Milyen kávét szeretsz? Rengeteget elárul a személyiségedről

Kérsz egy csésze forró kávét? Tejjel, tej nélkül, cukorral, hogyan szoktad inni? Mondd meg milyen a kedvenc kávéd, és cserébe sok pozitív dolgot árulok el személyiségedről…

Eszpresszó
Te egy született vezető vagy, rengeteget dolgozol. Mindent megteszel annak érdekében, hogy elérd a céljaidat. Tudod, hogyan kell boldognak, és sikeresnek lenni, de azzal is tisztában vagy, hogy ezért sokat kell tenned. A reggeli kávét ki nem hagynád, enélkül nem indulhat egy sikeres nap.

Dupla kávé
Logikus gondolkodású embernek tartanak, nem szeretsz sokat álmodozni, filozofálni, a gyors megoldásokat szereted. Keményen dolgozol azért, amit el akarsz érni. Ha pontos, és egyértelmű utasítással látnak el munkáddal kapcsolatosan sokkalta hatékonyabb vagy, mintha te kellene kitaláld a megoldást.

Latte
Élvezed a kényelmet, a reggeli kávét már-már rituálisan fogyasztod el, szerinted megérdemled ezt a kis kényeztetést. Alapjában véve nyugodt természetű vagy, nem aggódsz minden kis semmiség miatt.

Cappuccino
Hihetetlenül kifinomult egyéniséggel, és kiváló stílusérzékkel rendelkezel. Igen kreatív vagy, egyfolytában meglátod a dolgok gyönyörű, de egyben hasznos oldalát is. A reggeli cappuccino mindig lehetőséget ad arra, hogy átgondold a napod, és kitervelj valami jó ötletet.

Hagyományos kávé
Minimalista életet élsz, nem fontosak számodra a drága ékszerek, és ruhák. Alkalmanként erős hangulatváltozásaid vannak, de általában őszinte vagy mindenkivel. A reggeli kávé fontos számodra, hogy átgondold a teendőket, és elkerüld a káoszt.

Jegeskávé
Hihetetlenül magabiztos vagy, valódi főnök alkat. Mindig mindenről elmondod a véleményed, de nem kedveled a durvaságot. Egyfolytában kézben tudod tartani az érzéseidet, nem vagy hangulatember. Megbízható személyiség vagy.

Kávé tejjel és cukorral
Megosztott személyiséged van, egyrészt szervezett, és komoly vagy, másrészt pedig szeretsz lustálkodni, és halogatni. Minden nap megtalálod a megfelelő egyensúlyt a kreatív, és logikus gondolkodás között.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn