Mennyire Vagy Nyitott és Barátságos Fajta? Ez a Freud Teszt Gyorsan Elárulja!

Most megtudhatod, milyen személyiség valójában, mennyire tudsz megnyílni a többiek előtt, és milyenek a barátságaid! Nem lesz szükséged másra, mint egy darab papírra, tollra, és a képzeletedre. A legjobb, ha spontán, gondolkodás nélkül válaszolsz a kérdésekre; azt írd le, ami először eszedbe jut válaszként.

1. Képzeld azt, hogy épp a tenger mélyén úszkálsz, csodálod a rejtőző élővilágot, amikor megpillantasz egy sellőt. Milyen színű az uszonya?
2. De nem a sellő az egyetlen, amit észreveszel. Mellette ugyanis ott úszik egy hal is. Milyen halat látsz? Hogyan viselkedik? Barátságos vagy agresszív?
3. Ahogy mélyebbre úszol, meglátsz egy kagylót. Hogy néz ki? Milyen a formája?
4. Ideje visszatérni a szárazföldre. Megérkezel a partra, és leülsz. Nézz körül; hány embert látsz ott?

Ha megvagy a válaszokkal, lent látod hogy melyik válasz mit árul el rólad.

A sellő uszonyának színe arról árulkodik, mennyire vagy nyitott és szociális típus.
– Ha hűvösebb árnyalatúnak képzelted el, például sötétebb kéknek, sötétzöldnek, esetleg szürkének vagy feketének, úgy az arra utal, hogy időnként hajlamos vagy a félénkségre. Nehezebben nyitsz a többiek felé, és az idegenekkel sem igazán találod meg a közös témákat.
– Ha viszont élénk, vibráló árnyalatot láttál, például sárgát, rózsaszínt, akár csillogó kéket, az azt jelenti, hogy nagyon bátor személyiség vagy. Bárkivel képes vagy eldumálni, és egyfolytában feltalálod magad az idegen társaságokban is.

A hal azt szimbolizálja, hogy miként kezeled a konfliktusokat.
– Ha egy barátságos, nyugodt halat képzeltél el, az azt jelenti, hogy nincs gondod a vitákkal. Simán kiállsz magadért, mert hiszel a saját véleményedben.
– Amennyiben a hal ellenséges, agresszív volt, úgy valószínű, hogy konfliktuskerülő személyiség vagy. Nem szívesen bonyolódsz vitába, inkább csöndben maradsz, minthogy összeszólalkozz valakivel.

A kagyló azt jelzi meg, mennyire vagy nyitott a környezeteddel szemben.
– Egy egyszerű kagyló, amin nincs semmi különös, azt jelenti, hogy könnyedén meg tudsz nyílni. Nem vagy zárkózott típus, és képes vagy beszélni magadról.
– De ha olyan kagylót képzeltél, ami furcsa, feltűnő, és cseppet sem átlagos, esetleg törött, valószínű, hogy nem erősséged a nyitottság. Ritkán beszélsz az érzéseidről, és nem szívesen nyílsz meg a többiek előtt.

Az emberek a parton a barátságaidat szimbolizálják.
– Ha tele volt a part, az azt jelenti, hogy te vagy általában a buli lelke, akinek egyfolytában rengeteg barátja van.
– Ha viszont csupán néhányan vettek téged körül, az arra utal, hogy bár kevesebb közeli barátod van, mégis, ezek az emberek nagyon közel állnak hozzád.
– Ha pedig üres volt a part, az azt jelenti, hogy ritkán egyedül érzed magad, és bár léteznek barátaid, nem egyfolytában tudod elérni őket. De ettől eltekintve nem keresel magadnak új barátokat, mert jól megvagy így is.
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn