Miért mennek tönkre a párkapcsolataid? A horoszkópod elárulja

Ha érdekel, hogy mit rontasz el mindig minden egyes párkapcsolatodban és mi az, amin érdemes volna fejlesztened, amiben jó lenne erősödnöd, akkor olvass tovább.
A horoszkópod segítségével most kiderítheted…

Tűz jegyek – Kos, Oroszlán, Nyilas
Túlzottan nyers vagy, egyfolytában egyből a lényegre térsz. Képtelen vagy bármit is visszatartani, még akkor sem, ha tudod, hogy csupán ártasz vele. Őszintének lenni persze jó dolog, de azt ne olyan stílusban tedd, hogy azzal megbántsd a párodat. Lehet, hogy neked nem nagy ügy kibökni, hogy melyik hírességgel bújnál ágyba, vagy sztorizgatni az exeidről, de lehet, hogy ez a kedvesednek rosszul esik.

A lobbanékonyságodból sem ártana egy kissé visszavenni és kontroll alatt tartani az érzelmeidet. Amikor szenvedélyesen kiállsz egy vélemény mellett, akkor egyáltalán nem veszed észre a másik oldalt. Ebből veszekedések kerekedhetnek, amelyeket nyugodt, érett hozzáállással egyszerűen le lehetne kezelni.

Ha stabil párkapcsolatot akarsz, akkor oda kell figyelned az indulatosságodra. Nem lesz senki, aki melletted marad, ha mindig idegrohamot kapsz, amikor valaki nem ért egyet veled.

Föld jegyek – Bika, Szűz, Bak
Hagyod, hogy a bizalom és az elhagyás kérdése az intimitás kárára menjen. Egyfolytában a tarsolyodban van egy menekülési terv. Egyfolytában felkészülsz a legrosszabb forgatókönyvre. Ha stabil párkapcsolatot szeretnél, akkor el kell engedned a félelmeidet és képesnek kell lenned változni és sebezhetővé válni.

Le kell rombolnod a falaidat és hagynod, hogy a másik megközelítsen és hozzáférhessen a szívedhez. Nem tarthatod fenn egy kapcsolatban a távolságot. Még ha nem is szándékozol eltolni magadtól a párod, akkor is hajlamos vagy elfelejteni megemlíteni olyan dolgokat, mint egy fizetésemelés, egy idegösszeroppanás a munkában, vagy egy buli, amire hivatalos vagy.

Légy nyitottabb a pároddal, bármiről is legyen szó és ne tarts mindent magadban. Ő a társad és azért vagytok együtt, hogy megosszátok egymással az életeteket és annak minden egyes fontos, sőt még a fontos részleteit is.

Levegő jegyek – Ikrek, Mérleg, Vízöntő
Te egyfolytában adsz. Bármit megtennél azokért, akiket szeretsz, de ez nem jelenti azt, hogy fel kell áldoznod a saját szükségleteidet is a folyamatban. Nem adhatod oda mindenedet a másiknak, miközben arra nem gondolsz, hogy neked mire lenne szükséged. A párod a véleményedet és a támogatásod akarja és nem azt, hogy gondolkodás nélkül kövesd és a szolgája légy. Légy önmagad.

Úgy hiszed, hogy azzal jót teszel a kapcsolatnak, ha elhallgatod a panaszaidat, bánataidat, de ez nem így van. Ha mindent visszafojtasz, akkor önmagad ellen szegülsz és boldogtalan leszel a párod mellett. Ha attól rettegsz, hogy azért hagy el a párod, mert beszélsz a gondjaidról, akkor ezt felejtsd el gyorsan. Ha valaki ezért akar lépni, jobb is, ha elmegy.

Víz jegyek – Rák, Skorpió, Halak
A szíved egyfolytában a helyén van, de alkalmanként a terveid visszafelé sülnek el. Néha a párod nem annyira izgatott az ötleteidtől és a gesztusaidtól, mint azt te gondolod. Nem feltételezheted, hogy a másikat is ugyanaz teszi boldoggá, mint ami téged. Két ember vagytok, két személyiséggel.

Ismerd meg a másik szeretetnyelvét. Ha legközelebb örömet szeretnél szerezni neki, akkor kérdezd meg magadtól, hogy őt mi tenné boldoggá. Emellett győződj meg a másik szándékairól és ne szövögess jó előre terveket. Te könnyen elkötelezed magad a másik irányába és úgy hiszed, hogy az egész életeteket együtt fogjátok leélni, de lehet, hogy ő nem így gondolkodik. Tudj őszintén kommunikálni vele és ne a fejedben felépített képzeletvilágban élj.

tudasfaja

érdem
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn