Magadra haragítottál valakit? Így kezelheted, a csillagjegye alapján!

A létező legtürelmesebb emberek is képesek alkalmanként elveszteni a hidegvérüket és ebben a helyzetben óvatosan kell bánni a szavaikkal és tetteikkel, mert nem a megfontoltság, hanem az indulat vezérli őket. Mindamellett arra is gondot kell fordítanunk, mi hogyan viselkedünk velük. Főleg akkor, ha mi voltunk a felbujtók.
Nézzük, hogy a csillagjegyeik alapján kit hogyan kell kezelni, amikor besokalnak…

Kos
Adj neki időt, hogy először lenyugodjon. Ha a haragja kellős közepén próbálod meg tisztázni vele a dolgokat, azzal csupán rontasz a helyzeten. Adj neki teret, aztán beszélj vele.

Bika
Ne akarj mindenből vitát kikerekíteni, mert addig nem fog megállni, amíg övé nem lesz az utolsó szó. Engedd el a dolgot, még ha tudod is, hogy neked van igazad. Lépj tovább.

Ikrek
Isten kegyelmezzen neked, ha felbőszítesz egy Ikreket. Kérj tőle bocsánatot minimum 6 nyelven, ezután tegyél valami kedveset, amivel valószínűleg enyhítheted a haragját.

Rák
Ne akard a sérelmeiddel megnyerni a vitákat ellene, mert azzal csupán rontasz a helyzeten. Kérj bocsánatot és mondd el, mennyire szereted őt. Egy ilyen vallomás után képtelen lesz haragudni rád.

Oroszlán
Soha ne viselkedj leereszkedően vele. Hallgasd meg, hagyd beszélni és igyekezz kedves lenni hozzá. Neked kell elvezetned a haragját.

Szűz
Egyszerűen légy őszinte, amikor bocsánatot kérsz tőle. A Szüzek általában hihetetlenül megértő természetek.

Mérleg
Nos, hát…sok szerencsét! Egy Mérleget szinte lehetetlen haragra gerjeszteni, de ha sikerül, akkor annak nyomós oka van, szóval bármit is mondjon, neki lesz igaza.

Skorpió
Egy szívből jövő bocsánatkérés és annak a biztosítéka, hogy tanultál a hibádból és soha nem követed el őket újra, neki elég lesz. Persze, ha meg is tartod, mert több esélyed nincs nála.

Nyilas
Vegyél vagy készíts neki valamit, ami felér egy békülési ajándékkal, emellett egyfolytában légy őszinte hozzá, mert könnyedén átlát rajtad.

Bak
Fontos, hogy adj neki időt, amíg elszáll a haragja, amíg ki tudja ereszteni a gőzt. Ezután és csakis ezután ülj le vele és beszéljétek át figyelmesen a dolgokat.

Vízöntő
Nem fog sokáig haragudni, ez szinte biztosra vehető. Egyszerűen kérj bocsánatot és azt gondold is úgy. Ha még mindig haragos, akkor hagyj neki időt, rendbe fog jönni.

Halak
Ha valami úton-módon sikerült megbántanod egy Halakat, akkor kérj bocsánatot, öleld meg és légy vele nagyon gyengéd. Ápold a sérült lelkét, mert anélkül nem fog tudni dűlőre jutni veled.

Ha tetszett a cikk, jelezd nekünk hozzászólás formájában!

tudasfaja. com
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn