Meghitt Ima a Szerelemért és a Tökéletes Társ Megtalálásához

Amikor új kapcsolatot keresel, az egyik legfontosabb dolog, amit tehetsz, hogy imádkozol. A randizás rendkívül nehéz lehet, még akkor is, ha úgy érzed, a megfelelő partnerrel vagy. Nehezen kommunikáltok egymással, nehezen találjátok ki a saját érzéseit, és próbáljátok egyensúlyban tartani egymás igényeit. Ez az ima segít elkerülni az új kapcsolatok gyakori buktatóit, valamint segít hogy rátalálj arra akire mindig is vágytál és neked teremtetett. Ilyen módon érdemes Istenhez fordulni erőért, bölcsességért és támogatásért.

Ha úgy érzed hogy lehetetlen számodra megtalálni a hozzád illő feled, akkor a Szent Rita ima elmondását javasoljuk, a lenti kiegészítéseként.

Mondd el ezt az imát minden nap, hogy megtaláld az igaz szerelmet:

Mindenható Isten, kérlek hallgasd meg ezt az imát. Ahogyan Te vagy az első a mennyei szívemben, elmémben és lelkemben, úgy kívánok társat a földi szívemnek, elmémnek és lényemnek. Vezess engem ahhoz a társhoz, akiről tudod, hogy számomra tökéletes. Segíts, hogy hitem erős legyen az első találkozásunkig és azután. Mutasd meg nekem, hogyan válhatok szeretetre méltó társsá. Aztán vezess engem kapcsolatunk minden szakaszában, ahogy egyre közelebb kerülünk egymáshoz, úgy érhessünk egyre közelebb Hozzád a Szeretetben, az Örömben és a Hitben. Köszönöm, Istenem, hogy meghallgatod imámat. Ámen!

Érdemes elmentened ezt az imát későbbre is, hogy bármikor visszanézhesd ha elfelejtenéd!
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn