Az Ikrek egy szenvedélyes ember, gyorsan beleszeretnek a hölgyek, viszont ezzel a kapcsolattal azt is kell vállalják, hogy elviselik az Ikrek féktelen természetét. Az Ikrek férfi imád bulizni, társasági életet élni. Ha valaki elvárja tőle, hogy feladja ezt az életformáját, akkor előbb-utóbb egyedül fog maradni. Az Ikrek az első pillanatban kilép egy olyan kapcsolatból, amelynek irányítás gyanús szaga van.

Mérleg
A Mérleg férfinak hihetetlenül fontos, hogy kiegyensúlyozottság legyen a kapcsolatban. Amikor hazaér egy kemény és fárasztó nap után, imádja, ha hátradőlhet a kanapén, és végre önmaga lehet, élvezheti az otthon melegét. Ha valaki parancsolgatni kezd neki, és állandóan számonkéri, vagy rendre utasítgatja, akkor megbomlik a Mérleg harmóniája, és hamar kilép egy ilyen kapcsolatból. Számára felettébb fontos az, hogy felek megértsék, és támogassák egymást.

Vízöntő
A Vízöntő akkor sem adja fel a személyes életét, ha együtt él, férj és feleségként élete párjával. Tartja a kapcsolatot a régi barátaival, és rengeteg időt szentel hobbijának is. Jaj annak, aki meggátolja őt ebben. Egy Vízöntőnek soha ne szabj korlátokat, hagyd, hogy a maga útját járja. Ne légy vele bizalmatlan és gyanakvó, ne kérdezősködj állandóan a múltjáról. Hidd el, hogy megbízhatsz benne, de alkalmanként engedd lazábban azt a gyeplőt.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn