9 + 1 jel hogy mély lelki kapcsolatban vagy valakivel

A mély lélekkapcsolat azt jelenti, hogy te és az a személy, akivel osztozol rajta, ugyanabból a lélekcsaládból származtok, és ebben az inkarnációban előre meghatározott céllal találkozol vele.
Ez a cél mindig a spirituális növekedéssel kapcsolatos, mivel azok az emberek, akikkel közös lélekkapcsolatot tartasz fenn, mindig fontos szerepet fognak játszani az életedben.

Taníthatnak neked valami fontosat, például a szeretetre, a megbocsátásra és más mély spirituális leckékre, vagy néha egyszerűen csak a helyes irányba lökhetnek, amikor eltévedtél.
Mivel ezek a kapcsolatok döntő szerepet játszanak a spirituális fejlődésedben, leírom a 10 legfontosabb mély lélekkapcsolati jelet, hogy segítsek neked felismerni ezeket a kapcsolatokat, hogy időben észre vedd őket, így egy lehetőséget sem fogsz elszalasztani…

A mély lélekkapcsolat 10 jele

#1. Azonnal vonzódsz az illetőhöz

Az egyik mély lélekkapcsolati jel az, hogy amikor először találkozol az illetővel, azonnal úgy vonzódsz hozzá, mint egy mágneshez.
Akár érzelmileg és fizikailag vonzódsz hozzájuk, akár csak erős késztetést érzel arra, hogy a barátjuk legyél, az a személy, aki iránt mély lelki kapcsolódást érzel, mindig ilyen hatással lesz rád.

Lehet, hogy erős késztetést érzel arra, hogy beszélgess velük, hogy megismerd őket, vagy azt az érzést, hogy tetszik az energiájuk, még mielőtt megismernéd őket.

#2. Deja-vu élményed van

Amikor találkozol valakivel, akivel közös a lélekkapcsolatod, deja-vu élményt fogsz tapasztalni, ami azt a megmagyarázhatatlan érzést jelenti, hogy már láttad őt korábban.
Lehet, hogy ennek először semmi értelme, mert még csak most találkoztál velük, de az intuíciód azt fogja mondani, hogy nem ez az első alkalom, amikor találkoztok.

Minden ismerősnek fog tűnni és tűnni rajtuk, az arcvonásaiktól kezdve a gesztusaikig, a viselkedésükig és a hangjukig.
Ez azért van, mert valószínűleg már találkoztál velük egy előző életedben, és bár akkoriban talán másképp néztek ki, vagy akár más volt a nemük, a lényegük ugyanaz, és te a valódi energiájukat érzékeled.

#3. Úgy érzed, hogy mindent tudsz róluk

Még ha csak most találkoztál is az illetővel, úgy fogod érezni, mintha mindig is ismerted volna.
Nem feltétlenül fogsz tévedni, hiszen valóban ugyanabból a lélekcsaládból származol, és valószínűleg már sok inkarnációban találkoztatok.

Intuitív módon tudni fogod, hogy mit szeretnek, milyen emberként, vagy akár meg is fogod érezni, hogy mit készülnek tenni vagy mondani – mert már nagyon jól ismered őket.

#4. Telepatikus kapcsolatotok van

Ha találkozol valakivel, akivel mélyen, lelki szinten kapcsolódsz, ösztönösen tudni és érezni fogod, hogy mit gondol vagy érez bizonyos helyzetekben.
Ez a telepátia még akkor is megtörténik, amikor nincsenek a közeledben.

Miközben a napi teendőiddel foglalkozol, spontán gondolhatsz rájuk, és egyszerűen telepatikus kisugárzást kapsz tőlük, tudva, hogy vannak és mit csinálnak.
Azt is megérezheted, ha éppen hívni fognak, sms-t küldenek neked, vagy ha összefutsz velük.
Ez azért van, mert az energetikai kapcsolat köztetek olyan erős, hogy kilométerekről is érezni tudjátok egymást.

#5. A kapcsolat alapja a kölcsönös tisztelet

Ha mély lélekkapcsolatban állsz egy emberrel, a kapcsolat már az elejétől a kölcsönös tiszteleten fog alapulni, mert mivel ugyanannak a lélekcsaládnak a tagjai vagytok, nehéz lesz számotokra, hogy tiszteletlenek legyetek vagy megbántsátok egymást.

Ha valakit bántasz a lélekcsaládodból, az olyan érzés, mintha magadat bántanád, és valójában néha sokkal fájdalmasabb lehet, mintha magadat bántanád.
Ezek a kapcsolatok erőfeszítés nélkül a szereteten és a tiszteleten alapulnak, a legmélyebb szinten.


#6. A velük való találkozás a sors akarata volt

Akkor tudod, hogy egy ember olyasvalaki, akivel mély lélekkapcsolatot élsz meg, ha úgy tűnik, hogy a sors “megrendezte”, ahogyan találkoztatok.

Nem kell, hogy valami szokatlan legyen, de ha megnézed, hogyan találkoztatok, láthatod, hogy az univerzumnak rengeteg eseményt kellett összehangolnia, hogy ti ketten találkozzatok, mert ennek tényleg így kellett történnie.

Talán szinkronicitások történtek, vagy néhány esemény a semmiből jött, és a körülmények egyik napról a másikra megváltoztak.
Bármi is legyen az, a lélektársaddal való találkozásod a csillagokba volt írva.

#7. Érzelmileg biztonságban érzed magad körülöttük

Bármi történjen is, tudod, hogy ez a személy mindig fedez téged, és bármit megbeszélhetsz vele, mert elfogadást és megértést kapsz.
Nem félsz megosztani vele a legmélyebb félelmeidet és titkaidat, vagy elmondani neki a múltban elkövetett hibáidat.

Bármit is mondasz nekik, mindig melegséggel, támogatással és feltétel nélküli elfogadással fogadnak.
Nem csoda, hogy csodásan érzed magad a közelükben!

#8. Hasonló élettörténetek vannak

Amikor megosztod az élettörténetedet a lélekkapcsolati partnereddel, rájössz, mennyi közös van bennetek.
Lehet, hogy már egy bizonyos korban találkoztatok, de amikor elkezdtek mesélni egymásnak a gyerekkorotokról és a kamaszkorotokról, rájöttök, hogy az élet nagyon hasonló élményeken keresztülvezetett benneteket.

#9. Egymás támaszai vagytok

Bármi történjen is, tudod, hogy ez a személy melletted lesz, amikor a dolgok nehezebbre fordulnak, nem számít, mi történik.
Ugyanígy tudod, hogy bármi történjen is az ő életében, te mindent megtennél, hogy segíts neki.

Röviden szólva, hegyeket mozdítanátok meg egymásért, és az egymás iránti barátság, szeretet és tisztelet minden akadályon túllép.

+ 1. Könnyen megbocsátotok egymásnak

Egy lélekkapcsolatban is időnként lesznek súrlódások vagy félreértések.
De ellentétben más kapcsolatokkal, egy lélekkapcsolatban a megbocsátás elkerülhetetlen, mivel az egymás iránti szeretet nagyobb, mint bármilyen negatív energia, amit egy esetleges vita hozhat.

Egy lélekkapcsolatban megvan ez a belső tudat, hogy a másik személy hosszú időre veled van szánva.
Továbbá, mivel a lelketek szorosan összefonódik, megértitek az okát annak, hogy miért tesz bármit is, így lehetetlen hosszú ideig haragudni rá.

facts
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn