Milyen Lelki Szerződést Kötöttél Földre Születésed Előtt? Válassz 1 Elefántot és Megtudhatod

A lelki szerződés egy egyezmény két lélek között, ami még azelőtt köttetik, mielőtt megszületnének. A szerződés lényege, hogy a két lélek speciális okok miatt találkozni fog a bolygón töltött életük alatt.

Mindannyiunknak rengeteg ilyen szerződése van anélkül, hogy tudatában lennénk. Ha egy lépést hátrább lépünk, és más szemmel kezdjük nézni kapcsolatainkat, akkor rájöhetünk az összefüggésekre, melyekből energiát meríthetünk, és elindulhatunk az önmegvalósítás útján.

Ahhoz, hogy rájöjj jelenleg milyen lelki szerződés megtapasztalója vagy, válaszd ki azt a szimbólumot, amelyikkel úgy érzed a legjobban egy hullámhosszon vagy.

1. Tudatosság hiánya/ Tudatosságtól való félelem
Észrevetted már, hogy amikor már kissé egyenesbe kerülnél, és a bankszámládon is összegyűlne egy kis plusz pénz akkor egyfolytában jön egy váratlan kiadás, és rögtön egy újabb anyagi mélypontra kerülsz? Idővel már azon is gondolkodtál, hogy valaha is vissza áll minden az eredeti állapotába, vagy megint jön egy újabb meglepetés? Itt a dolog kulcsa az, hogy ne engedd, hogy ezek az anyagi korlátozottságok visszatartsanak. A kérdés az, hogy: Ezek a kiadások azért jönnek újra és újra, mert nem tartod magad olyan embernek, aki megérdemelné a gazdagságot, vagy egyfolytában abban a tudatban élsz, hogy ha végre kicsit jól mennek az ügyeid, mindig jön valami, és megsemmisíti mindazt, amiért oly keményen dolgoztál?

A lelki szerződésed lényege, hogy le kell küzdened a tudatosság hiányát. Egyfolytában lesznek újabb lehetőségek a környezetedben, csupán fel kell ismerned őket. Mindig tégy magadnak újabb és újabb ígéreteket, hogy megpróbálod a lehető legjobbat kihozni magadból, és le kell szokj a rossz gondolkodásról és hozzáállásról is. Így ha lassú tempóban is, de képes leszel lábra állni anyagilag, de megéri az erőfeszítést.

2. Magabiztosság/Identitás
Kényelmetlenül érzed magad, ha a figyelem rád szegeződik és te vagy a középpontban? Gyakran azon kapod magad, hogy a többiek szükségleteid a sajátod elé helyezed? Lehet, hogy mindezt azért teszed, mert a tudatalattidban úgy érzed, hogy a többiek jóváhagyásához és véleményéhez vagy kötve? A lelki szerződésed lényege az, hogy jöjj rá ki is vagy valójában, és merd feltárni személyes adottságaidat a világ előtt. Igen, valóban szép dolog másokat támogatni, mindaddig, amíg nem mások kerülnek a prioritási lista elejére saját magad helyett. Gyakran azt veheted észre magadon, hogy a személyiséged más emberek érzelmeitől, akaratától függ.

A magabiztosságod megerősítéséhez mondj minden nap mantrákat, keress pozitív megerősítéseket és kijelentéseket, mindaddig, amíg úgy nem érzed, hogy most már képes vagy szabadjára engedni a igazi énedet. Következő lépésként figyelmedet a személyes képességeidre fordítsd és kezd el ezeket fejleszteni. A saját céljaidat, terveidet helyezd az első helyre, és hagyj magadnak elegendő időt a kikapcsolódásra is. Befejező lépésként pedig állj ellen annak, hogy bárkinek az ügyes bajos dolgát te intézd el, egyszóval lassan szokj le az anyáskodásról.

3. Lemondás/Elengedés/A változástól való félelem
Sokkalta többet maradsz bizonyos kapcsolatokban vagy szituációkban, mind kellene? Gyakran úgy érzed, hogy néhány kapcsolatod egészségtelen és az egymástól való függőség tartja életben? A lelki szerződésed nagyon úgy tűnik arról szól, hogy gondjaid vannak az elengedéssel és rettegsz az egyedülléttől. Ez nem azt jelenti, hogy nem ismernéd fel a mérgező kapcsolatokat, itt a cél az, hogy a megszokások embere vagy, aki retteg a változástól, és inkább benne ragad egy negatív kapcsolatban vagy szituációban, mintsem hogy egyedül legyen.

A szerződésben résztvevő másik fél abban van segítségedre, hogy túljuss ezen az állapoton, és rájöjj, hogy önmagadban is milyen erős vagy. Rá kell gyere, hogy tulajdonképpen miből is fakad az egyedülléttől való félelmed. Meg kell tanulnod elengedni, és magabiztosan otthagyni egy kapcsolatot, amelyik már semmi jóval nem szolgál a számodra.

awakeningpeople, filantropikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn