Melyik Fa Segít Téged Leginkább? A Kelta Horoszkópod Megmutatja

A kelta szerzetesek réges-régen egy érdekes horoszkóp rendszert állítottak fel. A születési dátumok szerint különböző kategóriákba sorolták az embereket, és a csillagjegyek helyett különféle fa kategóriákat határoztak meg. Nézd meg, születésed szerint milyen fa vagy, és milyen jellemző tulajdonságaid vannak. A hozzád tartozó elemzést se felejtsd elolvasni lent!

Január 01. – Január 11. – fenyő
Január 12. – Január 24. – szilfa
Január 25. – Február 3. – ciprus
Február 4) – Február 8. – nyárfa
Február 9. -Február 18. – cédrus
Február 19. – Február 29. – erdeifenyő
Március 1) – Március 10. – szomorúfűz
Március 11. – Március 20. – hárs
Március 21. – tölgy
Március 22. – Március 31. – mogyoró
Április 1) – Április 10. – vörösberkenye
Április 11. – Április 20. – juharfa
Április 21. -Április 30. – mogyoró
Május 1) – Május 14. – nyárfa
Május 15. – Május 24. – gesztenye
Május 25. -Június 3. – kőrisfa
Június 4) – Június 13. – gyertyán
Június 14. – Június 23. – fügefa
Június 24. – nyírfa
Június 25. -Július 4) – alma
Július ötödik – Július 14. – fenyő
Július 15. – Július 25. – szilfa
Július 26. – Augusztus 4) – ciprus

Augusztus 5. – Augusztus 13. – nyárfa
Augusztus 14. – Augusztus 23. – cédrus
Augusztus 24. – Szeptember 2) – erdeifenyő
Szeptember 3. – Szeptember 12. – szomorúfűz

Szeptember 13. -Szeptember 22. – hársfa
Szeptember 23. – olajfa
Szeptember 24. – Október 3. – mogyoró
Október 4) – Október 13. – vörös berkenye
Október 14. – Október 23. – juharfa
Október 24. -November 11. – mogyoró
November 12. – November 21. – gesztenyefa
November 22. – December 1) – kőrisfa
December 2) – December 11 – gyertyánfa
December 12. – December 21. – fügefa
December 22. – bükkfa
December 23. – December 31. – almafa

Almafa (szenvedély, szerelem)
Kedvességed és szépséged késő öregkorodig megőrzöd. Rajtad, mintha nem fogna ki az idő múlása. Akkor vagy a legjobb formában, ha érzed, hogy szerető emberek vesznek körül, és érzed, hogy fontos vagy. Szeretsz kacérkodni, de, ha megtalálod az igazit, akkor lojális vagy egy életre. Fantáziadús, de kiegyensúlyozott személyiség jellemez.

Kőrisfa (ambíciós)
Téged nem érdekelnek a kritizáló megjegyzések, tisztában vagy belső és külső értékeiddel. Ambíciós vagy, tehetséges és vakmerő. Szereted a változatosságot, a monotonitás nem szórakoztat. Megbízható személynek tartanak. A házasságban, párkapcsolatban nem szereted, ha rövid pórázon tartanak.

Bükkfa (kreatív)
Fontos számodra a külső megjelenés, a pénz és gazdagság, és szereted mindig előre kreatívan megtervezni az élet nagy dolgait. A bükk az egyik legerősebb fa, így ez jellemző az ebben a jegyben születettekre is. Határozottak, nehezen tágítanak elképzeléseiktől. Ezek az emberek megbízhatóak és hűségesek.

Nyírfa (természetközeli)
Barátságos vagy kreatív. Kedveled a természetközeli életet, de nagy kalandozásokra mégsem vállalkozol. Inkább a kényelmes erdei sétákat, a nyugalmat kedveled. Barátságos, élénk személyiség jellemez.

Cédrus (megbízható)
Kiváló alkalmazkodó képességgel rendelkezel, ismerőseid szeretnek a közeledben tartózkodni, hiszen tudják, hogy bármikor számíthatnak a segítségedre. Imádod a kreatív dolgokat, a rutinos, megszokott dolgok fárasztanak. Tehetséges vagy és szorgalmas, gyorsan és határozottan döntesz.

Gesztenye (őszinte)
Pozitív vagy jókedvű. Imádsz takarékoskodni, de alkalmanként már úgy tűnhet, hogy kicsit fösvény vagy. Kissé kritikus vagy, ezért nehezen találsz tartós párkapcsolatot. De ha egyszer valakit megszeretsz, akkor igazán lojális tudsz lenni. Hihetetlenül fontos számodra a család, a biztonságos otthon.

Ciprus (hűséges)
Nem szeretsz magányos lenni, ezért egyfolytában hangos és vidám társaság vesz körbe. Nem létezik számodra lehetetlen, mindent a legnagyobb kreativitással próbálsz megoldani.

Szilfa (nemesség)
Kedveled a visszafogott, de elegáns öltözködést. Ha valaki megbánt, könnyen megbocsájtasz neki, szereted, ha a te kezedben van az irányítás, és te dönthetsz. Praktikusság, hűség, és kedvesség jellemez.

Fügefa (érzékeny)
Határozott, erős személyiség jellemez, nem tűröd, ha megszabják, hogy, mit kell tenned. Felettébb jó a humorérzéked, szeretsz lazítani, kikapcsolódni, nevetni, szórakozni. Fontos számodra a család, a barátok, a gyerekek, de imádod a háziállatokat is. Gyakorlatias vagy intelligens.

Fenyő (titokzatos)
Hangulatod felettébb gyorsan váltakozik, sokszor vagy makacs és elégedetlen. Kritikus vagy barátaiddal szemben, sokszor önzőnek tartanak. Számos barátod van, de ellenségeid is akadnak.

Mogyoró (eredeti)
Megértő vagy és kedves, érzéked van hozzá, hogyan járjál kedvébe bárkinek. Népszerű vagy, de szeszélyes, sokszor harcolsz a társadalmi gondok felszámolás, az igazságtalanság ellen.

Gyertyán (ízléses)
Egyfolytában betartod a szavad, megbízható vagy. Zárkózottság jellemez, ritkán mutatod meg valódi énedet az ismerőseidnek. Lelkiismeretes vagy, de nem mindig bízol önmagadban és a döntéseidben.

Hárs (kételkedő)
Érzékeny lelked van, imádod a barátaid, és gyakorta feláldoznád magad értük. Viszont nem mindig van elég erőd hozzá, hogy segítsél. Féltékeny, de hűséges típus vagy, imádsz panaszkodni.

Juhar (független)
Nem szereted a sablonos öltözködést, a rutint, mindent megteszel azért, hogy más legyél, mint mások. Kreatív vagy, de félénk és tartózkodó. Egyfolytában szomjazol az új, érdekes dolgokra.

Tölgy (bátorság)
Hihetetlenül bátor vagy, szereted az új dolgokat kipróbálni, de óvatosan közelíted meg őket. Független vagy, és tettre kész, nem esik nehezedre döntéseket hozni.

Olajfa (bölcsesség)
Felettébb érzékeny személyiség vagy, ugyanolyan intenzitással éled meg az élet jó és negatív dolgait is. Kiegyensúlyozott vagy, vidám, és nem szereted az erőszakot. Szeretsz olvasni, imádod a misztikus témákat.

Erdeifenyő (különleges)
Felettébb határozott jellemmel rendelkezel, tudod, hogy szervezd meg az életed, hogy a lehető legkellemesebb légkör vegyen körbe. Szenvedélyes vagy, de gyakran hamar kialszik a láng. Rengeteg energiát fektetsz az igazi megtalálására.

Nyárfa (bizonytalan)
Nehezen hozol döntéseket, csupán akkor szeded össze a bátorságod, ha nagyon muszáj. Fontos számodra, hogy legyen melletted egy megbízható partner. Hajlamos vagy a filozofálásra, érdeklődsz a művészetek iránt.

Vörös berkenye (derűs)
Vidám vagy és energikus. Imádod az izgalmas pillanatokat, független vagy, szenvedélyes, és ha megbántanak, nehezen bocsájtasz meg.

Dió (szenvedélyes)
Ellentmondásos személyiség vagy, sokan kissé furának tartanak. Nyughatatlan vagy, féltékeny, és nehezen kötsz kompromisszumot.

Szomorúfűz (melankolikus)
Kedveled a gyönyörű dolgokat, gyakorta észreveszed mindenben a pozitívumot. Gyönyörű, de melankolikus külső jellemez. Szeretsz álmodozni, könnyű téged befolyásolni. Vágysz egy tartós párkapcsolatra, de nehezen találod meg az igazit.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn