Milyen a Szerelmi Életed? A Csillagjegyed Megmutatja!

Szeretve lenni, az egyik legszebb érzés a világon. Hinnéd, hogy szerelmi életed alakulása kiolvasható a csillagjegyekből? Születési dátumod sokkal többet elárul, mint azt gondolnád.

VÍZÖNTŐ
Óriási szíve van. Imádja a művészetet, minden lehetséges időt a partnerére szán. Abszolút önzetlensége teszi kiváló társsá a szerelemben. Nem akar játékot játszani, de keresi az igazit, és, ha megtalálja, akkor soha többé nem ereszti el.

HALAK
Hihetetlenül ragaszkodó, érzékeny személyiség, különösen, ha szerelmi életében valami elromlik. Amikor vitatkozik partnerével, akkor az a nap egészen tönkrement számára. Fél a szerelmi csalódástól, ezért sokszor nem is mer viszont szeretni, és ez sűrűn lehet oka párja szomorúságának.

KOS
Imádja az életet, és óriási mennyiségű energiája van. Az élet szinte minden részén racionálisan gondolkodik, kivétel a szerelemben. A szerelemben érzéseire hallgat, amit sokszor megbán. De pont ezért nagyon szerethető.

BIKA
Imádja kontrollálni a dolgokat, de egyben hihetetlenül szenvedélyes alkat is. Amennyiben a kémia működik közte és párja közt, úgy nagyon hamar szerelmes lesz. Párkapcsolatban biztonságban érzi magát, ezért teljesen kitárulkozik. Párja mellett képes a „mezőn kézen fogva szaladgálni”, miközben megszűnik a világ összes problémája. Saját álmai? Csodás vidéken egy gyönyörű házba költözni párjával.

IKREK
Felettébb barátságos és valódi társalgó alkat. Rengeteg jó ötlete van, nagyon kreatív személyiség. Még a szerelemben is! Reménytelenül romantikus, szerelmes típus, és egyedül kifejezetten rosszul érzi magát. Imádja a kulturális programokat, de ezek közül is leginkább azt, amit párja, így minden percet vele tölthet. Pont ezért kell alkalmanként emlékeztetni, hogy önmagára is szánjon időt, és hagyjon teret partnerének.

RÁK
Szerelmi ügyekben nem árt, ha óvatos. A rövid kapcsolatok, flörtölés nem jelent sokat számára. Imádja a szenvedélyes, ambiciózus férfiakat. Vannak esetek, amikor túl hamar dönti el, hogy egy kapcsolat működhet-e vagy sem. Ezért könnyen lemaradhat az igaziról.

OROSZLÁN
Nem okoz nehézséget számára, hogy partnert találjon. Karizmatikus, öntudatos, jó lelkű, és ez hihetetlenül impozáns a férfiak számára. A kérdés az, neki ki felel meg. Az Oroszlán imádja a szabadságot, ugyanakkor kiemelkedően lojális alkat. Amikor szerelmes, teljes szívével szeret hosszú ideig. Azonban féltékeny típus, hiszen a párkapcsolat számára az egyik legfontosabb. A féltékenység hamar tönkre tehetik párkapcsolatát. Igényli, hogy minden nap elmondják neki, hogy szeretik.

SZŰZ
Igyekszik nem túl gyorsan szerelembe esni, mert fél, hogy fájdalmat okoznak neki. Partnerét gyakorta idegesíti félénksége, és az, hogy nem tudja, mi jár a fejében. Ez kiszámíthatatlanságot vonz maga után, és valószínűleg ettől olyan titokzatos a Szűz.

MÉRLEG
Jó a szervezőkészsége, célirányos, és felettébb tud szeretni, de nagyon válogatós. Megvannak a saját elképzelései, milyen párt szeretne maga mellett tudni. A válogatás viszont számos élménytől és lehetőségtől megfosztja. Amint megtalálja párját, nagyon ragaszkodó lesz. Kiegyensúlyozottság csupán a különleges kiválasztottal elképzelhető számára.

SKORPIÓ
Nagyon szenvedélyes, vonzó, és rengeteg fizikai közelségre van szüksége. Kapcsolatai azonban tele vannak drámákkal, vitákkal, mert hihetetlenül makacs személyiség, aki sűrűn akarja érvényesíteni akaratát. Partnere ezért inkább csendes.

NYILAS
Szereti a kalandokat. Valódi szabad szellem, nem fél semmitől. Amikor szerelmes, csakis a szívére hallgat. Olyan partnert keres és talál maga mellé, aki ugyan olyan, mint ő. Nála nem érvényes az „ellentétek vonzzák egymást” elve. Mivel ugyan olyan típust keres, mint saját maga, speciális, ha tartós párkapcsolat alakul ki köztük, amit többé soha, senki nem választhat szét.

HALAK
Nem rengeteg ideje van a lelki életre, sokkalta inkább azon dolgozik, hogy a közös jövőt megalapozza. A szerelmet és párkapcsolatot hihetetlenül komolyan veszi. Türelmetlen lesz, ha párja elképzelése ellenkezik az övével. Pont ezért az, aki a társa lesz, csakis olyan lehet, aki egyben a legjobb barátja is.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn