Miért Nem Tudok Szerelembe Esni? Ez a Rövid Teszt Megmutatja

Miért nem tudsz szerelembe esni és miért kerül el téged mindig a nagy ő? Ha te is ebben a szituációban vagy, biztos gyakran feltetted már magadnak a kérdést. Ennek megválaszolásában most segíthetünk egy különleges pszichológiai teszttel, melyet a legnagyobb szakemberek gyakran használnak.

Te mit látsz a fenti szokatlan képen? Melyik az a részlet, amelyik először ragadja meg a figyelmedet? Választásod különös információkat mesél rólad, megmutatja ugyanis a szerelmi életed leggyengébb pontját. Görgess lejjebb az elemzéshez és ismerd meg az izgalmas részleteket.

A fonott kerítést vetted észre először a rajzon?
Ha a képnek erre a részletére figyeltél fel először, akkor a leggyengébb pontod, hogy elzárod magad a többiek elől. Mindez nem azt jelenti, hogy reménytelen számodra a szerelem, vagy a szíved másokénál érzéketlenebb lenne. Azonban, ha nem vállalod a kockázatot, és nem nyitod meg a szíved a szerelemnek, akkor elmulaszthatod a legszebb érzelmeket. Természetes, ha véded magad, hiszen korábban már éltél meg fájdalmas szakítást, csalódást, de ha rendszeresen falakat építesz magad körül, nem lesz, aki lebontsa azokat. Könnyű pajzsot emelni magad elé, de vajon valóban szükséges? Kezdd elengedni a félelmeket, lépésről lépésre haladj és nyisd meg magad óvatosan, kezdj bizalmat szavazni a szerelemnek, a lehetséges társnak. Hidd el, nem fogod megbánni.

A kikötözött férfit vetted észre a rajzon először?
Ha a képnek ez a részlete villant fel előtted először, úgy tűnik, rendszeres ellentmondásban lehetsz a személyiségeddel. Mindez nem azt jelenti, hogy a körülötted élőkkel nem találod a hangot: önmagaddal harcolsz, viaskodsz a legtöbbet. Pedig ha igazi szerelemre vágysz, ahhoz először önmagaddal kellene kibékülnöd. Nem könnyű a feladat, hiszen önmagadat kell elfogadnod és megszeretned először. A gyengeséged pont ez a tulajdonságod, ezért a legtöbb erőt abból gyűjthetnéd, ha képes lennél megbarátkozni magaddal. Ne légy ennyire szigorú, értékeld magad jóval többre, megérdemled. A belső békét nem egyszerű felfedezni, de nem is lehetetlen. Ez a boldogságod kulcsa.

Ha a háttérben ringó hajót láttad meg először a képen
A szerelmi életed legnagyobb problémája, hogy olyan elvárásokat, magasságokat támasztasz, amelyeknek nincs, aki megfelelhetne. Természetesen nagyon fontos, hogy tudd, mit szeretnél a szerelemben, és az sem baj, ha kevesebbel nem elégszel meg, mint ami jár neked. Azonban lemaradhatsz a legkülönlegesebb érzésekről, ha esélyt sem adsz a lehetséges partnernek. Ne ítélj elsőre, a könyv borítója alapján sem tudod, milyen izgalmakat rejt a történet. Azzal sincs gond, ha olyan partnerre vágysz, aki hozzád hasonló értékeket képvisel, viszont ha túlságosan is speciális elvárásokat támasztasz, és elveszíted a realitással való kapcsolatot, veszíteni fogsz. Ragaszkodhatsz az álmaidhoz, a magas elvárásokhoz, de ezzel csupán attól óvod magadat, hogy rád találjon az igazi szerelem.

Ha a koponya rajzolódott ki előtted először?
A túl nagy aggódással és szorongással teszed tönkre a szerelmi életedet, ha ezt a részletet vetted észre a rajzon először. Amikor folyamatosan éberen figyelsz, pont az élet szépségét veszíted szem elől. Valószínűleg máris a lelki társad áll melletted, te mégsem veszed őt észre. Amikor aggódsz a párodért, abban önmagában még nincs semmi rossz, a problémád ott kezdődik, hogy amikor igazán szerelmes lehetnél, egészen kifordulsz önmagadból. Félsz szinte mindentől, és csöppet sem éled az életedet. Magadba fojtod a félelmeket, pedig elmondhatnád a párodnak, mi az, ami igazán aggaszt téged. Biztosan meghallgatna, és segíteni is tudna neked. Minél őszintébb vagy vele, annál közelebb kerülhettek egymáshoz. Pont ettől az érzelmi közelségtől nyugodna meg végre a lelked.

nlc
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn