Melyik Szám Mutatja Meg a Karmád? Így Hozhatod Helyre az Életed:

Számold ki, melyik szám tartozik a karmádhoz. Nézd meg a születésnapodat. Az adott egy vagy kétjegyű számból vonj ki egyet. Ha szám kétjegyű, akkor az egy levonása után add össze a két számot, hogy egyjegyű szám legyen az eredmény.

Ha 8-án születtél: 8 – 1 = 7 a karmikus számod. Ha 26-án születtél: 26 – 1 = 25, mivel kétjegyű szám, most össze kell adnod ezeket. 2 + 5 = 7 a karmikus számod

0
Akinek 0 a száma valószínűleg, hogy egy fiatal lélek, aki az 1. életét kell megélje most a Földön. Vagy lehet egy olyan, aki korábbi életeiben minden karmikus teherért törlesztett, ebben az életében tiszta lappal indulhat.

1
Ebben az életedben a függőségektől kell szabadulnod. Lehet, hogy úgy indítottad az életed, hogy másoktól függő voltál, most meg kell tanulnod egyedül érvényesülni, ha ezen túl vagy, a munkádban is jelentős előrelépést tapasztalsz ezután. Előfordulhat, hogy életed jelentős részében egyedül kell lenned.

2
Meg kell tanulnod másokkal kijönni. Meglehet, hogy egy előző életedben sokan támogattak, ezért ebben az életedben valószínűleg te fogsz másoknak segítséget nyújtani. Nem lehetsz cinikus, meg kell tanulnod hinned a megérzéseidben.

3
Az előző életedben túl könnyelmű, valószínűleg még nagyképű is voltál. Meg kell tanulnod higgadtabbnak lenni, most megfontolt embernek kell lenned, akire támaszkodni lehet.

4
Az előző életedben valószínűleg tunya voltál, most meg kell tanulnod küzdeni. Többet kell munkálkodnod azért, hogy meglegyen ami kell. A befektetett munkáért beérik a jutalmad is. Akkor lesz jó a pénzügyi helyzeted, ha nyafogás nélkül végzed el a feladataidat.

5
Az előző életedben nagyon pofátlan voltál. Meg kell tanulnod keményen dolgozni, rengeteget kell küzdened azért, hogy jobban teljesíts mint a többiek. A környezeteddel is jobban kell törődnöd.

6
Az előző életedben lehet, hogy cserben hagytál valakit. Most gondoskodnod kell a szeretteidről. Amit elérsz ebben az életben, azt megosztani másokkal is.

7
Előző életed folyamán nem foglalkoztál eleget a spirituális fejlődéseddel, mert egyfolytában a munkád volt a fontosabb. Spirituálisan kell fejlődnöd és meg kell tanulnod betartani az etikai értékeket.

8
Az előző életedben vélhetőleg te diktáltál másoknak, ezért ebben az életedben neked kell elfogadnod a többiek irányítását. Az életben számos küzdelem vár rád, de ez jót fog tenni neked.

9
Az előző életed hibái miatt ebben az életedben valószínűleg a családod nem egyfolytában ért meg téged és nem mindenki szeret annyira mint azt elvárnád. Csupán a többiek segítségével fejlődhetsz spirituálisan és a karriered szempontjából is. Ennek köszönhetően szeretni fogod a munkádat és értékelni fogod a segítőkészséget.

szt
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn