Miért nem találod a lelki társad? A csillagjegyed elárulja

A lelkitárs megtalálása egy nagyon nehéz, sok esetben életreszóló feladat. Sokan leélik úgy az életüket, hogy nem is találtak rá a lelki társukra. Az alábbiakban megtudhatod, hogy milyen akadályok állnak az utadban, ha nem találod a hozzád illő társad.

Kos
A Kosok nagyon magabiztosak, már-már kicsit önteltek is. Sokszor meggondolatlanul, hirtelen felindulásból cselekszel, pedig tudod jól, hogy nem lesz jó vége. Egyfolytában meg vagy győződve arról, hogy csak az a jó, amit te gondolsz, vagy teszel. Ahhoz, hogy egy kapcsolat jól működjön, kompromisszumokat kell kötnöd!

Bika
Minden bizonnyal azért nem találod a lelkitársad, mert túl sok rossz érzés van benned. Ezek pedig egy blokkot alakítottak ki, mely nem hagy szabadon szárnyalni. Magányos vagy, hiszen hiányzik belőled az empátia is. Ahhoz, hogy egy kapcsolat jól működjön, több megértésre van szükséged.

Ikrek
Kiszámíthatatlan, zavaros, gyanakvó, és nyughatatlan vagy, gyorsan változtatod a véleményed. Hihetetlenül félsz a csalódásoktól, ezért igazán soha senkit nem akarsz közel engedni a szívedhez. Így nehezen fogod megtalálni a lelkitársad. Nyisd ki a szíved, és légy nyitottabb az emberekkel.

Rák
Hihetetlenül típus vagy, ezért hiszel abban, hogy egyetlen valódi, lelki társ létezik a Földön. Képes vagy rá várni akár hosszú éveken keresztül is, csak közben vigyáznod kellene arra, hogy ne zárkózz el a lehetőségek elől.

Oroszlán
Egyetlen oka van annak, hogy nem találod a lelkitársad, mégpedig az, hogy egyfolytában rólad szólnak a dolgok, te állsz az események középpontjában. Túlzottan nagy önbizalmaddal elriasztasz mindenkit, és arrogánsnak tűnhetsz. Egy kapcsolatban nem lehetnek alá-, és fölérendeltek, mindenki egyenlő esélyekkel “játszik”.

Szűz
Túlságosan féltékeny vagy, ezért inkább bele se mész egy komolyabb kapcsolatba. Ha meg akarod találni a lelkitársad, akkor fontos lenne, hogy kezdeményezz, lény nyitottabb, és őszintébb.

Mérleg
Túl sok figyelmet fordítasz mások életére, ahelyett, hogy a sajátoddal is törődnél. Próbáld megtalálni az egyensúlyt, és ne engedd azt se, hogy magánéleted emberi kapcsolataid rovására menjen. Vedd körbe magad olyan emberekkel, akikben megbízhatsz, és hasonló gondolkozásmóddal rendelkeznek.

Skorpió
Egy kapcsolatban “mindent vagy semmit” játékot játszol. Egyik pillanatban hihetetlenül odaadó, míg másik pillanatban igen gonosz tudsz lenni. Ha valami nem úgy sikerül, ahogy elképzelted, nagyon bosszúálló leszel. Ha nem változtatsz viselkedéseden, akkor senki sem fog hosszútávon melletted maradni.

Nyilas
Túlságosan nagy elvárásaid vannak, azt gondolod, hogy senki sem elég jó számodra. Igényeidnek pedig igen nehéz megfelelni. Inkább próbálj meg egyszer megismerni egy személyt, mielőtt ítélkezni kezdenél róla.

Bak
Egyfolytában megpróbálod a saját véleményedet másokra is rákényszeríteni. Úgy gondolod, hogy csak a te igazad a valós, pont ezért nem vagy hajlandó kompromisszumra. Próbálj egy kicsit több tiszteletet mutatni, ne légy durva, és mogorva azzal, aki nem éppen olyan, mint ahogy az elvárnád.

Vízöntő
Nagyon álmodozó, és impulzív személyiség vagy. Soha nem tudsz csak egy dologra koncentrálni, állandóan tele vagy nagy tervekkel. Ha valaki akadályozni próbál szabadságodban, és korlátokat állít fel, azt rögtön otthagyod.

Halak
Nem szívesen szállsz szembe senkivel, akkor is, ha úgy gondolod, hogy igazad van, nem mondod soha senkinek a szemébe azt. Próbálj több időt tölteni azokkal, akikben megbízol, és igyekezz arra koncentrálni, hogy ne veszítsd el a hited.

erdekescikkek
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn