Melyik Virág Illik Hozzád Leginkább a Csillagjegyed Szerint?

Most megtudhatjuk, hogy a horoszkópunk alapján melyik az a virág, amelyik a legközelebb áll hozzánk.

Kos-Bársonyvirág vagy büdöske
-akárcsak a Bársonyvirág, büszke vagy, és energikus. Színt, és vidámságát viszel mindenki életében. Ültess a kertedbe minél több bársonyvirágot.

Bika-Évelő őszirózsa
-nagyon türelmes, és kitartó vagy, akárcsak az évelő őszirózsa. A hosszú tél után egész nyáron virágzik, szinte semmilyen kártevője nincsen.

Ikrek-Nárcisz
-fiatalos, és élénk vagy akárcsak egy sárga nárcisz. Ahol csak megjelensz, mindenki jobb kedvre derül tőled.

Rák-Dália
-ha közelebbről megfigyeled, ez a virág olyan, mintha a tündérbirodalomból lépett volna elő. Egyszóval káprázatos. Felettébb jól illik hozzád, ezért vedd körbe magad dáliákkal, és hagyd, hogy a szárnyaljon a képzeleted, légy vidám.

Oroszlán-Liliom
-a kert királya lehet a liliom, hiszen nagyon impozáns, és színes. Mivel szereted a kirívó, és speciális dolgokat, ez a virág nagyon találó hozzád. A tűzliliom lehet a legtökéletesebb választás számodra.

Szűz-Levendula
-legalább olyan szerény, és becsületes vagy, mint a tisztaságáról, és tökéletességéről híres levendula. Ez a közkedvelt növény békét, és harmóniát áraszt a világban.

Mérleg-Bazsarózsa
-hagyd, hogy a romantika átjárja a szívedet, lelkedet. A bazsarózsa kellemes illatával bárkit elvarázsolhatsz, felettébb talál ez a virág a Mérlegek romantikus lelkivilágához.

Skorpió-Illatos japánamarillisz
-ez a Japánból származó virág hihetetlenül szívós fajta. Kicsit speciális természetű, hiszen a tavasszal kibújó levelei, a nyár elején visszahúzódnak, ezután a nyár végén előbújnak a robusztus virágai. Kell ennél ideálisabb virág egy szeszélyes, meglepetéseket kedvelő Skorpiónak?

Nyilas-Bugatölcsér
-nem szereted, ha korlátokat állítanak neked, inkább szabadon szeretsz élni, akárcsak a bugatölcsér. Ültess a kertedbe, lehetőleg olyan területre, ahol szabadon, korlátok nélkül nőhet, hiszen gyorsan szaporodik.

Bak-Murvafürt
-ez a növény megállíthatatlanul növekszik, hajtásai felettébb gyorsan gyarapodnak. A cikámenszínű futónövény a mediterrán országokban őshonos, tele van élettel, és, ha ránézünk, egyből jókedvünk lesz tőle.

Vízöntő-Sásliliom
-bármilyen élethelyzetben gyorsan képes alkalmazkodni. Legyen erős napsütés, vagy heves eső, gyorsan megtalálja a helyét, és gyönyörűen virágzik.

Halak-Rézvirág
-számtalan színben pompázik, a legtöbb kertben megtalálható. Ezt a kedves, és egyszerű virágot mindenki szereti.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn