Milyen ember voltál előző életedben? Most megtudhatod

Kíváncsi vagy rá, hogy ki voltál előző életedben, milyen hibákat követhettél el, és ezt hogyan javíthatod ki? Akkor nincs más dolgod mint kikeresni a születési dátumod, és elolvasni a hozzá tartozó elemzést…
 
Születési idő: április. 20. – május 8. és augusztus 12-19: HARCOS
Előző életedben:
Akár nőnek, akár férfinak születtél, nagy harcos voltál.. Nemcsak fegyveres csatákban vettél részt, hanem igen sokszor a kocsmai verekedések kezdeményezője voltál. Hittel és átéléssel adtad elő a vágyaid, számos embert rá tudtál venni arra, hogy célod elérése érdekében támogassanak.
 
Jelenlegi életedben:
Ugyanolyan szenvedélyes vagy, mint pár száz évvel ezelőtt. Nagy hibád, hogy a cél eléréséért most olyan emberekre is mosolyogsz, akikre nem is kellene.
 
Születési idő: január 1-7 és szeptember 1-7.
KERÍTŐ
 
Előző életedben:
Te voltál az alkimista, aki megpróbált az ólomból aranyat varázsolni. A pénzváltó, bankár, földbirtokos vagy földművelő paraszt alakját már többször ölthetted magadra. Imádtad a hasadat, és élvezettel flörtöltél. Abban is örömödet lelted, hogy másokat összehoztál.
 
Jelenlegi életedben:
Szilárd támaszt kell nyújtanod a többiek számára, önként kell felajánlanod a segítséget a rászorultaknak. Le kell győznöd az irigység sűrűn visszatérő érzését, és hallgatni a megérzéseidre, amelyek sohasem csalnak meg.
 
Születési idő: május 9-27. és június 29. – július 13. és augusztus 20-31.
KERESKEDŐ
 
Előző életedben:
Te voltál a kereskedők gyöngye az előző életetekben. Fantasztikus rábeszélőképességgel bírtál. De te lehettél akár a mutatványos is, aki pár száz évvel ezelőtt a piactéren, kötélen táncolva szórakoztatta az ámuló közönséget.
 
Jelenlegi életedben:
Ugyanolyan meggyőző vagy, mint az előző életeidben. Meg kell tanulnod, hogy nem bízhatsz meg mindenkiben. Még a saját rokonaid némelyikében sem, mert a naivitásod miatt több csalódást élsz át.
 
Születési idő: július 29. – augusztus 11. és október 30. – november 7.
HÓDÍTÓ
 
Előző életedben:
Te voltál Casanova, aki hajszolta az érzéki élvezeteket. Szíveket törtél össze, de a vívóbajnokságon is győzedelmeskedtél. Kiváló sportoló voltál, aki jártas szakácsművészeteiben is.
 
Jelenlegi életedben:
Gyengepontod a szíved, az érzelmektől olvadsz, rengeteg kalandba belemész, ezért pont a legnagyobb szerelem kerülhet el. Hajlamos vagy az erőszakos viselkedésre.
 
Születési idő: május 28. – június 18. és szeptember 28. – október 2. és február 12 -29.
A VÁNDOR
 
Előző életedben:
Remek volt a tájékozódó képességed, így ha vándor szerepébe bújtál, odataláltál a legeldugottabb településre is. Valószínűleg azért, mert felettébb sokat beszéltél, nem értél oda sehova időre.
 
Jelenlegi életedben:
Feladatod megtanulni beosztani az idődet, a kusza helyzeteken úrrá lenni, és időben elindulni, hogy ne késs el.
 
Születési idő: március 11-31., október 18-29. és december 19-31.
POLITIKUS
 
Előző életedben:
Kegyeidet a vezérek, királyok keresték, hiszen a bölcsességed révén a legjobb tanácsokat adni. Ám nem politizáltál nyíltan, nem vetted fel szemben a harcot, hanem a háttérből adtad a tanácsokat.
 
Jelenlegi életedben:
Bele kell menned a nyílt vitákba, és egyfolytában őszintén vállalnod kell a szavaidért a felelősséget.
 
Születési idő: január 22-31. és június 19-28. és szeptember 8-22.
Segítő
 
Előző életedben:
Te voltál az a tudós, akiről többen azt állították, hogy boszorkány. Teliholdkor növényeket szedtél az erdőben, ismerted a különböző problémák testi és lelki eredetét, és kikezelted őket.
 
Jelenlegi életedben:
Fontos számodra a tekintély, ez eltávolodhat régi barátaidtól, családtagjaidtól, ezért többször érezheted egyedül magad a világban.
 
Születési idő: január 8-21. és február 1-11. és november 19-26.
BÖLCS
 
Előző életedben:
Nem csupán jó hírében álltál, hanem tudásod, bölcsességed, szerénységed miatt nagy szeretetnek örvendtél. A zajos tapsnál, éljenzésnél sokkalta többre becsülted, hogy tegyél másokért.
 
Jelenlegi életedben:
Érzékeny, nehezen megközelíthető személy vagy. Úgy érzed, hogy szüntelenül védekezned kell a világ támadásai, a rosszindulatú emberek, a rossz hatások ellen. Őszinte, becsületes vagy, aki az élete utolsó szakaszában ismeri meg az igaz szerelmet.
 
Születési idő: március 1-10 és november 27 – december 18.
HÁZASSÁGSZÉDELGŐ
 
Előző életedben:
Te voltál a világjáró, aki a földgolyó különféle pontjain hajszolta a kalandokat, mindenkinek házasságot ígért, és persze sohasem bukott le. Élvezted az életet, és hirdetted, hogy idő minden problémát megold.
 
Jelenlegi életedben:
Ha hazáról, üzletről, vagy hitről, és nem szerelemről van szó, akkor őszinte, lojális és kitartó vagy. A házasságot nem neked találták ki, mert úgy érzed magad, mint magad a kalitkába zárva.
 
Születési idő: április 1-19 és november 8-17.
VARÁZSLÓ
 
Előző életedben:
Te voltál az a népszerű varázsló, akihez az emberek a megoldhatatlan problémáikkal fordultak. Számtalan ellenséged volt, akik viszont az idő múltával sorra behódoltak neked.
 
Jelenlegi életedben:
Meg kell próbálnod az embereket nem manipulálni, a féltékenységi vágyad kordában tartani, és higgadtnak maradni minden helyzetedben.
 
Születési idő: júl18-28 és szeptember 23-27 és október 3-17.
CSALÁD MOTORJA
 
Előző életedben:
Az előző életedben tyúkanyóként nagycsaládot tartottál össze, nagy udvarházat vittél. Valószínűleg még kulcsárnéként is helytálltál, aki az éléskamráért felelt. Egy korábbi életedben te voltál a várúrnő, aki úgy osztogatta a parancsokat, hogy közben példát mutatva keményen dolgozott.
 
Jelenlegi életedben:
Nehezen viseled, ha utasítgatnak. Ahogy telnek az évek, egyre inkább nehezebben alkalmazkodsz a többiek rigolyáihoz. Megtanulandó feladatod: a többiek életébe ne avatkozz bele.
 
tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn