Milyen Mítikus Lény Vagy? A Horoszkópod Megmutatja!

Mérleg – Szilf: A nyugati kultúra mitológiai lénye, aki a levegőhöz kapcsolódik, ezért láthatatlan. Nagyon visszafogott, nyugodt teremtmény, aki harmóniában él a természettel, amit imád és véd.

A szilf bölcs, barátságos, kerüli a harcot, de képes megvédeni magát, ha arra kerül a sor. Az igazi vándor, aki imád utazni megtaníthat minket arra, hogy felszabadítsunk az elménket, a lelkünket, és általa megtalálhatjuk a szabadság nyújtotta örömöket. A szilf előre hozza a művészi, kalandos oldalunkat, és bölcs tanácsokkal lát el.

Skorpió – Baziliszkusz: Egy kakas, sárkány, gyík keverékből álló kígyó, akinek feje tetején egy olyan fehér folt van, amit sokan koronának neveznek, amire rászolgált, hiszen a baziliszkusz az egyik legtiszteletreméltóbb teremtmény.

A legtöbb mesében ő a gonosz, az ártó lény, akit le kell győzni, ám esetünkben egy élőpajzs, akiben óriási erő lakozik. A baziliszkusz tüze képes bármit átformálni, ezért megtanulhatjuk tőle, hogy az előttünk álló akadályokat miképpen győzhetjük le.

Ugyancsak ez a lény az, akitől azt is megtudhatjuk, hogy hogyan védjük meg magunkat, hogyan legyünk erősek, bátrak, határozottak, valamint milyen módon érvényesítsük az akaratunkat az Univerzumban.

Nyilas – Kentaur: A görög mitológiából ismerjük a félig ember, félig ló teremtményt, aki szereti a bort és a szűz asszonyok elrablását, ám ennél nemesebb dologról is híresek, hiszen bölcs, békés, rettenthetetlen és remek harcosok.

A harci képességek mellett a gyógyfüveket is ismerik. Tudnak jósolni, értenek az asztrológiához, és gyógyítónak sem utolsók. Ha egy kentaur segítségét kérjük, akkor megtanulhatjuk a jóslás, és a mindennapi harc művészetét.

Bak – Griff: Oroszlán testtel, sas szárnnyal és fejjel ábrázolták a misztikus madarat az ókorban. A tökéletes, fenséges állat hihetetlenül büszke, igazi főméltóság, aki kincseket, gazdagságot őriz.

A griff abban segíthet, hogy felfedezzük a lelki és földi kincseinket. A lény elhozhatja az életünkbe az érzéseket, a pozitív erőt és tulajdonságokat, valamint megtanítja, hogy hogyan bízhatunk önmagunkban és a képességeinkben, ugyanis meg kell tanulnunk, hogy büszkébbek legyünk.

Vízöntő – Vérfarkas: Régen azt hitték az emberek, hogy a vérfarkas gonosz, gyilkos, akit a vérszag vonz, pedig ez egyáltalán nem igaz. A óriási ezüst, fekete, vagy fehér bundájú lény valójában barátságos, segítőkész, erős és akaratos, aki megtanítja, hogy hogyan viselkedjünk a falkánkban, vagyis a hozzánk legközelebb állók közelségében.

A belső alakváltás titkába is beavat, azaz megtanulhatjuk, hogy hogyan változtassuk meg a tudatunkat, miképpen formáljuk a testünket, lelkünket. A vérfarkasnak hála képesek lehetünk akár nap, mint nap más bőrbe bújni, mintha ezer arcunk és személyiségünk lenne.

Halak – Sellő: Arról ismerjük a sellőket, hogy a hangjukkal, énekükkel, szépségükkel bárkit, főleg férfiakat, elbűvölnek. A sellő esetünkben azt jelképezi, hogy magabiztosabb energiákra, nagyobb önbizalomra lenne szükségünk.

Amennyiben akarjuk, akkor kérjük meg, hogy avasson be a szépség, bájolás titkaiba, mutassa meg, hogy hogyan csábíthatjuk el a kiszemeltünket, milyen módszerrel tehetünk szert ellenállhatatlan vonzerőre.

Kos – Sárkány: A tiszteletet parancsoló, óriási, pikkelyes, tüzet okádó hüllő, a kínai mitológiában a hosszú életet és a szerencsét testesíti meg. A végtelenül bölcs, intelligens lény képes káoszt hozni, de rendet is teremthet.

Mindegy, hogy miről van szó, a sárkánytól egyfolytában kérhetünk útmutatást. A misztikus teremtmény a legkisebbtől a legnagyobbig képes változást hozni, és megtaníthat a tűzmágiára. Amíg a sárkány mellettünk van, addig nem kell aggódnunk, mert minden rosszakarattal szemben védve leszünk.

Bika – Pegazus: Határtalan erő, kitartás és bátorság jellemzi az egyik legnemesebb mágikus lovat. Ő nem ismer félelmet, sem lehetetlen helyzetet, ezért vele mindenféle személyiséggel kapcsolatos, vagy környezetbeli problémát legyőzhetünk.

Legyen szó bármilyen harcról, ő mellettünk áll, hogy segítsen. A Nap éltetőereje és a Tűz fénye megmutatja, hogy melyik a mi utunk, és maximális erőt ad, hogy a hétköznapokat is könnyen vegyük.

Ikrek – Tündér: Jól tudjuk, hogy többféle tündér van, emiatt alaposabban utána kell járnunk a témának, ha meg szeretnénk tudni, hogy ki a személyes tündérünk. Az ír legendák teremtményei korlátlan varázserővel rendelkeznek. A tündérek képesek bárkit és bármit elvarázsolni, elbűvölni.

Amennyiben meg akarjuk ismerni a mágiát, a gyógyítást, a spiritualitást, akkor ebben segít a személyes tündérünk, aki a természethez is közelebb visz, hogy kiaknázhassuk a négy elem nyújtotta lehetőségeket.

A mágikus lény amellett, hogy szerencsét hoz, még a bölcsességével azt is megtanítja, hogy a mágikus módszerekkel hogyan tehetünk jót, és miképpen segíthetünk másoknak.

Rák – Unikornis: A legtisztább, legnemesebb mágikus teremtmény. A meseszép fehér paripát, aki gyógyításra képes szarvat visel a homlokán, csupán szüzek érinthették a középkori mesékben.

A velejéig ártatlan, jóságos, szelíd unikornis gyerekek, vagy az igazán finom és érző lelkű felnőttek előtt jelenik meg. A lény feladata, hogy emlékeztessen a gyermek mivoltunkra, az álmainkra, és segítsen utóbbi valóra váltásában. Az unikornis bátorsággal, hittel és szépséggel ruház fel. Főleg a művészlelkek kedvelik.

Oroszlán – Főnix: Az egyik legrejtélyesebb, legmisztikusabb teremtmény a fenséges vörös-arany tollazatú hím madár. A főnixet arról ismerjük, hogy élete végén fahéj ágacskákból fészket épít, ezután azzal együtt elég. A hamvakból új, fiatal, még erősebb főnixmadár születik. Ebből következik, hogy ő az élet, a halál, az reinkarnáció, a kezdetek és az öröklét madara.

Amennyiben a létezéssel, életünkkel kapcsolatban akadnak problémáink, vagy nem értjük a sorsunkat, akkor a főnix segít megtalálnunk az életfeladatunkat, a helyes útra terel, és addig kísér, amíg el nem érjük a célunkat.

Ha új esélyre van szükségünk, akkor a főnix olyan lehetőséget teremt, amelynek kihasználásával újrakezdhetjük, és bizonyíthatunk.

Szűz – Nimfa: A görög mitológia női alakjai a szépség, termékenység, természet megtestesítői. A nimfák olyan helyekhez kötődnek, mint a hegyek, barlangok, erdők és patakok. A vidám, jókedvű asszonyok arról is híresek, hogy a réteken táncolnak, míg a szatírok zenélnek, vagy a virágokkal borított mezőn hálnak, és imádják elcsábítani a férfiakat.

A kacérkodó nimfák abban segíthetnek, hogy a felszínre hozzuk az igazi énünket, felerősítsük az érzéki oldalunkat, a napjainkat pedig élettel töltsük fel. Tulajdonképpen a nimfák által olyan vonzóvá válhatunk, hogy senki sem lesz képes ellenállni nekünk.

noiportal
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn