Minden hónap szülötte egyedi! Az áprilisi bátor, a novemberi rejtélyes. Te milyen vagy?

Most megtudhatod mit árul el rólad a születési hónapod…

Január
A január szülöttei kemény dolgozók, határozott véleménnyel. Nem félnek a többiek tudtára adni, amit gondolnak. Hajlamosak makacsak lenni és nem viselik egyszerűen, ha irányítva vannak. Jó vezetők, mivel állandóan hajtja őket a siker iránti vágy. Nehezen hallgatnak a parancsokra.

Február
A februárban születettek kreatívak és nagy képzelőerővel rendelkeznek. Kedvelik nagyobb projekteknek elkötelezni magukat és imádják a mély, filozófikus beszélgetéseket. A felszínes emberek untatják és idegesítik őket. A hozzájuk közel állók szabad szelleműnek tartják őket. Az egész világ egy kaland, amely csupán arra vár, hogy belevessék magukat.

Március
A március szülöttei is nagy képzelőerővel rendelkeznek, de a februáriakkal ellentétben, ők inkább introvertált, csendesebb típusok. A gondolataikban élnek és elméleti mesterműveket kreálnak maguknak. Ők legnemesebb és legmegfontoltabb emberek. Vágyják a békességet és a nyugalmat.

Április
Az április szülöttei figyelemre éhesek. Imádnak a rivaldafényben lenni. Nem könnyen viselik el, ha a többiek utasítgatják őket, ami ellenszegül a hírnév iránt vágyódó természetüknek. Egyfolytában keresik a kalandokat és szükségük van az adrenalin löketekre. Alkalmanként túl hangosnak és ellenszenvesnek tűnhetnek.

Május
A májusban születettek hajlamosak kissé tesze-toszák és szeszélyesek lenni. Sokszor és folyamatosan előfordul velük, hogy hirtelen meggondolják magukat. Közvetlen típusok, akik szeretnek új emberekkel megismerkedni. Kedvelik a pezsgő társasági életet és nem bírják az egyedüllétet. Könnyen elunják magukat.

Június
Ők a világ megmentői. Érzékenyen és odaadóak, egyfolytában a legjobbat akarják a világnak. Kreatív szelleműek, akik előre gondolkoznak a jövőben. Rendszeresen azon törik a fejüket, hogyan valósítsák meg az ötleteiket. Mivel felettébb érzékenyek, sokszor ütköznek nehézségekbe, hogyan fejezzék ki érzelmeiket.

Július
A júliusban születettek majdnem ugyanolyanok, mint a júniusiak, csak ők még inkább extrovertáltak. Magabiztos, boldog emberek, azonban a felszín alatt egy komolyabb természettel rendelkeznek. Akár a júniusiak, leplezik a félelmeiket és érzéseiket.

Augusztus
Az augusztus szülöttei a kezükbe veszik a dolgok irányítását. Alkalmanként vakbuzgóak és egyfolytában övék az utolsó szó. Sokszor túlgondolják a dolgokat és ezért jól teljesítenek olyan területeken, ahol fontos a kritikus gondolkodás. Nem sűrűn mutatják meg emberi oldalukat.

Szeptember
A szeptemberben születetteknek néha túl nagy elvárásaik vannak a körülöttük lévőkkel. Úgy jöhet le, hogy gonoszak és makacsak és ha elhagyod őket a negatív tulajdonságaik miatt, soha nem hagyják, hogy túltedd magad rajta. A magas elvárásaik sűrűn vezetnek csalódottsághoz. De az elvárásaikkal végső soron csak jót akarnak neked.

Október
Az októberben születettek épp az ellenkezői annak az évszaknak, amelyben születtek. Amíg az időjárás is állandóan változik és a dolgok pont elmúlóban vagy születőben vannak (attól függően, hogy melyik féltekén élsz), az októberiek kedvelik, ha a dolgok sziklaszilárdak és stabilak. Nem szeretik a konfrontációt és utálják a változásokat.

November
A novemberben születettek a legrejtélyesebbek a csapatban. Elrejtik az érzelmeiket, de nincs túl sok félelmük. Ez egy érdekes kombinációt alkot. Nem állítja meg őket semmi. Szenvedéllyel szeretik az életet.

December
A december szülöttei a legnagylelkűbb emberek, de hajlamosak az arroganciára és erőszakosak tudnak lenni az elképzelésikkel kapcsolatban. Keményen dolgoznak és nehéz tudnak megülni a fenekükön. A barátaik harciasnak tartják őket a szabad szellemű hozzáállásuk miatt.

otletdivak
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn