Milyen Csillagjegyeket Érdemes Elkerülnöd? A Horoszkópod Elárulja

Vannak olyan egyének, akik tűz és víz, egyáltalán nem jönnek ki egymással. Mielőtt egy hosszabb kapcsolatot alakítanál ki valakivel, jobb, ha előre tájékozódsz, ki az, akivel kijössz, és kivel nem.

Kos
Imádod a szabadságot, felettébb extrovertált vagy, és szereted, ha sokan vesznek körül a hétköznapokban. Aki nem ilyen tulajdonságokkal rendelkezik, hanem maximálisan az ellentéted, mint pl. a Rák, és a Bak, azzal jobb, ha messzire kerülitek egymást.

Bika
Az Oroszlán vagy a Vízöntő csillagjegyű személy egyáltalán nem ajánlott számodra, és a Skorpió sem igazán jó választás. A baj az, hogy a Skorpió speciális természete igen vonzó számodra, viszont hosszútávon komoly viták alakulhatnak ki köztetek.

Ikrek
Egy Nyilas jegyű személlyel könnyen egymásra tudtok hangolódni, mert azonos az érdeklődési körötök, viszont párkapcsolatban, hosszútávon nem működik a dolog. A legjellemzőbb tulajdonságotok a makacsság az, ami közétek fog állni.

Rák
Hihetetlenül fontos a szeretet kimutatása számodra, nyitott vagy az emberekkel, és kapcsolataid mély érzéseken alapulnak. Nem jó ötlet jelenleg ezért egy Bak csillagjegyű személlyel kapcsolatot alakítanod, ő ugyanis éppen az ellentéted.

Oroszlán
Egy Skorpió személy mellett egyfolytában elnyomva érezheted magad, a Vízöntő pedig túlzottan független és makacs számodra. Ezzel a két jeggyel ne akarj kapcsolatot alakítani, mert számos nehézséggel kell szembesülnöd.

Szűz
A Halakkal nagy ellentétek alakulhatnak ki köztetek. A Szűz a tettek embere, a Halak pedig inkább megmarad az álmodozás szintjén. Ha képesek vagytok elfogadni egymást, akkor akár működhet is ez a párosítás, ha nem akkor egész életetekben csak veszekedni fogtok.

Mérleg
A Rák túl rengeteg szabályt állít fel számodra, és te nem bírod a kötöttségeket. A Kos vakmerősége, és kockázatvállalása pedig egyenesen megijeszt.

Skorpió
Kezdetben jól működnek a dolgok egy Bika csillagjegyű személlyel, de, amikor elmúlik a rózsaszín köd egymás idegeire mentek a határozottságotokkal. Inkább válassz egy kevésbé extrovertált személyt.

Nyilas
Felettébb lelkes vagy és tettrekész, ezért a Halakkal nem fogtok jó párost alkotni. Ő inkább csupán álmodozik, de felettébb nehezen cselekszik. Az Ikrekkel pedig nagyon izgalmas kezdetben a kapcsolat, de hosszútávon túl sokak lesztek egymás számára.

Bak
Zárkózottabb személyiség vagy, ezért semmiképp nem tudtok jól kijönni egy Rákkal, aki folyton az érzéseiről beszél, és el is várja, hogy te is kifejezd azokat. A Mérleggel soha nem tudnátok egyensúlyba kerülni, mert nagyon különbözik a világnézetetek.

Vízöntő
Nem bírod elviselni, ha mások irányítanak, ezért soha nem kapnátok meg egy Oroszlánnal a közös hangot, aki viszont egyfolytában a középpontban akar lenni. Többször szakítotok, mert vonzódtok egymáshoz, de soha nem tudjátok megteremteni a harmóniát.

Halak
Álmodozó típus vagy, ezért szívesen töltöd az időd nagy részét egyedül. Az Ikerekkel soha nem fogtok jó párost alakítani, mert neked túl rengeteg az ő pörgős életmódja. A Szűz logikai gondolkodása maximálisan ellentmond a te kissé spirituális világnézetednek.

tudasfaja. com
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn