Melyik Csillagjegyet Érdemes Elkerülnöd Leginkább? A Horoszkópod Megmondja!

IKREK ↔ SKORPIÓ
Elismerjük, hogy a flört és a biológia működhet köztük, de azon túl nem rengeteg jó vár rájuk. Az Ikrek játékosságra vágyik, de a Skorpió gyors elköteleződést vár tőle. Ráadásul az Ikrek kommunikációja sem elég egyértelmű az érzékeny Skorpió számára.

Rák ↔ Nyilas
Tornádóként érkezik a Nyilas a Rák életébe és mindent felforgat, ami kezdetben jót tehet az állandóan a páncéljába menekülő víz jegynek, később viszont gondot jelenthet a különbözőségük. A Rák biztonságra vágyik és kettesben töltött időre, míg a Nyilas kalandra, sokrétű szociális és utazós programokra. Fájdalmas elképzelhető felismerni ezeket a különbözőségeket!

Oroszlán ↔ Halak
A elképesztő, álomszerű Halak könnyedén elcsavarja a különlegességekért rajongó, lovagias Oroszlán fejét, de az elsődleges benyomás csalóka elképzelhető. Az álmodozó Halak ugyanis hajlamos a hangulatingadozásokra, a depresszióra és arra, hogy se szó, se beszéd eltűnjön az Oroszlán életéből, akinek pedig rendszeres rajongásra és bókokra van szüksége. Egyikőtök sem arról népszerű, hogy két lábbal áll a földön, ami az anyagiak terén különösen nagy gondokat okozhat.

Szűz ↔ Mérleg
Értékelitek a másik kifinomult és igényes ízlését és meglepően jó tanácsokkal láthatjátok el egymást. Az 1. pár randi még káprázatos lehet, aztán több nem is lesz, mert a Mérleg sosem tudja megmondani, hogy konkrétan mikor ér rá. A minden idejét precízen beosztó, rendszeresen újabb célokat maga elé tűző Szűz hamar kritikussá és követelőzővé válhat a rózsaszín napszemüveget viselő Mérleggel szemben, aki nem hajlandó belesietni egy kapcsolatba.

KOS ↔ BAK
A Bakok szabályalkotók, míg a Kosok szabályszegők. A Bak rendszeresen kritizálja a Kos szószegő személyiségét, megijeszti spontaneitása. Bár mindkettőtökben dúl a versenyszellem, a Bak munkamániás, ami magányossá teheti a Kost. A Kos pedig kettejük helyett is költekezik, ami őrületbe kergeti a Bakot.

BIKA ↔ VÍZÖNTŐ
A Bika hagyományszerető és szabálykövető, míg ezt a lázadó Vízöntő robotikusnak találja. És míg a Bika kedveli a luxust és kényeztetni magát, addig a Vízöntő az egyenlőség megszállottja, egyedül az utazásra nem sajnálja a pénzt, de abból is a lehető legolcsóbb, hátizsákos megoldást választja.

szt
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn