Mandala Rajz Teszt: Tudd Meg Mi Vár Rád a Jövőben

Válassz egy mandala levelet és a levél pontosan megmutatja mi vár rád a jövőben…

Az 1) mandalát választottad:
Érzékeny, gyengéd lélek vagy, olyan ember, akit nem hagy hidegen a többiek sorsa, lelke. Szeretsz szeretni, szeretsz adni. Egyfolytában segítesz: nem viszonzásért, egyszerűen azért, mert ilyen vagy, ilyen a természeted.
A barátság és bizalom sokat jelent számodra, az igaz barátaidhoz a végletekig lojális is vagy.
Jobban kell vigyáznod arra, hogy fenntartsd az egyensúlyt. Túl sokat adsz, nem vigyázol magadra, s ebből hosszú távon bajod származhat. Jó adni másoknak, de tarts korlátokat, s akkor csodák várnak rád.

A 2. mandalát választottad:
Szorgalmas ember vagy, aki szervezetten, roppant hatékonyan és kitartóan dolgozik és éli mindennapjait. Keményen megküzdesz mind az érzelmi, mind az anyagi biztonságodért, azért, hogy az álmaid valóra váljanak. Nem nézed, mi az ára… Nem az a fajta ember vagy, aki bármilyen tervétől elállna, egyfolytában véghezviszed, amit kigondolsz. Sokszor túlságosan sok dolgot vállalsz magadra, többet, mint ami egészséges. Arra kell vigyáznod, hogy ne vállald túl magad.

Csupán akkora terhet vegyél a válladra, amennyit el is bírsz. A munka és a feladataid mellett a családodra, szeretteidre is időt kell szakítanod.
Ha mindezt megteszed, igazi sikereket hoz a jövő számodra, életminőséged rengeteget javul. Törd meg a napi rutinodat, akár csak pár pillanatra, és engedd meg magadnak, hogy a szíved öröm töltse meg. Meglátod, csodálatos pillanatok várnak rád, új lehetőségekkel.

A 3. mandalát választottad:
Pozitív és roppant kreatív vagy. Pozitívan, lelkesen állsz hozzá az élethez, az új dolgokhoz. Egy kissé talán túl impulzív is vagy, sokszor 1. benyomás hatására, hirtelen cselekszel.
A feladataidat óriási lelkesedéssel kezded, időt és energiát nem sajnálsz, ám a lelkesedésed csupán addig a pillanatig tart, amíg a munka nem fullad monotonitásba. Mert ha így történik, elillan a lelkesedésed, megszűnik a kreativitásod.

Nyilván az optimizmusodnak köszönhető, de szeretsz költeni, előfordul, hogy túl is költekezel. Ne feledd, néha nem árt kicsit takarékoskodni.
Te tudod, hogy kemény munkával és kitartással nagy eredményeket lehet elérni. Neked mindehhez csak egy kicsit megfontoltabbnak kell lenned, s meglátod minden célodat eléred, minden vágyad megvalósul. Ezen az úton indulhatsz el most. Csak rajtad múlik.

Kívánok neked csodálatos, szép napokat, és rengeteg sikert! Ha tetszett a poszt, kérlek oszd meg másokkal is!

kissemese
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn