Mi Történik 30 Éves Kor Után a Csillagjegyekkel? Most Megtudhatod

Úgy vélik, hogy 30 éves korunk után változások következnek be az életünkben, vagyis innentől kezdve az aszcendensünk jellemvonásai lesznek jellemzőek ránk. Lássuk, hogyan változol aszcendensed függvényében 30 éves korod után.

Kos
Ez a csillagjegy spontán, impulzív, és tiszteletteljes. Ha eddig nem voltál a tettek embere, most minden más lesz. Ezentúl azonnal cselekedni fogsz.

Bika
Lojális felelősségteljes, és stabil személyiség. Mivel hihetetlenül kényelmes típus vagy, eddig elég rengeteget pihentél életedben. 30 éves korod után azonban teljes fordulatot vesz az életed, és rájössz, hogy érdemes a mának élned.

Ikrek
Egyfolytában van valami új ötleted, és a lehető legtöbbet szeretnéd kihozni ötleteidből. Ha nem történik valami, hamar elkezdesz unatkozni. 30 éves korod után azonban jóval megfontoltabb, és nyugodtabb leszel.

Rák
Félénk, érzékeny, és szeretetteli személyiség vagy. Nem nagyon fogsz más irányba változni 30 éves korod után, esetleg annyit, hogy még érzékenyebb, és ragaszkodóbb leszel.

Oroszlán
Erős, vezető típusú személyiség vagy, kedveled a luxusdolgokat. Leginkább a csillogásért, és kitűnésért nem vagy hajlandó kissé hétköznapibb lenni. Úgy gondolod, hogy megérdemled, hogy felnézzenek rád.

Szűz
Diplomata, praktikus, és elemző alkat vagy. Többet akarsz inkább pihenni, mint cselekedni. Nem sokat törődsz a jövővel, inkább a jelenre összpontosítasz.

Mérleg
Hihetetlenül diplomatikus vagy, és ezzel eléred, hogy bármilyen körben közkedvelt legyél. Harmóniára törekedsz, és mindent megteszel azért, hogy az emberek kedvébe járj.

Skorpió
Felettébb erős, és titokzatos alkat vagy. Mágnesként vonzod magadhoz az emberekhez, viszont te csupán azokkal törődsz, akikkel úgy érzed egy hullámhosszon vagytok.

Nyilas
Szereted az életet, a kalandokat, a pezsgést. Lojális, és barátságos típus vagy, de alkalmanként lehetnél egy kissé tapintatosabb a barátaiddal.

Bak
Érett, bölcs gondolkodású ember vagy, kedveled, és tudod is irányítani a dolgokat. Bár nagyon pragmatikusan cselekszel, de főleg idősebb korodban szükséged lesz arra, hogy csapatban dolgozz.

Vízöntő
Kicsit felelőtlen, és független személyiség vagy. Körülötted semmi sem a megszokott. Nagy szerepet kap az életedben a kreativitás, ami 30 éves korod után még nagyobb hangsúlyt kap.

Halak
Nagyon bizalmatlan vagy, de ez leginkább önmagaddal szemben nyilvánul meg. Emiatt sajnálatos módon hajlamos vagy a többiek tetteit kritizálni, még ha csak jó szándékból is teszed ezt.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn