Mi akadályoz téged az önszeretetben? A csillagjegyedből kiderül

Te miért nem tudod szeretni önmagad a csillagjegyed alapján?
 
Ha úgy érzed, hogy valami akadályoz az önszeretetben, de nem tudod, hogy mi, akkor most segíthet a horoszkóp, ami a csillagjegyed alapján árulja el, hogy miért nem tudod szeretni önmagadat.
 
 
Kos: Imádod felfedezni a téged körülvevő világot, és egyfolytában találsz magadnak egy következő kalandot, legyen az bármi. Ahogy telik az idő, úgy jössz rá arra, hogy valójában csak néha teszed meg azt, hogy megállsz és jól körülnézel, megnézd a dolgokat.
 
 
Te túl elfoglalt vagy, ráadásul egyfolytában a következő dolgot üldözöd, miközben nem vagy megelégedve önmagaddal, ezért jól tennéd, ha belenéznél a tükörbe, és eszedbe juttatnád, hogy ki vagy valójában! Jegyezd meg, hogy még akkor is megéri szeretned önmagadat, ha jelenleg nem sikerül megszerezned mindent, amit éppen akarsz!
 
 
Bika: Mivel rengetegszer hagytad, hogy a többiek lebeszéljenek valamiről és kihasználjanak, ezért most már kezded bebeszélni magadnak, hogy ezt érdemled, de ez nem igaz! A saját érdekedben jól tennéd, ha elkezdetnél úgy tekinteni magadra, mint egy nagyszerű személyre! Bátran lépj, ha meg kell védened magadat, és mutasd meg a világnak, hogy milyen csodás ember vagy valójában!
 
 
Ikrek: Képes lennél egész álló nap a reflektorfényben sütkérezni és a figyelem központjában állni. Az emberek közül sokan kedvelik a belőled sugárzó melegséget, a humorodat és azt, hogy nem ismersz félelmet. Mindezt boldogan eltanulnák tőled.
 
 
Ha viszont rájössz, hogy valaki nem kedvel, elutasít, esetleg kritizál, akkor azon kezdhetsz tépelődni, hogy vajon mennyien lehetnek, akik nem szeretnek. Elhiheted, hogy a világon egyfolytában lesznek, akik nem kedvelnek, ez így normális, úgyhogy ez ne befolyásolja az önszeretetedet!
 
 
Rák: Azzal töltöd az időd és az életed javát, hogy a következő lépést és célt elérd. Keményen és megszállottan dolgozol, ami részben csodálatos, ám sokszor az emberek nem veszik észre, hogy túl magas elvárásokat támasztottak maguk elé.
 
 
Ilyen ember vagy te is, hisz hiába érsz el magas eredményeket, egyfolytában azzal foglalkozol, hogy a következő szintre lépj, pedig attól, hogy nem jutsz feljebb, még nem leszel értéktelen. A világban sok mindenre kell figyelni, de te arra figyelj, hogy kevesebb elvárásokkal is szeresd önmagad!
 
 
Oroszlán: Sokak szerint ellenállhatatlan, érdekes és vonzó teremtés vagy, ám mégis velük veszed körül magadat, hanem olyanokkal, akik lehúzzák a hangulatodat, visszafognak és semmiben sem segítenek.
 
 
Tisztában vagy azzal, hogy a sebezhetőséged kockázatokkal jár, ezért számodra félelmetes az, hogy megnyílj. Ha olyanokkal osztod meg az életed, akik falakat emelnek kettőtök közé, akkor azokat nem fogod lerombolni.
 
 
Jóval többet érdemelsz ezeknél az embereknél. Neked olyanokra van szükséged, akik maximálisan értékelnek téged.
 
 
Szűz: Az emberek többsége aligha gondolná, hogy problémád van az önszeretettel, hiszen ha valakiből, akkor belőled sugárzik az önbizalom. Azonban ők nem látnak beléd és az életedbe, így nem tudják, hogy hogyan méred magad másokhoz és hogyan élsz.
 
 
Túl sokat foglalkozol a versenyképességeddel, és azt tartod szem előtt, amit még nem tettél meg, nem pedig azzal, amit már elértél. Az önszeretet érdekében tarts egy kis szünetet, fókuszálj az általad már elért dolgokra, és ne azokra, amelyeket még meg szeretnél valósítani. Ha leszoksz arról, hogy másokkal hasonlítod össze magad, akkor kellemes meglepetésben lesz részed! 
 
Mérleg: Úgy tűnik, hogy határtalan az empátiád és az együttérzésed. Neked olyan csodálatos képességed van arra, hogy meghallgass és megérts másokat, hogy azért akár fizethetnének is neked. A többiek problémáit képes vagy a sajátodként kezelni.
 
Ha valakinek nem tudsz segíteni, akkor azzal nincs semmi baj, és egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem érdemled meg a szeretetet. Egyáltalán nem jelent kudarcot, ha nem sikerült megoldanod valaki más gondját.
 
 
Számtalan csodálatos képességgel segítesz másoknak, ide jobb lenne, ha azzal is foglalkoznál, hogy saját magaddal töltsd az időt, hogy magadnak segíts, mert elhiheted, hogy hosszú távon ezzel jársz a legjobban!
 
 
Skorpió: Képes vagy úgy gondolkodni, hogy pár észrevétel örökre megváltoztatja az életedet, valamint azt, hogy mennyire kedveled saját magadat, ám az igazság az, hogy valójában nem él olyan ember a bolygón, akinek mindenre lenne válasza.
 
 
Az önszeretet szempontjából tehát fogadd el, hogy maximálisan rendben van az, hogy neked sincs mindenre válaszod. Ez gyakran nyomaszt, de olykor neked is muszáj spontánnak lenned. Ezt akkor se feledd, amikor pont nincs mindenre válaszod.
 
 
Nyilas: Az, hogy különbözöl másoktól, kétélű fegyver. Mert eközben küzdesz az önszeretettel, és valahogy mégis vágysz arra, hogy olyan légy, mint a többség. Előfordul, hogy úgy érzed, hogy valami baj lehet veled, amiért nem azt teszed és gondolod, amit a környező világ.
 
 
Túl nehezen fogadod el magad, pedig a világ nagyon is szeret és értékel azért, hogy nem úgy csinálod a dolgokat, ahogy mindenki más.
 
 
Bak: Szeretnéd, hogy minden a lehető legjobb legyen. Nevezheted ezt magas színvonalnak, perfekcionizmusnak, de igazából csupán arról van szó, hogy a lehető legjobb szeretnél lenni. Ez viszont ahhoz vezet, hogy sokszor úgy érzed, hogy nem teszel eleget, hogy nem találod az önmagadba vetett hitedet.
 
 
Sokkalta jobb lenne, ha hinnél magadban, mert a világnak végül olyan emberekre lesz szüksége, amilyen te is vagy, aki előremozdítja a világot. Hallgattasd el a fejedben szóló rossz hangot, ne az határozza meg, hogy mit gondolsz magadról! Ne kételkedj, hanem higgy magadban!
 
 
Vízöntő: Szereted, ha minden rendben van körülötted, minden úgy megy, ahogyan eltervezted és nincs semmi problémád. Ha viszont úgy is tűnik, hogy valami stagnál, a világ még akkor is rendszeresen változik.
 
 
Azzal sincs semmi gond, ha az életedben semmi sem tökéletes. Nem tudod elhinni, hogy a dolgok teljesen biztonságosak és az életed maximálisan rendben van úgy, ahogy van. Az önszeretet szempontjából fontos lenne, hogy ezzel tisztában légy, és meg tudj állni néhány pillanatra.
 
 
Halak: Mindenki vágyik arra, hogy szeressék, hogy valaki ismerje a legjobb és legrosszabb oldalát, mégis képes legyen szeretni, pont ezért tudnod kell, hogy a többiek akkor is szerethetnek, ha nem vagy tökéletes.
 
 
Valaki irántad érzett szeretete nem attól függ, hogy mennyire vagy tökéletes. Az önszeretet szempontjából fontos, hogy tudd, hogy csodálatos lélekkel megáldott személy vagy, aki többet érdemel annál, mint hogy azt gondold, hogy csupán akkor lehetsz tökéletes, ha valaki szeret, mert te enélkül is tökéletes vagy!
 
egijoslat
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn