Melyik kulccsal nyitnád ki a kincsesládát? A válaszod érdekes dolgokat mesél rólad

Tudd meg milyen elven működik a tudatalattid. Csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod neked legszimpatikusabb kulcsot. Nézd meg alaposan a képeket!
 
1-es kulcs
Kiválasztottad a legkönnyebb és legegyszerűbb kulcsot. Ez arra utal, hogy egy racionális, problémakerülő személyiség vagy! Nem pazarlod az idődet fölösleges csip-csup ügyekre, szíved helyett inkább az eszed irányít. A többiek számára zárkózottnak tűnsz, ez részben igaz rád, de azok számára, akiket befogadtál a te kis világodba egyszerűen megnyílsz. Próbálj meg egy kissé empatikusabb lenni!
 
2-es kulcs
A komplex mintázat mutatja, hogy kiemelkedően összetett személyiséged van. Gondolataid és viselkedésed is olyan bonyolult, mint a kulcs díszessége. Gyakran változtatod a véleményed, semmivel és senkivel sem vagy elégedett. Stílusod sokszor nyers, undok. Mihelyst vezető beosztásba kerülsz, kiengeded a karmaid, beosztottaid kerülnek és félnek tőled. Lazulj el! Emberek vagyunk, senki sem robot!
 
3-as kulcs
Az általad kiválasztott kulcs egy lóherére hasonlít. Ez azt jelenti, hogy te egy pozitív ember vagy, aki e szerint az elv szerint él: “Azért jó a rossz, mert csakis jobb követheti! ” A legtöbb esetben ez a mottód, de vigyázz, mert alkalmanként a túl nagy optimizmus kegyetlenül is vissza tud ütni. Személyiséged hátulütője az, hogy néha már a többiek agyára mész a tökéletes világképeddel!
 
4 -es kulcs
Te egy nagyon élettel teli és rendkívüli személyiség vagy. Tele vagy ötletekkel, bármerre nézel, egyfolytában tudod miből – kiből mit lehetne kihozni! Álmodozó, valódi szabad szellemű ember vagy, hatalmas lelkesedéssel veted bele magad bármibe életed során! Árnyoldalad, hogy olykor egy kissé talán már túl sok belőled és szeretsz lustálkodni!
 
5-ös kulcs
Egy megbízható kulcsot választottál, ami kinyit minden ajtót! Ez azt jelenti, hogy te egyfolytában mindent megkapsz, utadon sohasem akadályoz semmi! Erős, karizmatikus és kiemelkedően ambiciózus személyiség vagy. Követed az elveidet, és ellentmondasz másoknak ha érdeked/ véleményed úgy kívánja. A gyengéd, hogy nem tudod elismerni a hibáidat.
 
6-os kulcs
Te úgy döntöttél, hogy a klasszikus kulcsot választod. Felettébb konzervatív ember vagy, nehezen változol, egyáltalán nem alkalmazkodsz másokhoz. Nem szeretsz kimozdulni otthonról, bármilyen plusz munka vagy program stresszes számodra. Ha tehetnéd, legszívesebben beszélni is csak akkor beszélnél, mikor nagyon-nagyon muszáj. Ne legyél ennyire antiszociális, próbáld élvezni az életed!
 
tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn