Mentális képességek tesztje! Neked mi a rejtett erőd?

mentalis-kepesseg-megismeres

Nézz rá a fenti fényképre. Melyik állatot láttad meg először? Tekerj lejjebb és meglepő dolgot tudhatsz meg az elméd működéséről

1. Ha egy tigris fejét láttad:
Ha egy tigris fejét láttad a képen, akkor a gondolkodásod hihetetlenül praktikus, mindent megvizsgálsz figyelmesen. A legjobb eredményeket éred el az intellektuális dolgokban, amelyek figyelmet és komolyságot követelnek.

Alkalmanként makacs vagy és azt szeretnéd, hogy minden úgy legyen ahogy akarod, ilyen helyzetekben meg kellene hallgasd a másik ember véleményét is, mert így többet megtudhatsz és az empátia mindenkire fejlesztő hatással van.

Nem szereted elhagyni a komfortzónád, nem fogadod el a meglepetéseket és az új dolgokat sem, ezért alkalmanként rettegsz a jövőtől. Meg kell próbálnod új dolgokat tanulni azért, hogy jobb és magabiztosabb legyél. Vannak olyan szituációk, amelyeket nehezen tudsz megoldani, de mégis sikerül legyőznöd a problémákat, mert képes vagy arra, hogy minden problémára reálisan tekints és találj rá megoldást.

2. Ha egy majmot láttál a fán:
Ha egy majmot láttál a fán, akkor a gondolkodásod kreatív, egyfolytában van valami eredeti és merész ötleted. Meg kell tanulnod megszervezni az életed, mert soha nincs időd semmire.

Olyan személy vagy aki képes minden problémát megoldani, attól függetlenül, hogy mennyire bonyolult az. A jó képzelőerőd egyfolytában hozzásegít ahhoz, hogy megtaláld a tökéletes kiutat, még olyan helyzetekben is, ami reménytelennek tűnik.

Tudod azt, hogy az életben minden egyes lépés komoly lecke a számodra ezért a legkellemetlenebb helyzetekből is hasznod lehet. Néha figyelj azokra a dolgokra is, amelyek körülötted történnek, ne zárkózz be a saját valóságodba. Jegyezd meg, a számodra szeretett személyeknek szükségük van rád, ne zárkózz el tőlük. Könnyen ismerkedsz új emberekkel, mert egyfolytában tudod mit kell tenned, hogy mindenki kedveljen. Viszont nem barátkozol könnyen, már túlságosan sokszor csalódtál az emberekben ahhoz, hogy közel engedj magadhoz valakit.
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn