Mindennél Többre Tartják Magukat! A 4 Nagyképű Csillagjegy:

Egyáltalán nem jó dolog, ha valaki beképzelt, öntelt, és elhiszi magáról, hogy értékesebb, felsőbbrendűbb másoknál. Ha mégis így látod magad, akkor lehet, hogy a következő 4 csillagjegy valamelyikéhez tartozol.

Bika
Makacs vagy, és azt gondolod magadról, hogy mindent tudsz, más ember biztosan kevesebb tudással rendelkezik, mint te. És ha még e mellé arrogánssá is válsz, akkor egyáltalán nem alakítasz magadról ki egy pozitív képet, sőt elmarod magad mellől a jó embereket.

Oroszlán
Az Oroszlán imádja a saját hangját, és igyekszik mindenkit megleckéztetni. Te is ilyen vagy. Azt várod el másoktól, hogy felejtsenek el mindent, amit tudnak, és figyeljenek rád, mert te ismered igazán a dolgok működését.

A Bikával ellentétben te intuitívabb vagy, de ugyanakkor színpadiasabban viselkedsz. Az Oroszlán akkor is megnyer egy szópárbajt, ha fogalma sincs arról, hogy miről beszél. Ezért is tartják az Oroszlán csillagjegyűeket öntelteknek.

Szűz
Ha valami komoly beszélgetés keveredik ki, akkor jó ha senki sem szól közbe, és senki sem próbálkozik meg cáfolni az érveidet. Imádsz beszélni, de sokszor még te sem hiszed el azt, amit mondasz. Büszke vagy, akárcsak az Oroszlán, és inkább támadásba lendülsz, mintsem hogy végig hallgasd a más érvelését. Hajlamos vagy a perfektcionizmusra, és úgy hiszed, hogy egyfolytában neked van igazad.

Nyilas
Sokszor annyira jól érzed magad a bőrödben, hogy nem veszed számba senki véleményét, hiszen meg vagy győződve arról, hogy te mindent tudsz, és ettől kezdve felsőbbrendűnek érzed majd magad. Az, aki a spiritualitásról szeretne téged meggyőzni, jobb ha bele se kezd a mondandójába.

filantropikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn