M Betű Van a Tenyereden? Nem Tudod Hogy Mit Jelent? Segítünk Megfejteni!

A tenyérjóslás művészete minimum négyezer éves tudomány. Az egyiptomiak fejlesztették ki először, hogy megismerjék általa az emberek jövőjét. Nagy Sándor és Julius Caesar is tudósai voltak a tenyér jóslásnak, tábornokaik tenyerét is leolvasták, hogy kiismerhessék őket. A 18. században a tenyérjóslást még a német egyetemeken is oktatták. Íme ennek a művészetnek az alapjai a következők…

Az életvonal – A
Az életvonal nem mondja meg, milyen sokáig fogsz élni. Tájékoztat viszont arról, hogy az egyén mennyire és mikor lesz egészséges és élettel teli vagyunk. Ha a vonal széles, tulajdonosa nem különösebben érzékeny a betegségekre, ha viszont finom, akkor a betegségekre való érzékenységet mutatja.

A fejvonal – B
Ha a fejvonal erős, ez azt mutatja, hogy tulajdonosa intelligens és nagy tehetség. Minél mélyebb a fejvonal, annál jobb a memóriád. Ha csatlakozik a szív vonalhoz, azt mutatja, te egy kiegyensúlyozott ember vagy. Ha egymástól elválik a kettő, akkor te makacs, kockázatot vállaló személy lehetsz.

A sorsvonal – C
A sorsvonal jelzi, hogy mennyire hatnak rád a külső események életed során. Ha a vonal hosszú, sikeres leszel az életben, és korán tudod, milyen irányba akarsz haladni a sorsodban. Ha a vonal rövid, akkor azt mutatja, hogy későn találod meg függetlenségedet és egy hosszú önfelfedező korszak vár rád előtte. A megszakítások jelzik a nagy változásokat az életben.

A szívvonal – D
Az érzelmi életedre utal ez a vonal. A szívvonal tájékoztat a szerelemről, a kapcsolatokról és a szexualitásról. Ha ez széles és rendszeres, mutatja a jó kapcsolatot a pároddal és erős szeretetet. Ha megtörik valahol, ez jelentheti hogy egy hűtlen partner vagy számos csalódást a szerelemben. Vörösebb és mélyebb szívvonal szenvedélyes emberre utal.

Az M betű a tenyéren
Ahol a fej, a szív és az életvonal M betűt alkotnak, az nagyon speciális személy a tenyérjóslás szerint. Kiváló tehetség és erős intuíció jele egy személynél. Azonnal átlát a hazugságokon környezetében, és mindenre intuitívan tudja a megoldást.

szt
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn