Lelki Traumák Feldolgozása és Kezelése, a Csillagjegyed Alapján!

A lelki traumák kezelése és feldolgozása egyáltalán nem könnyű, sokszor fogalmunk sincs hogy hol és mivel is kéne elkezdeni. Szerencsére ebben is rengeteget segít a horoszkópod…

Nyilas
Csodálkozol, hogy miért betegedsz meg olyan gyakran. Az ok az, hogy bármikor sérülsz, soha nem hagysz magadnak elég időt a felépülésre. Legyél türelmes, és ha valóban rendbe jössz, akkor próbálj ki valamit, amit addig még soha nem csináltál.

Bak
Amikor nem érzed jól magad lelkileg, akkor hajlamos vagy a munkába menekülni. Olyannyira, hogy észre sem veszed, hogy teljesen kimerülsz benne. Szükséged van pihenésre, amikor sikeresebben megvizsgálod az időbeosztásodat is. Javasolt lenne átütemezni pár dolgot.

Vízöntő
Ha lenne egy olyan bogyó, amely azonnal rendbe hozna és nem okozna semmilyen mellékhatást vagy függőséget, 1 percig sem gondolkoznál, hogy bevedd-e. Fontos, hogy időt szánj az életedben jelen lévő mérgező tényezők eliminálására. Vedd magad körbe pozitív emberekkel, még akkor is, ha nem teljesen olyan a világlátásuk, mint neked.

Halak
Olyan szinten önzetlen vagy, hogy ez teljesen elvonja a figyelmedet önmagadról. Nagyon intuitív és érzékeny vagy, ha a többiek problémáiról van szó, de tanácstalan vagy, amikor a tieidről. Ideje, hogy végre magadra koncentrálj, végy egy masszázst, menj el egy tanácsadóhoz. Figyelj magadra jóval sikeresebben.

Kos
Ha gyógyulni szeretnél, akcióba kell lendülnöd. Meg kell találnod azt a kezelési módot, azt a terapeutát vagy azt az életmódváltást, amely a legalkalmasabb a számodra. Fontos, hogy motivált maradj valami vagy valaki által.

Bika
Ha érzelmi viharokba keveredsz, sűrűn reagálsz úgy, hogy nem veszel róla tudomást. Ennek következtében elkezdesz többet, enni, inni vagy aludni. Őszintének kell lenned önmagaddal és megérteni, hogy mi az, ami bánt. Gyakran tapasztalsz ilyenkor hát és váll fájdalmat.

Ikrek
Ha nem érzed jól magad, hajlamos vagy azt mutatni a világ felé, hogy minden rendben. Az igazság az, hogy kár takargatni azt, ami egyértelmű. Ilyenkor nem tudod megfelelően kifejezni magad, a gondolataid zavarodottak és teljesen elhagy minden erőd. A legjobb, ha igyekszel folyamatosan meditálni és visszatérni a napi rutinodhoz.

Rák
Amikor nem érzed jól magad, az érzéseid átveszik feletted az uralmat és minden vágyad az, hogy elvonulj a világ elől. Fizikálisan erőtlennek érzed magad, a légzésed nehézkes lesz és köhögsz. A legjobb, amit tehetsz, hogy kimozdulsz a szabadba, sétálsz egyet a hegyekben vagy egy vízparton.

Oroszlán
Hajlamos vagy kemény lenni önmagaddal, amikor érzelmi válságba kerülsz. Ilyenkor nehezen fejezed ki magad, úgy érzed, hogy nem szeretnek és önbizalom hiányos leszel. Ilyen esetben az a legjobb, ha ötletelsz. Menj el táncolni, énekelni, valahogyan szabadítsd fel magad a rossz érzések alól.

Szűz
Hozzá vagy szokva, hogy te gyógyítod be a többiek sebeit, ám amikor neked van problémád, nem tudod magad előtérbe helyezni. Ritkán önzőnek kell lenned, különben valamilyen betegség fog arra kényszeríteni, hogy végre magaddal foglalkozz.

Mérleg
Úgy gondolod, hogy a többiek szeretete fog meggyógyítani, de az igazság az, hogy nem a többiek felelőssége, hogy te sikeresebben érezd magad. Hajlamos vagy a szőnyeg alá söpörni a problémát, mígnem túl nagyra duzzad. Ideje kezelned a rossz érzelmeidet és túljutni rajtuk.

Skorpió
Amikor rosszul érzed magad, akkor fontos, hogy hallgass a testedre. Kegyesebbnek és elnézőbbnek kell lenned magaddal szemben és meg kell tisztítanod magad minden mérgező tényezőtől. Jógázz, meditálj, tölts időt a természetben.

blikkrúzs
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn