Milyen formájúak a fogaid? Rengeteget elárulnak a személyiségedről

Minden testrészünk rejt valamilyen titkot a személyiségünkkel kapcsolatban. A fogaink is ebbe a kategóriába tartoznak, ugyanis az a mondás, miszerint az emberek mosolyából rengeteg minden kiderül, vonatkozik a fogakra is.

Nem a fogak fehérségére és egészségére kell gondolnunk, hanem inkább a formájukra. Nézd meg valaki mosolyát és ismerd meg őt anélkül, hogy ő azt észrevenné!

1. Négyzet alakú fogak
Nyugodt ember vagy, aki képes irányítani nem csupán az életét, hanem az érzéseit és a döntéseit is. Nehéz téged negatív befolyás alá helyezni, talpraesett vagy és magabiztos.

2. Ovális alakú fogak
Félénk és hihetetlenül érzékeny ember vagy, aki rajong a művészetek iránt. Ezt a természeted azonnal leolvassa rólad mindenki, nem tudod ugyanis elrejteni az érzelmeid. Nehezen nyílsz meg másoknak, sokan mégis megtalálják a módját annak, hogyan használjanak ki téged. Légy óvatos.

3. Háromszög alakú fogak
Dinamikus személyiség vagy, aki gondtalanul és örömteli pillanatokkal éli az életét. Optimista vagy és fantáziadús személyiség, aki sokkalta több mindent határoz el fejben, mint amennyit megvalósítana.

4. Téglalap alakú fogak
Energikus vagy, aki erős döntéshozatallal rendelkezik. Megoldás-orientált vagy, jó tervezői képességgel rendelkezel.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn