Milyen Cipő Illik Hozzád a Leginkább? Horoszkóp Alapján!

A legfontosabb, hogy eljuss vele oda, ahová akarod – de lássuk be, a legtöbben azért ennél többet érzünk a cipőnk iránt. Te milyen viszonyban vagy a tiéddel? A horoszkópod szerint ilyen lábbeli illene hozzád a leginkább!

KOS:
A Kosok nem szeretnek egy helyben toporogni, óriási a lendületük, és szeretnek helyből megoldani feladatokat! Épp ezért a sportos, kényelmes cipők illenek hozzájuk, amiben nem kell kétszer is meggondolni, hogy nekiugranak-e egy komolyabb feladatnak.

BIKA:
A bikák hajlamosak kicsit túlvállalni magukat, és erőnek erejével is megoldani a kihívásokat. A lelkük mélyén ugyanakkor romantikusak, ezért legjobban olyan cipő passzol hozzájuk, ami egyszerre ad támaszt, ugyanakkor finom, elegáns, nőies is.

IKREK:
Az ikrek imádják a figyelmet, és ha olyan ruhákat, kiegészítőket viselhetnek, ami kicsit megosztó is lehet akár. Jelenleg ezért cipőből is szívesen választanak kirívó darabokat! Egy kényelmes sportcipő illik energikus természetükhöz, ugyanakkor ha valamilyen meghökkentő, rikító színben is pompázik, akkor különc, egyedi stílusukhoz is illik ezután a lábbeli.

RÁK:
A rákok szeretnek csinosak lenni, ugyanakkor mégis az a legfontosabb számukra, hogy egyfolytában készen álljanak minden feladatra, ne feszengjenek semmi miatt, és azt sem kifejezetten szeretik, ha túlzott a feltűnés körülöttük. Egy elegáns oxford cipő számukra megfelelő választás lehet.

OROSZLÁN:
Az oroszlánok szeretik, ha észreveszik őket, és azt sem bánják, ha olyasmit kell bevállalniuk, ami másokat kicsit megriasztana. Egy magas tűsarkúban igazán elemükben érzik magukat, úgy érzik, végre kiengedhetik a karmaikat, és megmutathatják a világnak, micsoda hatalom lakozik formás lábaikban.

SZŰZ:
A szüzek szeretik az egyszerű, mégis elegáns és csinos dolgokat, így a legszívesebben könnyű kis nyári szandálokban járnak. Nem keresik a túldíszített darabokat, de ha van valami apró dekoráció a lábbelin, akkor még szívesebben viselik, hiszen ösztönösen vonzódnak a szemet gyönyörködtető, mégis egyszerű, finom dolgok iránt.

MÉRLEG:
A mérlegek a trend iránt legfogékonyabb csillagjegy szülöttei, így egyfolytában az aktuális trendnek megfelelő cipőt keresnek. Nem az a céljuk, hogy feltűnőek legyenek, hanem hogy a megjelenésük makulátlan legyen, így ennek megfelelően a letisztult, elegáns darabokat részesítik előnyben, és jellemzően semleges színekben – feketében, barnában, nude-ban – keresgélnek, amikor cipőt választanak.

SKORPIÓ:
A skorpiók szeretik megmutatni, hogy mennyi tűz lakozik bennük, még ha azt a mindennapi tevékenységükhöz el is kell fojtaniuk ritkán. Jelenleg ezért imádják a peep toe cipőket, mert azok jelenleg csupán sejtetik a felszín alatt meglapuló, pikáns, forrongást, miközben akár az irodában is hasznos viseletnek számíthatnak.

NYILAS:
A nyilasok rosszul viselik, ha bármi is korlátozza a szabadságukat, ezért olyan cipőt keresnek, amiben tökéletesen kényelmesen érzik magukat. Szívesen viselnek sportcipőket, akár futócipőt is, mert ebben szinte úgy érzik, mintha mezítláb lennének, és semmi nem köti őket a mozgásukban.

BAK:
A bakok szeretik a hagyományos dolgokat, ezért cipőben is szívesen viselnek olyasmit, ami kamaszkoruk óta beválik. Alapjáraton az alkalomhoz öltöznek, de ha bármit viselhetnek, legszívesebben a jó idős tornacipőhöz, dorkóhoz nyúlnak vissza, mert abban magabiztosnak érzik magukat.

VÍZÖNTŐ:
A vízöntők számára különösen fontos, hogy megbízhatónak tűnjenek, olyan ember benyomását keltsék, akire lehet alapozni, és akinek lehet adni a véleményére. Ezért szívesen hordanak az irodán kívül is alkalmi cipőket, a félcipők pedig egyenesen a gyengéik lehetnek, különösen, ha fémes színük van.

HALAK:
A halak számára fontos, hogy egyfolytában alkalmazkodni tudjanak a helyzethez, senki ne tudja kihúzni a lábuk alól a talajt, és tudják, hogy ehhez rugalmasnak, alkalmazkodónak kell lenniük. Mindeközben a finomság, nőiesség is nagyon fontos a számukra, jelenleg ezért szívesen hordanak elegáns, légies balerina cipőket.

bien
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn