Logikai Teszt: Melyik Csapból Folyik Ki a Víz Legelőször Szerinted?

Csupán annyit kell tenned, hogy kiválasztod azt a csővezetéket a képen, amelyiken szerinted a leggyorsabban folyik ki a víz, és megtudod, mennyire vagy logikus természetű.

A következő teszt ugyan nem határozza meg pontosan az intelligenciahányadosodat, de rengeteget elmond a gondolkodásmódodról. Nézd meg alaposan a képet, és válaszd ki azt a csapot, amelyiken véleményed szerint a leggyorsabban folyik a víz. A képen látható csapokhoz bonyolult csőszerkezet tartozik, és ezek közül az egyik gyorsabban megtelik vízzel, mint a többi. De vajon melyik lehet az?

Ha az 1. csapot választottad
Lehet, hogy nem te vagy a világ legintelligensebb embere, de képes vagy átlépni az átlagos határokat, és fejleszteni magadat. Általában kreatív megoldásokat találsz, de korlátozod önmagadat, és nem osztod meg másokkal az ötleteidet, mert rettegsz, hogy szégyenben maradhatsz. Szabadulj meg a félelemtől, vállald bátran az ötleteidet, és meglátod, meglesz az eredménye.

Ha a 2. csapot választottad
Nem vagy átlagon felül intelligens, de hihetetlenül jó vagy abban, hogy felmérd és használd a többiek intelligenciáját ahhoz, hogy elérd, amit akarsz. Úgy ismered a körülötted lévő világot, akár a tenyeredet, és képes vagy a többiek képességeit használni, hogy áthágj minden akadályon.

Ha a 3. csapot választottad
A gondolkodásod eredeti, de az emberek általában nem tudják követni a gondolatmenetedet, és ezért sokszor furcsának tarthatnak. Viszont ha sikerül tisztán kommunikálnod az ötleteidet és a gondolataidat, hihetetlen eredményeket érhetsz el. Minél többet kommunikálsz, és minél több visszajelzést kapsz, annál intelligensebb és eredményesebb leszel.

Ha a 4. csapot választottad
Szinte valóságos zseninek számítasz, csupán a tökéletes emberekre és eszközökre van szükséged hozzá, hogy valóban kiteljesedhess. Tehetséges vagy, de banális dolgokra pazarolod a tehetségedet, ahelyett, hogy valami igazán hasznosat alkotnál. Fókuszálj arra, hogy valami igazán jó dolgot teremts, hiszen azok közé tartozol, akik a leginkább képesek erre.

twice
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn