Mire van szükséged a boldogsághoz? Ez a személyiségteszt megmutatja

boldogsag-mero-teszt

Mindnyájan arra vágyunk, hogy a lehető legtöbb örömteli, elégedett pillanatot élhessünk át. De sűrűn előfordul, hogy úgy érezzük, nem tudjuk, merre tovább. Most segítünk neked abban, hogy felfedezd, mit kell tenned a kívánt boldogság eléréséhez. Neked nincs más dolgod, mint hogy velünk tarts, helyezkedj el kényelmesen, és engedd, hogy az ösztöneid és megérzéseid vezessenek.

Nézzük a boldogságtesztet:

1. Képzelj el egy folyót. Hunyd be a szemed, engedd, hogy megjelenjen előtted a víz képe. Milyennek látod? Milyen a színe? Milyen a sodrása?
2. A folyón át akarsz kelni. Mit látsz, hogyan tudod megvalósítani ezt? Hogyan jutsz át a túloldalra?
3. Amikor megérkezel, egy lakatlan táj terül eléd. Milyennek találod? Mit fedezel fel a környezetedben? Hogyan érzed magad a látványtól?
Nézd meg, mit árulnak el a kérdésekre adott válaszaid arról, hogyan érzed magad.

A folyó
Minél tisztábbnak, áttetszőbbnek és világosabbnak láttad a vizet, annál nagyobb a béke benned. Ha egy kristályosan csillogó, lassan áramló folyót képzeltél el, akkor a boldogságod fő kulcsa, hogy megőrizd a harmóniát, melybe élsz. Úgy tűnik, rendben van a lelked, összhangban vagy magaddal, ez pedig a legnagyobb kulcsa az igazi örömöknek. Minél haragosabb, sötétebb, erősebben hömpölygő víz jelent meg előtted, annál inkább fontos, hogy igyekezz megtalálni az önszereteted kulcsát, hiszen ez lesz, ami valóban előre fog vinni.

Az átkelés
Azt képzelted, hogy átúszod a folyót? Ez arra utal, hogy igazi magabiztosság és biztonságérzet van benned, ez pedig igazán biztató jel a közeli és távoli jövődre nézve is. Felfedeztél a környéken egy hidat, mely átvezet a folyón? A jelek szerint látod a megoldást, azonban minél távolabb képzelted el magadtól, annál többet kell még tenned érte.

A táj
Ha egy rendezett, élettel teli tisztásra érkeztél, akkor minden esetleges nehézség ellenére is tisztán látod, mire vágysz, pontosan tudod a lelked mélyén, hogy meg fogod találni azt. Ennek érdekében legyél pozitív, bizakodó és eltökélt. Ne ijedj meg, ha vadregényesnek láttad a környéket. Ez csak arra utal, hogy szükséged van még némi belső munkára annak érdekében, hogy mindent tökéletesen tisztán láss. Amennyiben azonban ijesztőnek, esetleg sivárnak láttad a környéket, akkor a boldogsághoz vezető első lépéseid mindenképpen az önmagaddal való időhöz vezessenek: találj olyan hobbit, alkalmat, barátokat, körülményeket, melyek erősítik magadba vetett hited, és fejlesztik az önszeretetre való képességed. Hidd el, nincs lehetetlen!

ripost
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn