Mi Életed Legnagyobb Csapdája? A Karmahoroszkóp Elárulja…

Jelenlegi életedben milyen feladatokat kell teljesítened? Hogyan fejezheted ki személyiséged és járhatod be a teljes életutadat?
Ezzel a speciális horoszkóppal most fényt derítünk erre, ha kíváncsi vagy horoszkópod hogyan segíthet megvalósítani önmagad, ráadásul mindezt az előző életek tükrében, akkor hajrá! Mélyedj el írásunkban!

Kos
A kos jegy szülöttei előző életükben vélhetően rengeteget tettek mások előbbre jutásáért, sokkalta jobban előtérbe helyezték a többiek vágyait, mint önmagukét, így jelenlegi életükben a legnagyobb feladatuk kiállni saját igazukért, véleményükért. Képességeiket most ideje annak érdekében hadrendbe állítaniuk, hogy személyes céljaikat elérjék és egy kicsit önzőek legyenek. Kerülniük kell a másoktól való függést és igyekezniük kell terveit önállóan megvalósítani.

Bika
Akik a Bika jegyében születtek valószínűleg előző életükben túlzottan belebonyolódtak mások életébe, így saját fejlődésük háttérben maradt, nem tudták kinyilvánítani önálló egyéniségüket. Mostani életükben a fő cél az egyéni útjuk megtalálása, melynek során fejleszthetik önértékelésüket, kapcsolatrendszerüket pedig anyagi előbbre jutásuk érdekében is ajánlott felhasználniuk. Különösen fontos, hogy anyagilag önállóak legyenek és ne függjenek ilyen téren másoktól.

Ikrek
Legfőbb feladatuk életükben a logikus gondolkodás elsajátítása és hogy elfogulatlanul ítéljék meg a körülöttük lévő világ eseményeit, ennek függvényében hozzon döntéseket. Előző életükben fontos volt számukra az igazságérzet, ami egész erősen megnyilvánult náluk. Ezzel kapcsolatos tudásukat és tapasztalataikat, melyek tudat alatt teljes egészében megtalálható náluk, most tovább kell adniuk, így vélhetően sokuknál a tanítás és az írás jelenlegi életükben jelen van, de nagyon kommunikatívak.

Rák
Míg előző életükben vélhetően a munkának és a karriernek éltek, addig mostani létükben a család és a magánélet fog dominálni. Érzései most utat törnek ezután maguknak, így a gondoskodás és a magánélet veszi át a főszerepet, ami olykor olyan áldozatokat is kíván tőlük, történetesen hogy saját vágyaikat, személyiségüket háttérbe szorítsák.

Oroszlán
Korábbi életeiből magával hozta az egyenlőség és a szabadság elveit, ezeket akkor szinte egyfolytában mások szolgálatába állította. Mostani életében a fontossági sorrend kissé megváltozott. Meg kell tanulni a céltudatosságot, feladata a saját álmainak, vágyainak megvalósítása. Szellemi képességei most sem kevéssé dominánsak mint korábbi életében, más irányban ugyan, de ezeket most is kamatoztatni tudja.

Szűz
Jelenlegi életében ki kell fejlesztenie gyakorlati képességeit, mivel előző életében valószínűleg rengeteget élt magányban, álmodozva. Akkor inkább egy saját maga által megalkotott képzeletbeli világ lakójaként tengette napjait, vélhetően földön túli képességek birtokába is jutott. Most mindennek az ellenkezőjét kell megtapasztalnia, an igazi fizikai létet, a „két lábbal a földön” állást.

Mérleg
Jelenlegi feladata a másokkal való együttműködés elsajátítása, a mérlegelés utáni cselekvés, illetve a megfontoltság megtanulása. Elmúlt életében a türelmetlenség, a nyugtalanság és olykor az erőszakosság vezérelte cselekedeteit, amit most le kell vetkőznie. Ahelyett hogy önmagát helyezi előtérbe, most másokat kell segítenie, hogy életfeladatát beteljesítse.

Skorpió
Előző életében nagy valószínűséggel a gazdagság elérése és az anyagi javak gyarapítása motiválta, most viszont a szellemi értékek megszerzése lesz fontos. Míg a pénzzel kapcsolatos előző életbeli tapasztalatait jelenleg is képes használni, saját hasznára fordítani, addig előtérbe kell hogy kerüljenek érzelmei is, a másokkal való osztozás „művészetének” megtanulása.

Nyilas
Életében fontos szerephez jut a hit és a bölcsesség, az a tudás, melyben kifejeződhet spiritualitása, megnyilvánulhatnak érzései. Ezt korábbi életében nem sikerült kifejeznie teljes mértékben, ugyanis sokat gondolkodott, ráadásul mindezt egy kicsit földhöz ragadtan tette. Megeshet, hogy más emberek szempontjait mindig sokkalta jobban tanulmányozta, mint sajátjait. Feladata most annak megtanulása, hogy saját álláspontot és véleményt alakítson ki.

Bak
A csillagjegy szülötteinek biztonsága előző életükben vélhetően más emberektől függött, mostani életében azonban saját érdekeit kell képviselnie. Meg kell tanulnia azt, hogy élete hogy teljesedhet ki, ha megtalálja és kiépíti saját karrierjét, hivatását. Korábbi életében valószínűleg többet foglalkozott a családdal, a háztartással, mint saját magával és munkájával, az anyagi javak megszerzésével.

Vízöntő
Előző életében a különlegességét arra használta, hogy tekintélyt szerezzen és hogy magára vonja mások figyelmét, önbizalomban sosem szenvedett hiányt. Jelenlegi életében viszont tudását a többiek előrejutásában kell kamatoztatnia, együtt kell hogy működjön másokkal, figyelembe kell vennie nem csupán a saját, de az ő érdekeiket is. Ez legfőbb tanulnivalója.

Halak
Alapos, pontos és rengeteget jelent számára a részletek megfigyelése, kiderítése. Jelenlegi életében a spiritualitásának kifejlesztése, a belső és rögzült meggyőződéseinek elengedése, a merev elgondolások lazítása a feladat, amit véghez kell vinnie. Belső békéjét úgy találja meg legjobban, ha megtanul ösztöneire hallgatni.

donna
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn