Minden Csillagjegy Rendelkezik Egy Aranyat Érő Jellemvonással, De Csak Ha Tud Róla! Rád Mi Jellemző?

Minden csillagjegynek megvannak a sajátos tulajdonságai, melyeket ha időben felismernek egyszerűen előnyt kovácsolhatnak belőle 1-1 beszélgetés, vagy akár ismerkedések alkalmával is.

KOS
A Kosokat semmi sem tántoríthatja el céljaik megvalósításától, és mindent képesek megtenni a cél érdekében. Meg van benned a magabiztosság, a belső erő, és a szükséges karizma is annak érdekében, hogy sikeresé válhass. Mindezek mellett spontaneitásod és kalandvágyad az, ami a leginkább lehengerli az embereket.

BIKA
A Bikák fáradhatatlanok és addig nem állnak meg, amíg nem végeztek feladataikkal. Ez a tulajdonság főképp a nehezebb időszakokban jöhet jól. Nem riadsz vissza a nehezebb, vagy unalmasabbnak tűnő munkáktól sem, a körülötted lévők egyfolytában számíthatnak rád. Elkötelezettséged mellett kitűnő érzéked van a társas kapcsolatokhoz is, pontosan tudod mire vágyik a partnered. Kemény erőfeszítéseidért gyakran jutalmazod saját magad és azokat, akik fontosak számodra.

IKREK
Olyan karizmatikus személyiséggel rendelkezel, amely úgy vonzza köréd az embereket akárcsak egy mágnes. Széles látókörű, kíváncsi természetű, szenvedélyes és pozitív emberke vagy, akinek sosem jelentett gondot gyors barátságokat kötni. Ez nem is csoda, hiszen humorérzékeddel mindig jól elszórakoztatod a társaságodban lévőket.

RÁK
A Rák mindent túl érzelmesen és mélyen élnek meg, és ez egy valódi rejtett fegyver, ami rendkívüli erőt biztosít. Képes vagy meghallgatni az emberek legfájóbb vallomásait is, és valódi társként nyújtasz vigaszt számukra. Hihetetlenül lojális természeted van és képes vagy még a legelkeseredettebb embert is megnyugtatni, pont ezért az emberek igazi kincsként tekintenek rád.

OROSZLÁN
Ha valahova belép egy Oroszlán, az összes tekintet rá szegeződik, mert mosolygós és sugárzó megjelenése egyből a figyelem középpontjába helyezi őt. Az embereket az erős személyiséged vonzza és a nagylelkűséged láncolja hozzád. Jószívű vagy, őszinte és vicces, így minden adott, hogy vezető szerepet tölts be.

SZŰZ
A legnagyobb problémamegoldó vagy, még a legkuszább helyzetekben is képes vagy tisztán látni. Sosem hagyod, hogy az érzéseid irányítsanak, egyfolytában próbálsz racionálisan és logikusan gondolkodni. Kitűnő belső hangodnak köszönhetően remek tanácsokkal látod el barátaidat. Intuíciód és szervezőképességed miatt pedig sokra viheted.

MÉRLEG
A Mérleg csillagjegy egyenesen utál egyedül lenni, ezért is olyan jó a kapcsolatok terén. Odaadásuk, szeretetük és elbűvölő személyiségük minden konfliktushelyzetet eltusolnak. Humanitárius munkásságoddal maradandó változást idézhetsz elő a világban. Egyfolytában felszólalsz az igazságtalanság ellen és mesterien teremted meg az egyensúlyt a magánéleted és a környezeted problémái között.

SKORPIÓ
A Skorpiók titokzatosságukról ismeretesek. Ugyanakkor nagyon szenvedélyesek és makacsok. Addig nem nyílnak meg senki előtt, amíg 100%-ig nem bíznak az adott személyben. Az élet minden részén meghatározó jelentőséggel bír az erős személyiséged, még a hálószobában is. Sokan távolságtartónak hisznek, de ez csupán azért van, mert nem ismernek eléggé. Erős vagy, kreatív és bátor, és bárkit is válassz szíved párjául, kitűnő szerelme leszel.

NYILAS
A páratlan humorodnak, kalandvágyadnak és laza személyiségednek köszönhetően az élet melletted tiszta mókának tűnik. Nem kedveled túl komolyan venni az élet dolgait, nem hagyod, hogy csekélységek kedvedet szegjék. Folyton pörögsz, jössz-mész a nagyvilágban és várod, hogy történjen valami az életedben. Akik téged választanak, egy kacagásban teli jövőt választanak.

BAK
A Bak épp olyan keményen dolgozik, mint a Bika, én az önfejűség terén is igencsak hasonlítanak. A Bak csillagjegyű emberek szavahihetőek, intelligensek és sikeresek, családjukat és barátaikat mindennél fontosabbnak tartják. Ígéreteiket egyfolytában megtartják. Az emberek azért is kedvelnek annyira, mert még krízishelyzetekben is számíthatnak rád.

VÍZÖNTŐ
A Vízöntőket is nagyfokú rejtélyesség veszi körül, kissé nemtörődöm és álmodozó természetűek. Kitűnő társalgási képességgel vagy megáldva, mégis időd nagy részét álmodozással és filozofálással töltöd. Folyton tervezgeted életed legújabb eseményét, imádsz utazgatni. Mókás társaság vagy, nem szereted a kötött szabályokat, ezért saját döntéseid alapján élsz. Függetlennek vallod magad és nem szereted, ha valakik visszatartanak álmaid elérésétől.

HALAK
A Halak csillagjegy szülöttei idejük nagy részét a saját kis álomvilágukban élik, ami távoli mindentől és mindenkitől. Felettébb érzékenyek és kedves emberkék, akiket nagyfokú kreativitással áldott meg a sors. Empátiájuknak köszönhetően jó társként szolgálnak a bajbajutottaknak. Tanácsaid mindig beválnak ezért is ragaszkodnak hozzád annyira az emberek.

filantropikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn