Méregtelenítő Fürdő – Ha Így Csinálod Többé Nem Kell Masszőrhöz Menned

Méregtelenítő fürdőt, időről időre mindenkinek alkalmaznia kellene. A legjobb ha magnéziumsóval, más néven keserűsóval vagy Epsom sóval, amely segít eltávolítani a szennyező anyagokat a szervezetünkből, kioldja a feszült izmokat, ugyanakkor bőséges egészségügyi előnyökkel jár, és jó esgészséget biztosít, ha folyamatosan alkalmazzuk.

Ma egy továbbfejlesztett fürdőkombinációt fogunk megmutatni: Epsom só integrálva himalája sóval! Amikor ez a kettő keveredik, segíthet bennünket egyes egészségügyi gondok leküzdésében. Nem okoznak mellékhatásokat, nem drágák és igen hatékonyak így együtt.

Epsom só:
Az Epsom-só egy folyadékban oldódó ásványi vegyület, amely magas szulfát- és magnéziumszinttel rendelkezik. Úgy néz ki, mint a sókristály. De vigyázz a keserűsó megvásárlásakor, mivel mezőgazdasági vagy élelmiszer minőségű is lehet.
Bőrünk a legnagyobb méregtelenítő szervünk. A keserűsófürdőben a szulfát és az ásványi anyagok össze vannak építve, és a bőrön keresztül megszabadítanak minden mérgező anyagtól. A bőrön keresztül és növeli a test szulfát- és magnéziumszintjét. Rengeteg tanulmány bizonyította, hogy a magnéziumszint megnövekedett az Epsom sófürdő után. Ráadásul nem okoz mellékhatásokat!

Himalájasó:
A himalájasó a világ egyik legtisztább sója. Számos ásványi anyagot juttat a testbe, amelyek nélkülözhetetlenek számunkra. Ha beleülsz az ilyen keserűsó-himalájasó fürdőbe, úgy érzed, mintha pozitív energia venne körül. A bőrön át az összes ásványi anyag és só felszívódik, és azonnal felszívja a szervezet őket.

A sós fürdő egészségügyi előnyei:
– Fokozza a véráramot
– Felgyorsítja a duzzanat, a kis vágások, zúzódások, megrándult vagy szakadt izmok és szalagok gyógyulását
– Csökkenti a savasságot és segíti a test pH-szintjének egyensúlyát
– Csökkenti a menstruáció előtti kellemetlenségeket
– A bőrön keresztül eltávolítja a mérgező anyagokat.
– Javítja a légutakat.
– Nyugtatja a napégést és a rovarcsípéseket.
– Megszünteti az ízületi problémákat és az izomgörcsöket.
– Elősegíti a jobb alvást, lazítja az izmokat és minimalizálja a feszültséget.
– Tisztítja és táplálja a testet fontos ásványi anyagokkal.

Hogyan kell alkalmazni ezt a szuper méregtelenítő sófürdőt?
Dr. David Jockers szerint a só mennyiségét az egyén súlya alapján kell meghatározni. Íme pár mennyiség, amelyet egy standard méretű kádhoz kell adni. 25-30 liter vizet kell használni.

Epsom-só mérések:
– 40 kg alatti gyermekek: 1/2 csésze.
– 45-60 kg közötti emberek: 1 csésze.
– Személyek 60-80 kg között: 1/2 csésze.
– 80-100 kg közötti emberek: 2 csésze.

Először szokjunk hozzá a keserűsós fürdőhöz, csak később vegyítsük ezt a himalájasóval. Ne használjuk fel ezt a sót égési sérülések, nyílt sérülések, szív- és érrendszeri gondok esetén, vagy terhesség idején.
Először mosd ki a kádat. Majd töltsd tele körülbelül 37oC-os meleg vízzel. Ez elegendő mindkét típusú só feloldásához. Ügyelj arra, hogy a víz ne legyen túl forró, különösen magas vérnyomás esetén!

Ne adj hozzá olajakat vagy szappant. A sófürdő használata után ne mosakodj! Csupán törölközz meg.
Mielőtt beülsz a kádba, csak könnyű és egészséges ételeket fogyassz. Ez meggátolja, hogy leessen a vércukrod vagy a gyomrod rendetlenkedjen.

Hidratálnod is kell. A kezelés elött és a fürdés után rengeteg vizet kell fogyasztani. Fogyassz egy üveg vizet, miközben fürdesz! Elő lehet venni valamilyen zenét, hogy jobban lazítson.

Ügyelj arra, hogy minimum 40 percig a vízben maradj. A testnek elegendő ideje lesz arra, hogy hatékonyan felszívja az ásványokat a sókból.
Kicsit szédülhetsz. Először engedjed le a vizet, ezután ezt követően fokozatosan szállj ki a kádból.
Előfordulhat, hogy a kádban a víz valóban tejszerű színű lesz, amikor befejezed a fürdést. Az egészségedtől függ. Ez azért történik, mert a mérgező anyagok távoznak a testből.

szt
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn