Miért a Rák a Legszokatlanabb Csillagjegy? Itt Van Rá 17 Ok:

Akik a Rák csillagjegyben születtek, általában úgy tekintenek, mintha azok hamisak és túlzottan érzelgősek lennének, de a valóságban ez nem így van. Ezeknek az embereknek rengeteg egyedi tulajdonsága és jellemzője van, amelyeket a többiek nem vesznek észre azonnal. Annak érdekében, hogy jobban megérthessük eme állatövi jegy hordozóit, érdemes lehet áttanulmányozni a Rákok legjellemzőbb tulajdonságairól készült listáját…

1. ) Kiváló intuícióval bírnak és jó képességük arra, hogy az embereken átlássanak.
Az intuícióiknak köszönhetően a Rák rokonszenvet ébreszt minden emberben. A tudatalatti szinten a Rák érzi, hogyan kommunikálhat egy személlyel, anélkül, hogy az feszélyezve érezné magát, hogy miről lehet (szabad) és miről nem beszélni.

2. ) A szerelmi ügyekben a Rákok
Soha nem elégednek meg a kis dolgokkal, így nagyon szenvedélyes és lelkes szerelmesek tudnak lenni.

3. ) A rák kiemelkedően nagylelkű.
Ők az egyik legnagylelkűbb emberek a világon. Gyakorta minden speciális ok nélkül ajándékozzák meg a barátaikat és a szeretteiket. És ezt nem azért teszik, mert úgy érzik, hogy tartoznak nekik, hanem azért, mert szeretik látni a mosolyt a szeretteik arcán.

4. ) A Rákok szeretik, ha szeretik őket
És ha a többiek irányából azt érzik, hogy fontosak nekik. A Rákok érzelmi oldala nagyon gyengéd, kifinomult!

5. ) Titokzatosak és kiismerhetetlenek.
Ezen jegy szülöttei hajlamosak a rejtélyességre, sőt ritkán túlságosan is titokzatosnak tűnnek. Ők pont nem azok az emberek, akik azonnal felfedik a titkait, nem szeretnek másokat tájékoztatni minden gondolatukról és érzelmükről.

6. ) A rák összetett és többoldalú személyiség.
Azok, akik eme állatövi jegy szülöttjei, nehezen kategorizálhatóak be jellemük szerint, mert egyszerűen sokoldalúbbak annál. Emiatt kiismerhetetlenek is, mert miután úgy gondoljuk, hogy most aztán már megismertük minden oldalukról őket, váratlanul valami olyat tesznek, amire sosem gondoltunk volna.

7. ) Nyugodtak és békések… mindaddig, amíg nem piszkálják őket.
Ezen állatövi jegy viselői igencsak nyugodt hozzáállást mutatnak az élettel kapcsolatban, de ugyanakkor téves azt hinni, hogy ez azt jelenti, hogy csupán a babérjaikon ülnek. Ha a Rákot provokáljuk, akkor alkalmazni fogja az ollóját, és jó tudni azt is, hogy ekkor semmi jóra nem számíthatunk.

8. ) A Rákok nagyon haragtartóak.
A Rákok arra törekszenek, hogy az emberek irányában úgy viselkedjenek, mint teszik azt saját magukkal szemben. Tehát ha valaki eljátssza a bizalmát, vagy valamilyen megbocsáthatatlan cselekedetet hajt végre ellenében… azt hosszú ideig nem fogja elfelejteni.

9. ) A Rákokra sokszor jellemző, hogy erős hangulati ingadozásaik vannak.
Néha ezeknek az embereknek a hangulata olyan hirtelen változik meg, mint a szél. Amikor jól érzik magukat, akkor vidámak, de ha nem jól érzik magukat, akkor azonban tényleg nagyon negatív a hangulatuk. Megpróbálják az érzelmeiket az utolsókig magukba fojtani, de néha az érzéseiket már nem tudják kordában tartani.

10. ) Ritkán a Rák annyira mélyen elmerül a múlt emlékeiben, hogy elfelejti a jelent.
A Rákoknak különösen nehéz a múltat maguk hátterében hagyniuk.

11. ) A Rákok mély és intellektuális kapcsolatot keresnek.
Jellemző eme csillagövi jegy szülöttjeire, hogy nem érdekeltek a rövid távú románcokban. Rengeteg időre van szükségük ahhoz, hogy megtalálják a tökéletes személyt, de ha ez megtörténik, akkor a lehető legnagyobb mértékben fektetnek bele energiát a kapcsolatba.

12. ) A rákok, mint az igazi házias jegyek
Nem sajnálják se az időt se az energiát egy kényelmes és kellemes otthon létrehozására, amelyet sajátjuknak nevezhetnek.

13. ) Ha a Rákok boldogtalanok, akkor egyáltalán nem kommunikatívak.
Ha valami megzavarja őket, akkor egy falat építhetnek maguk köré, hogy azok között elrejtőzhessenek. A közeli embereknek nem szabad ezt a falépítést személyes sértésnek venniük. Tudniuk kell azt, hogy a Rákoknak ritkán időbe telik, mire helyreáll a lelki egyensúlyuk.

14. ) A Rákoknak időre van szükségük, hogy megnyíljanak valaki felé
Elég félénkek és visszafogottak, különösen egy ismeretlen társaságban.

15. ) A Rák nem tiszteli a pimasz és arrogáns embereket.
Igencsak sokféle emberrel képesek megtalálni a közös nyelvet, de ha valaki pimasz, követelőző és zsarnokoskodni próbál a Rák felett, akkor abból semmi jó sem fog kisülni. A Rákokat ugyanis elriasztják azok az emberek, akik csupán magukra tudnak gondolni.

16. ) A Rákok nyitottak az újdonságokra és kreatívak.
Ezek emberek álmodozók, képzeletük nem ismer határokat. Minden újdonsággal szemben nyitottak.

17. ) A Rákok erősek és kitartóak.
Annak ellenére, hogy a Rákok érzékenységük miatt hírhedtek, egyáltalán nem gyengék. Bármi is történik, a végsőkig képesek tűrni a sorscsapásokat, ez a hihetetlen kitartásuk miatt lehet.

forrás: bidista
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn