Milyen Az Emberek Másik Arca? Csillagjegy Alapján!

Az emberek gyakran hordanak “álarcot” a hétköznapokban, így nehéz kitalálni milyenek is lehetnek valójában. Azonban az asztrológia ebben is segít. Nézzük hát a csillagjegyek különböző arcait!

Nyilas
Pozitív , kalandos, és kitartó. Ritkán azonban olyan gondok merülnek fel az életében, amiket nem tud megoldani, ilyenkor felettébb kiszámíthatatlan és támadó lesz. Ha meg akarod őrizni a barátságot, akkor légy türelmes az ilyen pillanatokban.

Bak
Fontos számára a bőség és a siker, mindent megtesz azért, hogy minél magasabb pozíciót érjen el a munkahelyén. Intelligens, tele van motivációval, és jobbnál jobb ötletekkel. Néha azonban nagyon makacs tud lenni, és ilyenkor nem hallgat senkire.

Vízöntő
Szeret utazni, nagy érdeklődést mutat más tájak, és kultúrák iránt. Néha túlságosan érzékeny lehet, ami egyáltalán nem negatívum, csupán ő maga szenved ilyenkor a legjobban. Egy Vízöntővel, ha eléggé türelmesek vagyunk, csupa kaland lehet az élet.

Halak
Fontos számára a szeretet, a komfort és a biztonság. Minden megtesz a barátaiért, akik viszont nem mindig viszonozzák az önzetlen segítséget, és ilyenkor a Halak borúlátó, már-már depresszív hangulatú lesz. Sérülékeny érzelmileg, nem mindig áll két lábon a Földön.

Kos
Nagyon energikus, és szenvedélyes, állandóan nagy tervei léteznek, nem tud tétlenül ülni egy helyben. Másrészt nagyon agresszív tud lenni, gyorsan dühbe gurul, ha dolgok nem úgy mennek, mint, ahogy elképzelte.

Bika
Sokat dolgozik annak érdekében, hogy meglegyen az anyagi és érzelmi biztonsága. Két lábbal áll a Földön, az élet apró kis örömei tökéletes kikapcsolódást nyújtanak számára. Megbízható és hűséges, ritkán azonban makacs, merev, és nem tartja be az ígéreteit.

Ikrek
Ez az a csillagjegy, amely nagyon erős kettős személyiséggel rendelkezik. Igen nehéz kiigazodni azon, hogy valójában milyen is. Egyik pillanatban nyitott, társaságkedvelő, kedves, másik pillanatban pedig mogorva, befele forduló. Nagyon rengeteg barátja van, de ritkán igen felületes, lekezelő, és impulzív tud lenni.

Rák
Számos pozitív tulajdonsága van, de nem igazán bízik a saját képességeiben. Nagyon empatikus, mindig törődik a körülötte levők problémáival, azonban ezeket sokszor nem tudja feldolgozni, és szorongani kezd.

Oroszlán
Magabiztos, és ambíciós, úgy érzi hogy ő a világ közepe, imád résztvenni minden projektben. Azonban képes túlvállalni magát, és olyankor kiég, fásulttá, és életunttá válik.

Szűz
Szeret elveszni a részletekben, addig nem nyugszik, amíg minden problémára nem talál megoldást. Igazán komolyan veszi az életet, igen nagy türelme van. Ha a terve, a rutinos élete felborul, könnyen el tudja veszíteni a fejét. Néha merev, és nagyon kritikus lesz.

Mérleg
Béke, nyugalom, harmónia jellemző rá. Szeret másokon is segíteni, azonban, ha ellepik a problémák, akkor kibillen az egyensúlyából, és nehezen talál vissza. Olyanokkal kerül konfliktusba, akik nem is adtak rá semmi okot.

Skorpió
Humorérzéke verhetetlen, éppen ezért imádják a társaságát. Szenvedélyes, független, és mindent képes nagyon jól megszervezni. Azonban, ha valami nem úgy történik, ahogy tervezte, bosszúállóvá változhat.
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn