Milyen kávé illik hozzád leginkább? A horoszkópod elárulja

Neked milyen kávékülönlegességet ajánl a csillagjegyed?
 
A latte, a mokka, a filteres esetleg valamilyen más fajta kávé illik hozzád az asztrológia alapján? Az alábbi horoszkópból kiderül!
 
Kos: A csillagjegyed alapján azért az instant kávé illik hozzád a leginkább, mert gyors, egyszerű és egyfolytában tudod, hogy mire számíts tőle, tehát bőven marad időd arra, hogy az élet fontos dolgaira fókuszálj.
 
 
Kos jegyűként sokszor előfordul, hogy extra feladatot vállalsz a többiek segítségére, ráadásul gyakran úton vagy, így neked olyan kávéra van szükséged, ami egyfolytában kéznél van, amit bárhova magaddal tudsz vinni.
 
 
Bika: Bika jegyűként hihetetlenül kedveled a precíz, szofisztikált megoldásokat, de az is jellemző rád, hogy praktikusan és logikusan gondolkozol, valamint szeretsz elemezni, ezért a te tetszésedet az egyik leggyorsabban elkészíthető, és egyben legfinomabb kávé, a filteres kávé nyerheti el, ugyanis így sokkalta hatékonyabb lehet a reggeli készülődésed is.
 
 
Ha szeretnéd megkóstolni a filteres kávét, akkor csupán lassan forró vizet kell öntened a filteres őrölt kávéra. A te tetszésedet azért is elnyerheti ez a fajta kávé, mert kedved szerint választhatod meg az elkészítés paramétereit, annak érdekében, hogy a számodra legtökéletesebb végeredményt kapd.
 
 
Ikrek: A legtöbb kávéspecialitás alapja az eszpresszó, te pedig Ikrek jegyűként igazán kreatív gondolkodó személy vagy. A látszólag egyszerű eszpresszó elkészítésének sokféle módja van, amit az is igazol, hogy évről évre új variációk bukkannak fel.
 
 
Ikrek jegyed alapján viszont hozzád az eszpresszó illik a leginkább, mert számodra kiemelkedően fontos az íz és az aroma, ráadásul az így készített kávétól tuti hogy megkapod azt az energiamennyiséget, amelyre szükséged lesz a nap folyamán.
 
 
Rák: Nagylelkű, de figyelemre vágyó Rák jegyűként semmiből sem elégszel meg a legegyszerűbb fajtával, és ez alól a kávé sem kivétel. Hozzád leginkább a cold brew kávéból tejjel és jégkockával készült jegeskávé illik, hiszen a kávénak ez a verziója ugyanolyan energikus és vibráló, amilyen Rákként te is vagy.
 
 
Oroszlán: Hagyományokat és szokásokat tisztelő Oroszlánként a hozzád leginkább illő kávé a gondosan, kézi forrázással készülő, friss kávé, a pour over, ami a kávéfőzés csúcsának számít. A pour over azért is elnyerheti a tetszésedet, mert ez a kávé olyan kihívásokat tartogat, amelyeknek hála fejlődhetsz és rendszeresen tanulhatsz, ami szintén fontos a számodra.
 
 
Szűz: A horoszkópod alapján minden bizonnyal lépést tartasz a divattal, ezért valószínű jól tudod, hogy mi az a dalgona kávé. Tekintve, hogy számodra kiemelkedően fontosak az innovációk és az újdonságok, ezért abban az esetben, ha még nem kóstoltad meg a krémes és habos dalgona kávét, akkor itt az ideje, hogy megtedd!
 
 
Mérleg: Elképesztően érzékeny, gyengéd, művészi vénával megáldott és felettébb empatikus Mérleg jegyűként a latte a hozzád leginkább illő kávé, méghozzá azért, mert ez a verzió igazán kiegyensúlyozott, kicsit sem erőszakos, ráadásul csodálatos, művészi rajzokat készíthetsz a tejhabra.
 
 
Skorpió: Skorpió jegyűként kifinomult és lágy személyiséggel vagy megáldva, ezért hozzád az ugyanilyen jellemzőkkel rendelkező kotyogóssal főzött eszpresszó illik a legjobban. Sokan úgy gondolhatják, hogy ez túl régimódi elkészítési mód, vagy túl bonyolultnak tarthatják, azonban a kávé darálása és betöltése akár amolyan reggeli meditáció is lehet a számodra.
 
 
A kotyogóssal főzött eszpresszó azért is illik hozzád, mert az alumínium kávéfőző gyorsan alkalmazkodik a tűzhely hőjének változásához, így bátran kísérletezgethetsz a kávé karakterével és erősségével.
 
 
Nyilas: Nyilas jegyűként kiemelkedően ambiciózus és erős teremtés vagy, ezért hozzád a french press illik a legjobban a kávé fajtái közül. A dugattyús kávéfőzővel készült kávét a cold brew módszeréhez hasonlóan kell elkészíteni, ám a french press sokkalta gyorsabban megvan, neked pedig szükséged is van erre a lendületre és gyorsaságra, hiszen utálod, ha órákig kell várnod.
 
 
Bak: Bak jegyűként a kiegyensúlyozottságra és a harmóniára törekszel, ezért hozzád a fele részben tejből, fele részben eszpresszóból készült tejeskávé illik a leginkább. Ez a kávéfajta egyfelől megadja a számodra oly fontos egyensúlyt, ráadásul ugyanolyan finom és gyengéd, amilyen te magad is vagy.
 
 
Vízöntő: Pozitív gondolkodású, elképesztően extrovertált, kalandvágyó és minden jóban résztvevő Vízöntőként a mokka illik hozzád a leginkább a kávé fajtái közül. A mokka egyik legfontosabb összetevője a csokoládé, de ezen és az eszpresszón kívül olykor tej és tejhab is fokozza az ízorgiát.
 
 
Halak: Türelmes és otthon ülni szerető horoszkópod alapján tökéletesen illik hozzád a cold brew, amit úgy kell elkészíteni, hogy az őrölt kávét órákon át áztatod a hideg vízben, ezután leszűröd. A cold brew az egyik legerősebb és koffeinben leggazdagabb kávéfajta, aminek tárolása a hűtőszekrényben történik.
 
marieclaire
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn