Mi a Kedvenc Kutyafajtád? Rengeteget Elárul a Személyiségedről!

Úgy tartják: Olyan a gazdi, amilyen a kutyusa. Illetve, a gazdi rá hasonlító kutyát választ. De nem csak a külsőre kell gondolni, hanem a belső tulajdonságokra is. Nézzük konkrétan a fajtákat!

Pitbull:
A pitbull kedvelői nagyon elfogadó emberek. Jól kommunikálnak, nyitott gondolkodásúak, kreatívak. Lazák és nagy ívben tesznek a világra.

Híres tulajdonosok: Vin Diesel, Steve Irwin

Pomerániai törpespicc:
A pomerániai törpespicc kicsik, kedvesek, a gazdik családtagként szeretik őket. A gazdik lazák, nyitottak. Ezek a kutyák élénkek, az őket szeretők szenvedélyesek. Ebbe a kiskutyába nagyon számos szeretet és öröm szorult, amit szeret átadni a gazdiknak.

Híres tulajok: Paris Hilton, Eva Longoria

Agár:
Az agarak rajongói csendesek, erős típusok. Függetlenek. Ezek a kutyák nagyon nyugodtak a családban, megbízhatók. Akik az agarakat kedvelik, intuitívak. Kutyájuk nagyon jól megértik egymást.

Híres tulajdonosok: Cesar Millan, J. K. Rowling

Corgie:
A corgiet kedvelők szeretnek kommunikálni, rengeteget beszélnek, és eléggé makacs emberek. Igénylik a figyelmet: rengeteg színész és zenész kedveli ezt a fajtát. Élénkek és szeretik megélni a dolgokat.

Híres tulajdonos: Erzsébet királynő

Német juhász:
A német juhász kutyák nagyon sportosak és aktívak – ahogyan gazdáig is. Társasági emberek, de jobban kedvelik a hozzájuk közel állókkal eltölteni az időt, mint rengeteg ismeretlennel. Extrovertáltak és bugyog bennük a versenyszellem.

Híres tulajdonos: Chris Evans

Border Collie:
A border collie kedvelők nagyon szorgalmas, jól összpontosító emberek. Szeretnek emberek között lenni, de jobban érzik magukat kisebb csoportokban. Ritkán kicsit rögeszmések, de inkább alaposak.

Híres tulajdonos: Ellen DeGeneres

Angol bulldog:
Az angol bulldog kedvelők erősek, függetlenek, nyitottak. Bár a kutya megjelenése félelmetes lehet, a természetük annál kevéssé az. A fajta kedvelő számára fontosak az emberi kapcsolatok, szeretnek otthon lenni. Szeretik a rendet.

Híres tulajdonosok: Adam Sandler, Winston Churchill, John Legend

Csivava:
A csivavásokat az átlagemberek beképzeltnek tartják és nem értik, miért kell egy háziállatot felöltöztetni. Viszont a csivavások (talán éppen ezért), kerülik az előítéletet, szeretnek ismerkedni és egyfolytában fogadják a sikert. Ehhez öltözködnek. Udvariasak és büszkék.

Híres tulajdonos: Paris Hilton

Husky:
A husky tulajdonosok nagyon aktív emberek, szeretnek rengeteget a szabadban tartózkodni. Erősek, magabiztosak, főnök-típusok, ugyanakkor védelmezik a hozzájuk közel állókat. Bármikor lehet hozzájuk tanácsért fordulni.

Híres tulajdonosok: Rita Ora, Danica Patrick

Mopsz:
A mopsz szerelmesei nem a sportosságukról híresek. Annál inkább jókedvükről, humorérzékükről és kedvességükről. A rájuk bízottakat szeretik kényeztetni. Nyitottak, művészi hajlammal rendelkeznek.

Híres tulajdonos: Hugh Laurie

Labrador:
A labradorok szerelmesei nagyon kedves és aktív emberek. Nem a sportolástól, hanem attól, hogy imádnak a középpontban lenni, nagy bulikat rendezni és szeretik körbevenni magukat a barátaikkal. Könnyen könnyre fakadnak. Melegszívűek és okosak.

Híres tulajdonosok: Gwyneth Paltrow, Anne Hathaway

Rottweiler:
A rottweilert kedvelők nagyon magabiztos és intenzív életet élő emberek. Okosak és bátrak, előrelátóak. Mint egy szuperhős!

Híres tulajdonos: Will Smith

Golden Retriever:
A golden retrievert kedvelők általában barátságosak, értékelik az otthon melegét. Barátságosak, szívélyesek. Szeretik boldoggá tenni környezetüket. Kellemes emberek.

Híres tulajdonos: Jennifer Aniston

Beagle:
A beagle szerelmesei mindig kíváncsiak, szeretnek új dolgokat megtanulni. Soha nem unják meg felfedezni a világot. A beagle-k kíváncsiak, és nagyon aktívak. Kedvelőiknek rengeteg barátja van és csodás emberek.

Híres tulajdonos: Lyndon B. Johnson

Bichon Havanese:
A bichont kedvelők szeretik a luxust, a kényelmet. Szeretik a családot és próbálnak mindenkinek megfelelni. Egészségesek, hosszú életűek. Nem kedvelik a magányt és szeretnek otthon lenni szeretteik körében. Vidámak, temperamentumosak.

Híres tulajdonosok: Bíró Ica, Galambos Erzsi, Szűcs Judith, Gergely Róbert

Lotusz
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn