Te Milyen Anyósra Számíthatsz? A Csillagjegyed Megmutatja

Neked milyen a viszonyod az anyósoddal? Az alábbiakban pár praktikus tanácsot adunk, megtudhatod, csillagjegyednek megfelelően hogyan javíthatod a viszonyod anyósoddal.

Kos
A legtöbb problémát az okozza, hogy gondolkodás nélkül egyfolytában elmondod a véleményed mindenről, és ragaszkodsz ahhoz, hogy a tiéd legyen az utolsó szó. Próbálj meg egy kissé diplomatikusabb, és kedvesebb lenni. Nem kell egyfolytában bebizonyítsd, hogy neked van igazad.

Bika
Nem vagy eléggé rugalmas, és ez okozza a problémát. Nem vagy hajlandó az anyósodhoz igazodni, egyfolytában te szeretnéd megszabni neki, hogy mit tegyen. Inkább vonulj egy kicsit vissza probléma esetén, ha már nem vagy hajlandó kompromisszumot kötni.

Ikrek
Vannak napok, amikor egészen jól kijössz az anyósoddal, míg máskor látni sem bírod. Ez sajnálatos módon a te hirtelen változó hangulatodtól függ. Próbálj egy kissé következetesebb, és kiegyensúlyozottabb lenni.

Rák
Az a baj, hogy mindent túlzottan a szívedre veszel, és, ha anyósod mond valamit, akkor azt rögtön személyes támadásként éled meg. Légy egy kicsit kedvesebb, és ne ellenkezz rögtön, ha próbál valamit mondani neked.

Oroszlán
Elégedetlen vagy, mert anyósod nem dicsér az egekig állandóan? Az anyósok rendelkeznek egy olyan tulajdonsággal, hogy a legkisebb hibát is rögtön észreveszik. Fogadd el, nem kell mindenen felkapni a vizet, és ne legyenek túlzott elvárásaid vele szemben.

Szűz
Hajlamos vagy az állandó kritizálásra. Ezt lehet, hogy az ismerőseid jobban tolerálják, de anyósodat bizony ki tudod borítani. Nem kell egyfolytában, mindenről elmondanod a véleményed. Ha anyósodat bántod, akkor az a párodnak is rosszul fog esni.

Mérleg
Számodra a megfelelő anyós az, aki egyfolytában mindent rendben tart, és az az életcélja, hogy számodra a harmóniát biztosítsa. Felejtsd el az ilyen anyóst! Inkább elégedj meg azzal, ami van, és próbáld felfedezni a pozitív tulajdonságait.

Skorpió
Ha nem vagy túl jó viszonyban az anyósoddal, akkor jobb, ha tartod a két lépés távolságot, még mielőtt maximálisan elmérgesednének a dolgok. Hajlamos vagy a bosszúállásra, és ez nem vezet semmi jóhoz. Próbáld tiszteletben tartani az anyósod.

Nyilas
Mutasd meg anyósodnak, hogy nem bújsz ki a felelősségek alól, és nem fogod a rossz gyerekkorodra a jelenlegi életed problémáit. Légy határozottabb, és tettre készebb, és akkor semmi nézeteltérés nem lesz köztetek.

Bak
Túlzottan éles a nyelved, és anyósod nem tudja elviselni, hogy állandóan beszólogatsz neki. Ha valami nem tetszik, inkább egyszer a partnereddel próbáld megbeszélni.

Vízöntő
Az világ rossz történéseit nem kell egyfolytában a te életedre átfordítanod. Vedd észre, hogy mennyi szépség van a te világodban, és ne ess neki ok nélkül bárkinek, aki a közeledben van. Légy egy kicsit kedvesebb anyósoddal is.

Halak
Szenvedélyes, és érzékeny ember vagy, pont ezért hihetetlenül nehezen tudod kezelni a konfliktushelyzeteket. Próbáld egy kicsit jobban elfogadni az embereket, ne láss egyfolytában ellenséget bennük.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn