Milyen Tetoválás Illik Hozzád? A Csillagjegyed Elárulja!

Egyfolytában elolvasod a horoszkópod? A csillagjegyük alapján elemzed az embereket? Ha igen és épp tetoválásokon töröd a fejed, összegyűjtöttük neked a legjobb tetoválásmintákat, elemzéssel, a csillagjegyedre szabva!

Kos
A Kosok nem félnek a kalandoktól, szívesen vállalnak kockázatot, így a legtökéletesebb tetkó számukra az, amit hirtelen elhatározásból rakatnak fel. Ha egy őrült buli után kedved támad varratni, ha nyaralás közben egy forró estén vágysz egy képre a karodon – tedd meg! Így örökre meg tudod őrizni az emléket, és örömmel tölt el, ha ránézel a tetoválásra. További 73 mintát itt találsz ha kos jegyűként akarsz tetoválást.

Bika
A Bikák félnek a változásoktól, ám mivel romantikus és érzéki emberek, nem is lehet olyan rossz ötlet a tetkó. Persze csupán akkor, ha egy szerelemnek állít örök emléket. Csináltassanak egy olyan mintát magukra, ami ahhoz az emberhez kapcsolódik, akit nagyon szeretnek, akivel le szeretnék élni az életüket. Ez lehet egy társ, egy barát, egy szülő. További 25 mintát itt találsz ha bika jegyűként akarsz tetoválást.

Ikrek
Az Ikrek karizmája, kiszámíthatatlan viselkedése eszméletlenül vonzó; soha nem lehet tudni, hogy hidegek vagy melegek, egyszer szeretnek, egyszer utálnak. Egy olyan tetoválásra van szükségük, ami a személyiségük mindkét oldalát megmutatja. Például egy nap és egy hold, egy szív és egy kés – a lehetőségek tárháza végtelen. További 125+ mintát itt találsz ha ikrek jegyűként akarsz tetoválást.

Rák
A Rákok nagyon érzékeny emberek, gondoskodók és kötődnek a családjukhoz. Utóbbi miatt javasoljuk, hogy valami olyasmit varrassanak, ami a családjukra emlékezteti őket. Választhatod természetesen a barátaidat is, tetováltasd magadra a nevüket, egy tárgyat, ami hozzájuk kötődik! Egy közeli ismerősöddel még összeillő tetkókat is kreálhattok. További 30 mintát itt találsz ha rák jegyűként akarsz tetoválást.

Oroszlán
Az Oroszlánok erősek, magabiztosak, teljes hőfokon égnek. Ezért olyan mintában kell gondolkodniuk, ami kifejezi az önképüket. Még véletlenül se válasszanak olyat, ami intim helyen vagy, esetleg túl pici – ha felvarrat valamit, azt mindenkinek látnia kell! További 45 mintát itt találsz ha oroszlán jegyűként akarsz tetoválást.

Szűz
A Szüzek tagadhatatlanul bájosak, sokan kedvelik őket szerethetőségük miatt. A személyiségükhöz az antik tetoválások illenek a legjobban, illetve minden, ami kedves, édes, aranyos, régimódi. Még egy kis pikantériát is lehet belevinni a mintákba, így csupán még egyedibb lesz! További 50 mintát itt találsz ha szűz jegyűként akarsz tetoválást.

Mérleg
A Mérleg számára minden az egyensúlyról és a stabilságról szól, és ami fontos számukra, hogy sok szépség vegye körül őket. Szeretnek mindent, ami szép, kellemes, ami virág, ami hold, a finom színeket, a természetet – ezek közül a minták közül szemezgess, nem fogod megbánni!

Skorpió
A Skorpiók szenvedélyes energiája páratlan, ezért találják őket olyan vonzónak, és ezért nem tud nekik ellenállni szinte senki. Ahogy belépsz egy szobába, azonnal érezni, hogy csakúgy sugárzik belőled az önbizalom. A megfelelő tetoválás számodra az, ami veszélyesen vonzó, és ami olyan helyen van, hogy csupán a beavatottak láthatják. Tudod, mire gondolunk, igaz? Akkor jó. További 75+ mintát itt találsz ha skorpió jegyűként akarsz tetoválást.

Nyilas
A Nyilasok félnek a kötelezettségtől, valódi szabad lelkek, amivel nincsen semmi gond, de ritkán ez visszahúzó erő lehet. Valószínűleg ez az oka annak, hogy számukra egy kicsit félelmetesnek tűnik a tetkó, hiszen az egy életre szóló kötelesség tulajdonképpen. Valami nagyon kreatív mintát válassz, amit akárhányszor megnézel, megerősít abban, hogy jól döntöttél. További 55 mintát itt találsz ha nyilas jegyűként akarsz tetoválást.

Bak
A Bakok okosak, remek képességekkel rendelkeznek, szeretik a rendet, az egyszerűséget. Éppen ezért tilos olyat felvarratni magukra, ami rikító, kihívó, netán giccses – maradjanak a visszafogott mintáknál, amik tükrözik az önképüket. Mit szólnál egy remek idézethez valamelyik kedvenc könyvedből? Ugye, hogy jól hangzik? További 38 mintát itt találsz ha bak jegyűként akarsz tetoválást.

Vízöntő
A Vízöntők nagyon emberszeretők, kiállnak az igazság mellett, védik az erkölcsöket. Nem véletlenül ajánlunk nekik olyan mintákat, amik ezt az eltörölhetetlen köteléket jelzik. Az igazság szimbóluma például szuper lenne, mert egyfolytában emlékeztetne arra, hogy ne add fel a harcot, hogy vállald az igazságot, állj ki mindenért és mindenkiért. További 80 mintát itt találsz ha vízöntő jegyűként akarsz tetoválást.

Halak
Misztikus, elbűvölő, gondolkodó, művészi lelkületűek a Halak, jelenleg ezért olyan tetoválást javaslunk nekik, ami titokzatos. Ha valaki megnézi, ne értse meg elsőre, hogy mit lát, hanem még napokig, de legalábbis órákig gondolkodnia kelljen rajta. Valami váratlan, valami speciális legyen, amit nem számos helyen lehet látni. További 40 mintát itt találsz ha halak jegyűként akarsz tetoválást.

femcafe
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn