Melyik Árnyékelem Irányítja az Életed? A Csillagjegyed Megmutatja

A világon mindennek van fehér és fekete oldala is, éppen úgy, ahogyan fény és árnyék is együttesen létezik. Nos, a következő kategorizálás pontosan erre az ellentétre épít. A könnyebbség kedvéért a következő 4 elemet az árnyékelemeknek fogjuk nevezni, de nézzük is konkrétan miről is van szó…

Sötétség – Bika, Szűz, Bak
Az alapértelmezés szerint ezek a csillagjegyek mind a Föld jegyébe tartoznak, így ennek értelmében az árnyékelemük nem más lenne, mint a „sötétség”. A sötétség szimbolikus tartalma pedig olyan személyiségekre enged következtetni, akik nehezen képesek megbízni másokban, inkább elzárkóznak és a maguk erejéből próbálják megoldani a problémákat. Ezek az emberek hihetetlenül ragaszkodóak és nehezen képesek az elengedésre.

Üresség – Ikrek, Mérleg, Vízöntő
Ezek a levegő elemű csillagjegyek az árnyékelemek értelmezésében az „ürességhez” sorolhatóak be. Ezek az emberek legbelül jóval üresebbnek érzik magukat az átlagnál. Állandóan keresnek és kutatnak valami után, amiről pontosan még ők sem tudják megállapítani, hogy az micsoda. Valószínűleg a sikerre, jobb életre, vagy valami sokkal mélyebb dologra vágynak ennyire? Akik ezekhez a csillagjegyekhez tartoznak meg kell tanulniuk jobban értékelni a jelen pillanatait.

Káosz – Kos, Oroszlán, Nyilas
A tűz elemű csillagjegyek árnyékeleme nem más, mint a káosz. A bennük élő tűz rendszeresen vezérli őket kemény és kitartó munka fele. Ezek az emberek egyszerűen képtelenek megálljt parancsolni maguknak és nem tudják, hogyan pihenhetnének meg a feszített tempó után. Ez pedig egyenes úton vezet a káoszhoz, amiből kikecmeregni még nehezebb, mint belekerülni.

Bomlás – Rák, Skorpió, Halak
A víz elemű csillagjegyek valahogy úgy vannak kódolva, hogy rendszeres önelemzésben vannak. Hihetetlenül könnyedén képesek elveszni az érzelmeik tengerében és nagyon könnyen befolyásolhatóak. Ezek a lelki terhek pedig lassú, de rendszeres bomlást idézhetnek elő a mindennapjaikban. Kissé alább kellene hagyniuk a makacsságból és lazábbra kellene venni az életet.

filantrópikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn