Mindent elárul rólad a szerencseleveled! Te melyik mellett döntesz?

Ezen az ábrán 9 darab egyedi levelet tekinthetünk meg. Első megérzésre válasszunk ki azt, amelyik a leginkább tetszik. Ha döntöttünk, akkor már csupán annyi a dolgunk, hogy olvassuk el, hogy mi jellemező ránk, milyen emberek vagyunk, melyek a legfontosabb személyiségjegyeink.
 
1-es számú levél
Egy kiemelkedően tehetséges, sokszínű ember vagy. Birtokában vagy egy olyan fejlett alkalmazkodási képességnek, amely lehetővé teszi, hogy bárhol, szinte bármilyen körülmények között helytállj. Egészen biztosan az iskolában is kitűnő volt a bizonyítványod.
 
2-es számú levél
Spontán és kiszámíthatatlan személy vagy. Annak ellenére, hogy nem mindig tudod, hogy pontosan mit szeretnél, egyfolytában aszerint döntesz, amit a szíved diktál.
 
3-as számú levél
A látszat hihetetlenül fontos számodra, és foglalkoztatnak a részletek is. Hajlamos vagy a maximalizmusra, olykor többet dolgozol, mint amennyire valóban szükség volna.
 
4-es számú levél
Nagyon jó barát vagy, megértő szülő, és majdhogynem tökéletes élettárs. Két tulajdonságod miatt szeret igazán a környezeted, az együttérzésed és az empátiád miatt.
 
5-ös számú levél
Bátor és független személy vagy. Nem félsz a kihívásoktól, és bízol önmagadban. Mikor el akarsz érni valamit, nem mindig a legkönnyebb utat választod.
 
6-os számú levél
Egyedi látásmód jellemző rád, és a környezeted pont emiatt tisztel és szeret, mert másként látod a dolgokat, mint az átlagember. Excentrikus ember vagy.
 
7-es számú levél
Hihetetlenül szeretsz az ismerőseid társaságában lenni, és igyekszel elkerülni a magányt. Te vagy a társaság középpontja, és egyfolytában sikerül megnevettetned a többieket.
 
8-as számú levél
A megérzéseid segítenek eligazodni az életben, főként az emberekkel kapcsolatban tudsz helyes döntéseket hozni. Fontos, hogy mindig a legjobb oldalad mutasd a többiek előtt, nagy hangsúly fektetsz a saját imagedre.
 
9-es levél
Minden egyes lépésedet, döntésedet részletesen kidolgozol. Praktikus, gyakorlatias ember vagy, nem bízod magad a véletlenre. Megtanultad, hogy minden helyzetnek van előnyös és árnyoldala, ezért lépésről lépésre kiszámítasz mindent.
 
tudasfaja, filantropikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn